Nefret ediyorum bu vahşetten......!!!!!

Mikerinos

ATAM izindeyim...
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
1.131
21
66
Diğer
Arkadaşlar daha önceden tesadüfen izlediğim bir videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum... Öncelikle şunu belirtmek istiyorum youtube daki bu video MC Donalds hakkında... Türkiyede değil fakat tavuklara yapılan işkenceleri gösteriyor, ben bu videoyu bu şekilde bulduğum için paylaşmak istedim evet MC Donalds a ait olduğuna dair KESİN BİR KANIT YOK fakat bu video internette böyle serbest bir şekilde dolaşabiliyorsa ben de paylaşabilirim diye düşündüm... Buyrun vahşetin linki.... http://www.youtube.com/watch?v=8qU8kPQW6Mk
(Video eklemeyi bilmediğim için link verdim)

Bu arada videodaki ingilizce ufak bilgileri çevirdim:

Tavuklar kafeslerine sıkıştırılıyorlar. Her birine bir kağıt kadar yer veriliyor...
Ölü tavuklar sıklıkla kafeslerinde çürümeye terk ediliyor...
Tavukların gagaları ağrı kesici verilmeden YAKILIYOR ardından kafeslerine atılıyorlar...
Tavuklar kafes telleri nedeniyle eziliyorlar ve sakatlanıyorlar... Diğerleri ise hastalıktan ve kırıklardan dolayı acı çekiyorlar...
Bazı istenmeyen tavuklar plastik çantalarda ölüme terk ediliyorlar...

Bilmiyorum daha önce izlemişmiydiniz, fakat ben bunu gördüğümden beri MC Donalds dan birşey yemedim... Sizlerle de paylaşmak istedim... Eğer daha önce izlediyseniz mazur görün....

Arkadaşlar bu korkunç videoyu paylaştığım için özür diliyorum zira benim kabusum olmuştu ve tekrar ediyorum bu videonun MC Donalds a ait olduğuna dair KESİN KANIT YOK tabii ki... Fakat malesef bu tür işkenceler çok fazla o nedenle hayvanlara yapılan işkenceler karşısında biraz daha bilinçli olmamız adına buraya konu açtım....

Son düzenleme:
Yazdıklarını okumam yetti...Böyle bir vahşeti izlemeye kalbim dayanmaz...

Bazılarında vicdan denen şeyden hiç yok malesef..Öyle olsa hiç bir canlıya eziyet etmeyi düşünmezlerdi..................

daha önce abimde ineklerin falan koça bi blendrda canlı canlı tüm organları kemikleriyle parçalandıgı köfte olmaya hazrlandıgı videoyu izletmişti.bilmiyorum bunlar nekdr gerçek ve mc için yada burgerkng için bi karalama mı degilmi cok merak ediyorum.. zaten başka sebeplerle igrendim yemiyorum bu gibi yerlerden ama bu videolarda bana acaba dedirtio ..

Bu linkleri burada tekrar paylaşmak istedim...

Lütfen Say No To Cruel Cosmetics in Europe | No Cruel Cosmetics sitesini ziyaret ederek ;petition sign up kısmından 30 saniyenizi alacak formu doldurunuz. toplanan imzalar AB parlementosuna gidecek,ciddi ve çok anlamlı bir kampanyadır.)lütfen duyarlılık! : Say No To Cruel Cosmetics in Europe | No Cruel Cosmetics

LYS arkadaşımızın bir mesajından alıntıdır

Sessiz kalma suça ortak olma..: Yaşam Hakkına Saygı - 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Deklarasyondur

GSM_LEE arkadaşımızın bir mesajından alıntıdır

Evet ben de o yüzden MC Donalds a ait olduğuna dair kesin kanıt yok dedim... Bu videoyu daha çok tüm dünyada ülkemizde de dahil hayvanlara yapılan işkenceler karşısında daha uyanık olabilmemiz için ekledim....

