nefret doluyum ve bu icin icin benide bitiriyor galiba

İnanamıyorum gerçekten insanlıktan nasibini almamış mahlukat.. Beddua etme cürretini nereden bulmuş acaba? Daha bedduasını bitirmeden kapının önüne koyardım heralde he oğlu da çok istiyorsa anacığıyla defolup gidebilir hiç mühim değil. Hastalık halidir ki sen yeni doğum yapmışsın bide üstüne hastalanmışsın en çok ilgiye muhtaç olduğun zamanlarda elinden tutacağına geçiyor karşına beddualar ediyor :53: Hiç kendinde arama sorunu çünkü normal olan sensin bu durumda varsa bir anormallik oda eşin ve anasıdır. :19: Ama üzülme ahını Rabbim bırakmaz yanına..

Bicok kez bunlarla ilgili tartistik esimle o zmnlar. Ama hic birinde sen haklisin demedi ama sende soyle yapyin dedi. Yaptigimda evt sinir oldum annesiyle konusmak gelmedi icimden bicok kez. Neymis misafirmis idare edilcekmis. Ben misafirlige degil bana yardima geldigini saniyordum
aynı sorun bende de var.ama benimki gorumcem.doğumdan sonra geldi tam 7 ay kaldi.ben calisiyordum sözde kızıma bakıyordu.sürekli bilgi başinda nete giriyordu.bide yemek yapıyordu.isten geldiğimde mutfakta olurdu yanina giderdim.ne yaptim abla derdim bana sen ne anlam anca yemesini bilirsin der terslerdi.daha bir suru şey.eşim agzini açip ablasina bize demezdi.balkonda gizli gizli aglardim.en çok eşime kizardim.dun akşam eşim 2.çocuk istiyorum dedi.ben ayni şeyleri yasamak istemiyorum.erken henüz yeni başbaşa kaldik.2.olursa ikisinede bakici bakar evde uzun sureli kimseyi istemiyorum bu kendi annem dahi olsa dedim.evlendik hemen hamile kaldim biraz sorunlu geçti.doğum felan derken eşimle başbaşa kalamadik.simdi eşim bana kiziyor.ablami istemiyorsan.annemide istemezsin.sen nazil gelinin felan filan.biraksam omur boyu gorumcem bizde kalacak ve Esim buna ses çikarmiyor.sanki ben onun ev arkadaşiyim.kusura bakmayin doluydum içimi döktüm:((

aynı sorun bende de var.ama benimki gorumcem.doğumdan sonra geldi tam 7 ay kaldi.ben calisiyordum sözde kızıma bakıyordu.sürekli bilgi başinda nete giriyordu.bide yemek yapıyordu.isten geldiğimde mutfakta olurdu yanina giderdim.ne yaptim abla derdim bana sen ne anlam anca yemesini bilirsin der terslerdi.daha bir suru şey.eşim agzini açip ablasina bize demezdi.balkonda gizli gizli aglardim.en çok eşime kizardim.dun akşam eşim 2.çocuk istiyorum dedi.ben ayni şeyleri yasamak istemiyorum.erken henüz yeni başbaşa kaldik.2.olursa ikisinede bakici bakar evde uzun sureli kimseyi istemiyorum bu kendi annem dahi olsa dedim.evlendik hemen hamile kaldim biraz sorunlu geçti.doğum felan derken eşimle başbaşa kalamadik.simdi eşim bana kiziyor.ablami istemiyorsan.annemide istemezsin.sen nazil gelinin felan filan.biraksam omur boyu gorumcem bizde kalacak ve Esim buna ses çikarmiyor.sanki ben onun ev arkadaşiyim.kusura bakmayin doluydum içimi döktüm:((

Ins tekrar ayni seyleri yasamak zorunda kalmazsin sende cnm.
Bizimki artik algilamistir ins annesiyle huzurumuz olmayacagini. Gecen gun devremulk almaktan bahsediyor. Buyuk olsun bilmem ne diyordu. Butuk aileni doldurup dodurup goturmeti planlamiyorsun ins dedim. Yok biz gitmedigimiz zmn falan dedi :)
Erkeklerde akil olsa eslerini idare etmeyi ogrenirler bence. Huzur onlarada lazim

İnanamıyorum gerçekten insanlıktan nasibini almamış mahlukat.. Beddua etme cürretini nereden bulmuş acaba? Daha bedduasını bitirmeden kapının önüne koyardım heralde he oğlu da çok istiyorsa anacığıyla defolup gidebilir hiç mühim değil. Hastalık halidir ki sen yeni doğum yapmışsın bide üstüne hastalanmışsın en çok ilgiye muhtaç olduğun zamanlarda elinden tutacağına geçiyor karşına beddualar ediyor :53: Hiç kendinde arama sorunu çünkü normal olan sensin bu durumda varsa bir anormallik oda eşin ve anasıdır. :19: Ama üzülme ahını Rabbim bırakmaz yanına..

