Kekler - Pastalar Nefis Limonlu Islak Kek-Resimli

cok guzel gorunuyor, elinize saglik hemen deniyorum...
hatta keki yapip firina surdum suan...umarim benimkide guzel olur, sabirsizlaniyorum...
tesekkurler

incitanem canım normalde de çok seviyorum LıMONLU KEKı ama böyle çok daha güzel oluyor 2 defa yaptım canım. bayıldım tadına.

Funda'cığım nerdesin sen..
Yenge-yeğen terk-i diyar mı ettiniz:teselli:

Kekini denedim,misafirlerim için.
Enfes oldu! Çekinmesem 3-4 dilim yiyecektim ya Hukaydirigubbakcemile3

Ufak tefek değişiklikler yaptım..
Fotoğrafları eklediğimde anlatırım..

Teşekkür ettim,yürekten öptüm..:kedi:

eminim senin kekin de muhtesem olmustur, merakla bekliyoruz fotograflarini
a.s.

cok guzel gorunuyor, elinize saglik hemen deniyorum...
hatta keki yapip firina surdum suan...umarim benimkide guzel olur, sabirsizlaniyorum...
tesekkurler

evet basardim cok guzel oldu cocuklar bayildi....:)
tekrar tesekkurler canim

:kedi::kedi::kedi:
anam anam anam
ben görüpte yorum yapana kadar
yapilmis
denenmis
tadilmis
yenmis ve begenilmis
ne mutlu bana
ellerine emegine saglik canim
a.s.a.s.a.s.

:kedi::kedi:özelden sana nerde oldugumuzu bildirdim gelirsen bekleriz ama oyuna bir daldinmi cikamiyon:kedi::kedi:

:kedi::kedi:denemene ve begenmenize cok sevindim mutfaklarin vazgecilmezi 10parmaginda 10 marifet ascisiopuyorumnanaktan

ohaoldumsmilesen insani meraktan catlatirsin balim deyisikliklerinide resimlerinide sabirsizlikla bekliyorumopuyorumnanaktan

usta elden cikan hersey görüntüsüylede lezzetiylede tadina doyum olmaz zatenopuyorumnanaktan

askitom rica etsemde o yapttigin mükemmel kasarli pilavi da ekleyip tdiger topigimi senlendirsen görsel söleninle:kedi:cokmu sey istemis olurum:kedi:

sana nazar deymesin melegim ellerin dert görmesin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…