Nefret ediyorum artık

hic ömrünü çürütme bu zekadan yoksunlarla. Hepsinden kurtul. Kararinin arkasinda dur. Daha neler cikar karsina. Hayatını yaşa.

hic ömrünü çürütme bu zekadan yoksunlarla. Hepsinden kurtul. Kararinin arkasinda dur. Daha neler cikar karsina. Hayatını yaşa.
Kararımın arkasındayım kendime sözümdür kişiliğimi daha fazla kaybetmeden kendime olan saygımı daha fazla yitirmeden hepsinden kurtulacağım. Sizlerin desteği bana umut olacak bu süreçte. Hepiniz iyiki varsınız

Malesef anne babasindan aldigi terbiye bu ve değişmez de. Ayni akildalar. Bu durumdan çikiş yolu arama boşan sadece. Insan değilki. Ne kadar yaşamayi dusunuyorsun boyle. Bir dakika bile durma. Git annenlere. Gençligini heba etme orda. Ne rezil insanlar var ya okurken sinir krizi geçiriyordum

Yaşadıklarımım nerdeyse aynısı bunlar. Şiddet gördüğümü söylediğimde annesi oğlunu savundu oğluda önce sen saldırdın dedi. Boşandık ve hala aynılarını diyolarmış ben şiddet yanlısı biriymişim eski eşime şiddet uygulamışım o da karşılık vermiş kendini savunmuş halbuki alakası yok o bna şiddet uyguladığında kendimi savunmuyordum bile keşke beni öldürsede kurtulsam diyodum utanıyodum çnkü onunla evlendiğim için. Çok destek bekledim ailesinden en büyük hatam buydu zaten yanımda olurlar sandım ama nafile hepsi birbirinden beter. Bi de beni anlıyomuş gibi yaparlardı amaçları manipüle etmekmiş onlar bana suçlu olduğumu söyledikçe inanıyodum suçlu hissediyodum ki bende öyle saf salak bi insan değilim. O moda soktular beni. Ayrılık aşaması çok sancılı oldu benim için ama bi sene oldu dediğim gibi aklıma geldikçe boşandığım için şükrediyorum iyi ki boşanmışım onlarla uğraşmaya devam etseydim sinir hastası olmuştum.
Demem o ki asla ümitlenme hiç bişi düzelmicek ve eşin daha kötü olucak aileside asla ona kızmıcak her zaman pohpohlucaklar zaten adam akıllı bi anne babası olsa bu adam böyle mi olurdu ? Kendini yıpratma sakın hayat senin ve herkes hata yapar sende yapmışsın neresnden dönsen kardır inan bana

Hiç bir şey için geç kalmadınız tabiki. Güzel bir aile , katşışı
aynen öyle ömrümüzün geri kalanını kurtarın. Bu adama da ailesine de kendinizi anlatamazsınız, anlamazlar. Potansiyelleri, kapasiteleri,hayata kadına evliliğe bakışları bu. Onlara anlatabilsem beni anlasalar diye boşa çabalamayın, önünüze bakın, güzel günler sizinle olsun

Demiştim ama yine diycem , o zihniyetteki aile ile olmazzzz, onlar kadını eşya gibi görüyor, hala neyin peşindesin, boşan nu adamdan seni anlamazlar, eğer boşanmazsan her dediklerini yapacakasin ve ömrünce cekeceksin bu cahilleri , ha sadece sen de değil doğacak çocuklarında bu cahillerin elinde telef olacak , yahu adam mı kalmadı memlekette , bu adamdan olmaz , oooollllmaaaazzzzz

Anlaşmalı boşanmak için 1 yılı bekliyorsunuz da anlaşma protokolünde neler yer alacak ?
Sadece boşanma hükmü için bekliyorsanız, boşuna bekliyorsunuz. Bu adam anlaşmalı boşanmada istediğiniz mali hakları verecek mi ? Vermeyecekse zaten yine çekişmeli boşanmaya dönecek davanız.
Çekişmeli dava da tek celsede bitiyor uzamıyor dedi.
Bu dediği şu şekilde doğru, ilk celsede davalı, davacının boşanma davasını olduğu gibi kabul eder, davayı kabul ediyorum boşanmak istiyorum derse, o ilk celsede 2 tanıkla evliliğin yürümediğini anlatırsanız evet tek celsede bitiyor boşanma davası.

