• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefret duyguma engel olamıyorum

hahah çok iyiymiş :D

evlendim kurtuldular benden ama simdide esim cok cekiyor benden,
sevmedigim bir hareket yaptigi an kan beynime sicriyor istesemde istemesemde,
bence yapimiz bu yani :1:
birde cok alinganimdir etkisi varmi bilmiyorum,sen hangi burcsun:27:

evlendim kurtuldular benden ama simdide esim cok cekiyor benden,
sevmedigim bir hareket yaptigi an kan beynime sicriyor istesemde istemesemde,
bence yapimiz bu yani :1:
birde cok alinganimdir etkisi varmi bilmiyorum,sen hangi burcsun:27:

başağım başak bugun okudum özellikleride vallahi uyuyo.bende çok alınganımdır o degil evde kalcam kimse çekmiyo ki böyle tribimizi nazımızı sen kurtulmuşsun evlenme derdin yok :D

başağım başak bugun okudum özellikleride vallahi uyuyo.bende çok alınganımdır o degil evde kalcam kimse çekmiyo ki böyle tribimizi nazımızı sen kurtulmuşsun evlenme derdin yok :D

:1::1:kalmazsin daha gencsinnn onunde bir sürü yil var ne evde kalmasi :27::27:
bende yengec burcum ozellikleri banada uyuyor :23:

canım malesef ki bende öyleyim esmerkralice ve sende ki tüm huylar bendede var :50: bi arkadaş kan sayımı felan demiş merak ettim gerçekten :26:

Ne yalan söyliyim sakız çiğneme sesi, patlatılması şu dünyada katlanamadığım tek şey. Allahım ağzını yaya yaya çiğnerler bir de :27:
Onun dışında ki söylediklerin için sosyal hayatın çok etkilenmeye başlamış, bir dr a görünmelisin.

Ben psikoloğa gittiğimde, son seansta bu sorunumu dile getirmiştim. Sakız çiğneyenler, yemeği şapur şupur yiyenleri bir kaşık suda boğmak istiyorum diye. :)Ama bu sinir öyle böyle bişey değil...Anlatılamaz..yaşayanlar bilir. Bir de yakınımdan biri de yapsa bunu söyleyemiyor, kendi kendimi yiyordum. Psikologum "uyarabilirsin" dedi :1:Tuhaflık sende değil. tamam sinirin had safhada olabilir ama uyarabilirsin, hala devam ediyorlarsa o ortamdan uzaklaş dedi.Kendisi de eğitimlere gittiğinde ders anlatırken, kalemi tık tık açıp kapatanlar oluyormuş.. Sinir oluyorum diyor. Ve bir kez uyarıyorum.. sonra devam ederlerse... susuyorum sessizlik anında anlıyorlar diyor... (yıllarca kendimin anormal olduğunu düşünüyordum. bi tahtam eksik falan zannediyordum hatta)O seanstan sonra, marjinaly artık gelme sen gayet iyisin..boşuna para veriyorsun..bundan sonra ziyarete gelirsin arada dedi:52:O dönemlerde kayınvalidemler ve eltimlerle birlikte yaşıyorduk. Eltim ağzına bir sakız alıyor Allahım o nasıl çiğnemek...insan olan yapmaz yani o derece... Başka bir varlığa dönüşüyor sakız çiğnerken... Neyse..bir nefes aldım.." sakızını lütfen makul şekilde çiğnermisin?" Çiğneyemiyorsan çıkarır mısın dedim:53: (kendime inanamadım ama söyledim) Bir an şok oldu, ama yüzümü hiç çevirmedim direk gözlerinin içine bakıyorum... çıkardı sakızı...Aynı şekilde, yemeği şap şup yiyordu... Dedim ki bir gün, yemek yerken ağız şapırdatılmasından NEFRET EDİYORUM. Babamla bile aynı sofrada yemek yiyemiyorum. Önceleri vicdanen rahatsızdım sonra tuhaflığın bende değil o şekilde yiyenlerde olduğunu anladım. Lütfen yemek yerken herkes yemek adabına dikkat etsin!! Eşim de aynı yerdeydi... benden hiç beklemiyordu böyle bi çıkış... O anda tabi sessizlik... O günden sonra eğer yemekte abuk bir şekle bürünüyorsa kalkıyordum yemekten...İnsan sürekli aynı yerde olmak zorunda kalmadığı insanlara yine tahammül edebiliyor, ancak sabah akşam aynı sofrada yemek yeniyorsa bu çekilmez bir çile halini alıyor... Ben önemliyim ve kimse görgüsüzlüğüyle benim sinirlerimi bozamaz arkadaş! Bu yüzyılda büyük şehirde yaşayıp, belirli bir eğitimden geçmiş insan bu görgü kurallarını bilecek...bilmiyorsa, etrafını gözlemleyerek öğrenmeye çalışacak... o kadar... Sizinki biraz içinizde biriktirdiğiniz öfke ile alakalıymış gibi geldi bana... Bunu irdelemenizi öneririm.. Belki bir psikologdan yardım alabilirsiniz... Sizi çok iyi anlıyorum bilmenizi istedim :)