Ben fast food tarzı yiyecekleri sevmiyorum,özellikle burger,hamburger türevlerini çok çok uzun yıllar önce bırakmıştım...
İzmir Karşıyaka çarşısında da Mac Donals'a sadece çok sıkıştığımda eğer oralardan geçiyorsam tuvaletini kullanmak amacıyla girmişimdir..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hiç izlemem o videoları.ama içeriklerini biliyorum.keşke bilmesem keşke yaşanmamış olsa bu vahşetler.hayvanlara yapılan eziyetin boyutu o kadar vahim durumda ki.ben hayvan diye yazmayı bile sevmem her canlılın yaşama hakkı vardır ihtiyaç nedeni ile tüketileceksed bu o canlıya en az zararla en az acı ile yapılmalıdır.
bu vahşeti yapan güya insanların ALLAH bin bir türlü belasını versin cehennemin en dibinden çıkamasınlar inşALLAH.
ÇOCUKLARINIZI DOĞRU VE VİCDANLI YETİŞTİRİN.ŞİDDETE EĞİLİMLERİ VARSA TEDAVİ OLMALARINI SAĞLAYIN.ALLAH inancı olan hiç kimse yapmaz aslında bunları.bu bir kafirliktir bence.dünya da çok az dini inanışta eziyet etmek vardır(satanizm v.b).
herkes dinini gerçekten bilse ve elinden geldiğince bunu yaşasa dünya harika bir yer olurdu.

evt nerde gerçkleşio mc için mi bilmiyoruz ama bu işkence sonuç olrak uygulanıyo ve hala devam edilio..hayvanlar bnm içinde cok önemli bu tavuk yada kedi köpek fark etmio. canm sıkıldı cidden.birde eskiden izledigm daha dogrusu ilk saniyelerden itibaren bakmaya devam edemedigim video geldi de aklıma.. gerçekten uzak durucam bu mc den ve burgerden .

Ben tavuk yemeyi iki aydir biraktim. Fast food tarzi yerlere coktandir gitmiyorum. Videonu izleyemedim. Hayvanlara yapilan her turlu iskenceyi seyretmekten kaciyorum. Ne desek bos...

Ben tavuk yemeyi iki aydir biraktim. Fast food tarzi yerlere coktandir gitmiyorum. Videonu izleyemedim. Hayvanlara yapilan her turlu iskenceyi seyretmekten kaciyorum. Ne desek bos...

Bildiğim kadarı ile Türkiyedeki bilindik tavuk fabrikaları sürekli denetleniyor böyle işkenceler söz konusu olamaz diye düşünüyorum o büyük tesislerde... Ama şu bir gerçek ki adam öldürenin birkaç senede çıktığı günümüz Türkiyesinde hayvan hakları için epey çaba sarf etmek gerekecek gibi görünüyor ve bu da bizim halkın desteğiyle baskısıyla olacak birşey.... Ve şu da bir gerçek ki hayvana merhamet etmeyen insana hiç etmez...

Turkiye degil Ingiltere de oyle. Komik gelecek ama fazla gelen civcivleri makineyle katlediyorlar. Buna kimsenin hakki yok ama yapacagimiz birsey de yok. Sadece Allah bilir. "İnsanlık çok ilerledi; artık görünmüyor ! Robin Sharma . Bu sozu cok seyi anlatiyor aslinda.

Robin Sharma Ferrarisini Satan Bilgenin yazarı olması lazım.. İnsanlık biraz daha bu şekilde ilerler ise yakında o "ileri insanlığın" yaşayacak bir gezegeni olmayacak...

Anlamıyorum bir cana kıymak bu kadar kolay mı ben eve giren karıncayı bile camın önüne koyarım ki oradan kendi insin diye karıncayı geçtim en iğrenç böcekleri bile dokunmadan peçeteyle dışarı atarım... O rahat ben rahat Ama insanlar pat diye ezmeyi düşünüyorlar hemen... Bu kadar kolay mı o da bir can ha böcek karınca ha kedi köpek civciv hepsi can taşıyor nihayetinde..............

Benim karinca sorunum vardi hatta konu bile acmistim. Hepsini denedim gitmediler. Arada onlara tatli filan veriyorum. Beraber yasiyoruz artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…