Çekişmeli boşanma davası açıp daha sonra süresi dolduğunda ki dilekçeler safhası ve ilk duruşma günü verilmesiyle en azından 2-3 ay geçeceğini düşünüyorum, yine çekişmeli boşanma davası sürerken kendiniz boşanma protokolü hazırlayıp mahkemeye sunabilirsiniz, çekişmeli boşanma davası ile aynı talepleri içeriyorsa yine tek celsede bitecektir.

daha hala aynı noktada mısınız siz?
git dedi kal dedi gidersen dönemezsin dedi
hala o evde misiniz gerçekten?
annenize de kp inize de ayrı üzüldüm
önce kendiniz ve herkes için ayrılın artık
o sizi yıprattı sizde çok fena hakaretler etmişsiniz
adamın tipini aşağılamalar da cabası
artık olur yanı kalmamış maalesef ki
bu arada o eşinizi savunmuyorum kesinlikle
sizi delirtmesi sonucu oldu bunlar anlayabiliyorum

Tülay kök un bı videosu vardı. Gerçi hepsini izlemeni tavsiye ederim. Karşındakini bı türlü anlamazsın. İyi mi kötü mü. Hep bu ikilemde bırakır diyordu. İnsan hep başlarda gördüğü o duygusalligi, merhameti arıyor ama o değişmedi sadece yeni tanıştığı insana maske takıp oynadı. Evlendi elde etti. Eee maskeye de gerek kalmadı özünü ortaya çıkardı.

Birde artık erkek tarafına haksızlığa uğradığını anlatma. Anlasilmadikca daha da bunalıma suruklenirsin. Tek çıkış yolun bu adamı hayatından çıkarmak.

Bu süreçte de tahriklerine kapılıp, ağlama, Kavga etme, mümkün olduğunca manevi duvar ör. Çok zor o an bunları yapmak ama emin ol bu kadar yıpranmaktan iyidir. Karşında bir kedinin cirladigini düşün

yarın çok pişman olursun diyor
Emin ol hiç pişman olmayacaksın. Kp oğlunun ne nane olduğunu ve senden başkasının(kendileri dahil) onu çekmeyeceğini bildiği için manipüle etmeye çalışıyor. Ve şimdi ben haklıyım edasında takılan adam boşanırken de aynı şekilde davranacak. Bir an önce delil toplayıp boşan. Bende de vardı aynısı şimdi huzurluyum boşanma sürecinde muhatap olmadığım sürece.

Ya bırak anlamasın. Sen aradan çekilince o çok değerli ailesi sıfatına bakmayacak onun, sen varsın diye kıymetli, sen gazını alıyorsun onlar lütfunu hürmetini diye kıymetli. Aradan çekil, o zaman anlar.

Bi arkadaşıma da '' Gidince o üvey baban bakacak mı sana bakalım? '' demişlerdi. Adam bütün celselere katıldı. Mors oldular.

Hamile kal ayağın bağlansın diye tecavüz bile edebilir, sen hala o evdesin, adam da geliyor rahat rahat canına okuyor geri gidiyor.

Bi arkadaşıma da '' Gidince o üvey baban bakacak mı sana bakalım? '' demişlerdi. Adam bütün celselere katıldı. Mors oldular.
Kadına kimsesiz veya çöp muamelesi yapıyolar boşanmak isteyince bir nevi manipülasyondur bu. Valla bende acaba mı demiştim ama kanmadım sözlerine

Benim kocamda aynı seninki gibi asla suçunu kabul etmezdi. Yoo oyle olmadı derdi ve beni suçlardı. Bu huy, bence hatta psikolojik bir rahatsızlık olabilir bilemiyorum, asla değişmiyor hatta daha kötü oluyor. Söylemesi kolay belki ama kaç kurtar kendini

Garip hissediyorum, kendi yaşadıklarımı okuyorum sanki, tabiki farklılıklar var ama kadınların çoğunun yaşadığı erkek zulmü hayatın kanunu gibi olmuş sanki, başta kadına kul köleymiş gibi görünüp evlendikten sonra değişip, ama bunu asla kabul etmeyip kadını suçlamak, kadının küçük hatalarını duvara asıp, kendi günahlarını çuvala basmak,kayınvalidenin görümcenin kendileri de kadın olmalarına rağmen utanmadan oğullarını övüp suçu hep gelinde bulması, hep oğulları haklı, hep biz haksızız, ay bu beni çıldırtıyor düşündükçe, işsiz işe yaramaz bir pislik olduğunu bildikleri halde, bi kere de demediler bana kızım sen haklısın, hep o haklı hep. Ama üzüntüden intiharın eşiğine geliyoruz da noluyor olan bize oluyor, yapmayın, boşverin, Allah görüyor, herkes hakettiğini bir gün bulacak, buluyor da zaten. Ben her şeyi boşverdim. Su akacak yolunu bulacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…