Oyle cnm ins bende bunu bekliyorum artik. Cok sevgili kizi torunlari da bunlari yasasin bakalim ne olacak.
Gecti gitti o gunler ins tekrari olmaz diye dua ediyorum

Nihayet dun saydim doktum icimdekileri.
aslinda normalce kavga etmeden anlatacaktim ama oncesindende baska birseyden dolayi biraz tartisinca pek mumkun olmadi.
taa en basindan beri yaptiklarini saydim doktum. Esim kendisinden beklenmeyecek kadar sakindi, zmn zmn sinirlendi ama sasirtti beni dogrusu.
Annesinin yaptiklarini soyledim, sende sustun bisey demedin, on kere gelip bana haksizsin bunu yapma dediysen bir kerede gidip ona diyecektin bunu dedim. onun karakteri oyle ama annem ne yapabilirim diyerek ezildi, bir miktar utandi. kizardi bozardi sinir stres oldu. arada cokmu yuklendim acaba adama diye dusunsemde, her seyi soylemeden vazgecmedim.
annesinin dengesizliklerini tek tek soyledim. he cok haklisin diyemesede az birazda olsa gordu bana yapilanlari.
cozum bulmaya calisti. cozum onerisi diye sundugum gidip annesine haksizsin demeyi nasil yapacagini dusundu strese girdi daraldi sikldi. tabiki bundan vazgectim, gitse simdi annesine bunlari soylese vay beni oglumla karsi karsiya getiriyosun diye bi yigin laf edecek cunku.
En son bundan sonra her durumda benim hakkimi benim rahatimi duusnecegini, ban oncelik verecegine dair soz aldim ve konuyu kapatacagimi soyledim. bakalim nasil gidecek.
daha soyleyemedigim bissurude sey kaldi aslinda ama soylediklerim anlattiklarim icimi rahatlatti.
ins unutmama yardim eder bunlar ve unuturum butun yasananlari. bundan sonrada boyle bir durum icine girmem. girsemde en azindan benim hakkimi savunacak kocam var diyebilirim.

Son düzenleme:

Annesi size bunları yapıyorsa, siz durup dururken bunları açabilirsiniz bence.
Şundan rahatsızım, böyle yapmasını yediremiyorum kendime, senin de ağzını açıp iki laf etmemene üzülüyorum vs.. diyerek açılabilir muhabbet.
Mektup yazarsanız pek önemsemeyebilir:34:

Bu nedir ya tamam annedir baş tacıdır ama böylelerini hakkatten kaynar kazana atmalı yani hele o eşler yokmu sen yine iyisin canım sustuğun için bukadar nefretin kaynanana söyleyemedin tartışamadın ya ondan psikoloji böylr bişe bastırılan duygular derin izler bırakır sürekli aklına gelir sen kaynanana yada eşine patlamadığın müddetce bu öfken geçmicek malesef

Çocuğunu doğurup kucağına veren eşe kim olursa olsun gebersin kelimesini kullandıktan sonra ona tepki vermiyosa kusura bakmayın ben ona adam demeyi bırakın insan bile demem.

Ben bunun kaynanalıkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum kötü insan hep kötü, iyi insan da hep iyi işte. Bunlar ufak tatlı kıskançlıklar değil çünkü, resmen kötü olduğunun belirtileri.

Beddua dönüp dolaşıp onu bulduğunda umarım ben lohusa kadına böyle yaptım da ondan çekiyorum diyebilir.

Haklısınız. Çocuğum olmadığı için onunla ilgilenmenin zorluklarını, lohusalığı pek hesaba katamadım. Çocuğu kucağa alıştırma olayını eminim benim kayınvalidem de yapacaktır e insanın eli kolu bağlanır haliyle, bir şey dense çocuğu benden uzaklaştırıyorsun v.b laflar gelir büyük ihtimalle. Şuan görüşmüyorsunuz anladığım kadarıyla, inşallah kafanızdan atarsınız kayınvalidenin bu ayıplarını, hayat güzel çünkü kimsenin laflarıyla zehir etmesek keşke hayatımızı kendimize.

nasıl unutuluyo yapılanlar eger bılıyosan banada anlat cnm.bende lohusalıgımın ılk haftasında kaynanmn gercek yuzunu gördum.ogune kadar herseyı ıçınde tutmuş meğerse.oyle şeyler duyudm kı bende kın nefret doluyum.artık dogru durust konuşmuyorum mecburı oldugu kadar. nefret edıyorum tek kelımeyle.ve bılıyorum asla unutmayacagım yapılanları unutmayayım da bende kendımce ıntıkamımı alıyorum.mesela kızım 7 aylık oldu bır kere bıle yalnız bırakmadım onlarla.bırakmayacagım ruyasında görur.haftada 1 saat gıdıyoz oturuyoz mecbur yetınsın.eskı ben degılım artık.
yapılanlar unutulmuyo malesef

Nasıl bir kadın ya insanın yüzüne karşı söylenir mi hiç mi utanmaz insan kızarmaz mı yüzü kıyaslamak hele o söylediği kelime ne kadar çirkin eşiniz bunları duyuyor ve hala annesini yere koymuyor yani ne diyeyim Allah size sabır versin anlaşılır gibi değil :47:

tabi sizlere de yorumlarniz icin cok tesekkur ediyorum, bakalim ne kadar gidecek bu baris anltlasmasi :)

Back
X