daha önce abimde ineklerin falan koça bi blendrda canlı canlı tüm organları kemikleriyle parçalandıgı köfte olmaya hazrlandıgı videoyu izletmişti.bilmiyorum bunlar nekdr gerçek ve mc için yada burgerkng için bi karalama mı degilmi cok merak ediyorum.. zaten başka sebeplerle igrendim yemiyorum bu gibi yerlerden ama bu videolarda bana acaba dedirtio ..
Evet ben de o yüzden MC Donalds a ait olduğuna dair kesin kanıt yok dedim... Bu videoyu daha çok tüm dünyada ülkemizde de dahil hayvanlara yapılan işkenceler karşısında daha uyanık olabilmemiz için ekledim....
Ben tavuk yemeyi iki aydir biraktim. Fast food tarzi yerlere coktandir gitmiyorum. Videonu izleyemedim. Hayvanlara yapilan her turlu iskenceyi seyretmekten kaciyorum. Ne desek bos...
Bildiğim kadarı ile Türkiyedeki bilindik tavuk fabrikaları sürekli denetleniyor böyle işkenceler söz konusu olamaz diye düşünüyorum o büyük tesislerde... Ama şu bir gerçek ki adam öldürenin birkaç senede çıktığı günümüz Türkiyesinde hayvan hakları için epey çaba sarf etmek gerekecek gibi görünüyor ve bu da bizim halkın desteğiyle baskısıyla olacak birşey.... Ve şu da bir gerçek ki hayvana merhamet etmeyen insana hiç etmez...
Turkiye degil Ingiltere de oyle. Komik gelecek ama fazla gelen civcivleri makineyle katlediyorlar. Buna kimsenin hakki yok ama yapacagimiz birsey de yok. Sadece Allah bilir. "İnsanlık çok ilerledi; artık görünmüyor ! Robin Sharma . Bu sozu cok seyi anlatiyor aslinda.
Robin Sharma Ferrarisini Satan Bilgenin yazarı olması lazım.. İnsanlık biraz daha bu şekilde ilerler ise yakında o "ileri insanlığın" yaşayacak bir gezegeni olmayacak...
Anlamıyorum bir cana kıymak bu kadar kolay mı ben eve giren karıncayı bile camın önüne koyarım ki oradan kendi insin diye karıncayı geçtim en iğrenç böcekleri bile dokunmadan peçeteyle dışarı atarım... O rahat ben rahatAma insanlar pat diye ezmeyi düşünüyorlar hemen... Bu kadar kolay mı o da bir can ha böcek karınca ha kedi köpek civciv hepsi can taşıyor nihayetinde..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?