nefiseneyyirin 58den 55e giden günlüğü

nefiseneyyir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
108
41
98
Manisa
arkadaşlar slm sitede yeniyim.kendi çabalarımla 58e kadar düştüm.şimdi 55 olmak istiyorum.evliyim bir kızım var .boyum 159.yaşım 27

slm ilk menümle başlayayım
sabah 1.5dilim kepek ekmek
şekersiz çay
biraz peynir 2 sürüm reçel
salatalık
ara 1 brdk süt 3 tane küçük galeta
öğleye doğru dondurma
öğle 2 kaşık pilav 2 kaşık patates salata
şimdiye kadar 1.5lt su içtim yatmadan 2.5 olur
akşama misafirm var spor yapamam

topiğin hayırlı olsun canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. ama kahvaltıda reçel ve öğlen dondurma sonrasında pilav olmamış diye düşünüyorum ben. ve spor şart kesinlikle.

topiğin hayırlı olsun canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. ama kahvaltıda reçel ve öğlen dondurma sonrasında pilav olmamış diye düşünüyorum ben. ve spor şart kesinlikle.

reçel olmaz. şekeri sadece meyvden almalısın.pilav olmaz.diyetisyenler bile 2.ayda pilav koyuyorlar listeye.hele pilav patates birlikte korkunç olmuş. süt de tek basına olsa daha iyimiş. ama görüyorum ki meyve sebze yok.dondurmayı da 2 hafta yemesen faydası olur ve bu listeyle devam etme.burada mesela günlüğümde daha önce diyetsyenimn verdiği kurallar var bakablirsin.o takdirde 2 haftada istediğin kiloya ulasırsn

menüm
sabah şkersiz çay 1 dilim peynir 2 zeytin 2 sürüm bal 2 çatal menem 1 dilim ekmek
ara 1 yeşil çay 1 brdk süt 4 küçük galeta

tatlım bende 63den 57 ye dştüm halada devam ediyorum pilavı bende çok tavsiye etmem hanı yersem haftada bir gün 2 kaşık öğlende oda akşam yemem asla.eriyo zaten akşama kadar
dondurma zaman zaman yiyorum tatlıların içinde en masumu denebilir ..dondurma çok istediğinde algida fruttare al 55 kalori tavsiye ederim bende 55 olmaya çalışıyorum hadi bakalım :) hadi bakalım sonumuz hayır olsun

canım haklısın.senin günlüğe nasıl ulaşacağım bulamadım

canım hoışgeldin günlüğüme haklısın pilav konusunda dikkat edeceğim bu hafta

slm dün akşam gayet iyyidi taki bir külah dondurma yiyinceye kadar.dayanamadım üzgünüm.ama böylelikle bir haftalık tatlı hakkımıda yemiş oldum
şimdi bugünkü menümü yazayım
sabah 1dilim ekmek 2 çatal yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin
ara 1 brdk süt 3-4küçük galeta yarımlt su
şimdilik böyle devamını yaptıkça yazarım

dün akşam menüm
1 kase çorba ızgara biber ve yoğurt 1 dilim ekmek
arada biraz kavun ve kiraz
bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek salata 1 dilim peynir 2 sürüm bal
ara 1brdk süt 3 kuru kayısı

Günlüğüm slm dün akşam menüm 1 kase çorba 1 kepçe tazefasulye 1 dilim ekmek saltata cacık

bugün oruçluyum.gece 2 dilim ekmek eşliğinde kahvaltı yaptım biraz kavun yarım muz yedim
iftar menümü akşam yazarım inşallah
herkesin kandili mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…