aslında takıntılıyımdır ama el yıkama konusunda degil mesela saç 2 gün yıkamasam o gün benim için ölü gibi geçer daha da bi sinirli olurum :Dyada ojem bozuksa yada o gün giymeyi takmayı planladıgım bişeyi evden çıkarken unuttuysam filan.

bende oyleyim iste aklim birseye takildimi yine asabi olurum:1::1:

bende sakızı kötü çiğneyenlere.Ve birşey yerken ağızıyla ses çıkaranlara çokkk sinir oluyorum yaa:1: vallahi kim olursa olsun hiç çekinmeden sinirli bir bakışla uyarırım :1:

kızlar ben insanları sevemiyorum neden bilmem her yaptıkları gözüme batıyor mesela sakız cigneyenler,derste konuşanlar,ders geregi video izlerken sanki sinemadaymışızı gibi yemek yiyenler,yoklama kagıdını alıp 10 saat vermeyenler ya da trafikte yayaya kırmızı yanarken arabanın önüne atlayanlar hepsine ama hepsine o kadar sinir oluyorum ki anlatamam yani normal bir şekilde degil o an bir insanı öldür kimi öldürürsün deseler hepsini öldürürüm o kadar sinir oluyorum napıcam bu duygu yüzünden mutlu olamıyorum sürekli huysuz sinirli bir insanım ne önerirsiniz.

sakiz cigneyenler
cekirdek citleyenler
sesli yemek yiyenler
yüksek sesle konusanlar
sinemada arka koltukta ayaklari sürekli tak tak vuranlar
sinemadaki bagira bagira konusan cocuklar
sokakta yürürken koluyla carpanlar
ulasim aracinda para uzat derken israrla eliyle omzuna ensene kirk yillik ahbapsin gibi dokunanlar
yüksek sesle toplum icinde gülenler
bagiranlar
sadece kendisi varmis gibi yasayanlar
kendi cikarlarini ve ihtiyaclarini herkesi ezerek ön planda tutanlar
yalancilar
egoisler
yalakalar
hanima yakismayan tarz sergileyen hafif kadinlar
kiskanc akrabalar,arkadaslar

ya o kadar cok varki..

aynen o sinirlilik hali bende de var, ama bu yeni başladı bende. bi de ben yurtta yaşıyorum düşünün artık, aptal saptal insanlarla beraber yaşamak zorundayım, 21 yaşında sinir kalmadı bende.

Off off malesef aynı sorunlar bende de var=(
Kaç kere masadan aç kalktığmı bilirim
Karşındaki senin aile büyüğünse hepten çekilmez oluyor
Ben açıksözlüyümdür kaç kere söyledim
Azar yediğimle kaldım=(
Karşımdaki beni anlamıyor madem ben de yemek sofralarında erken yerim herkesten
Sahurlar hariç=(
Bir de öyle böyle değil ya..insan bir portakalı bile mi öyle yer =((
Erkek kardeşim desen her sofraa geğirir=(
Bağırırım,çağırırım yok
kazık kadar da.askere gidecek birkaç aya=(
Ama beyin terk işte =(
Off yaramı deştiniz...
Ama şunu biliyorum ki sorun bende değil......
:43:

Son düzenleme:
Back
X