Nefret ediyorum bu vahşetten......!!!!!

vıdeoyu ızledım cıdden tüyler ürpertıcı
mc yapmasa bıle bırılerı bu ışkenceyı yaptırıyor değıl mı ama...

kökten çözüm gerek

Karıncalar sevimlidir yaa bir de yere düşen şeye hemen üşüşmeseler...

Benimkiler cok arsiz, birseye dalmalari icin dusmesi gerekmiyor. Yagli , tatli ne olursa goturuyorlar. Bir de acaip zekiler. Biri tutmus bir kirintiyi, tumsek bir yerden gececek, baktim arkasini donuyor , o sekil cekiyor. Arka arkaya goturuyor yani:)

Vallahi canım sıkkındı gece gece güldürdünüz beni ne diyeyim siz de gülün inşallah

Arkadaşlar hayvanları sevmek zorunda değiliz ama katlanmak zorundayız çünkü bu dünya ortak... Lütfen çocuklarımıza "ıyy bırak şunu pis, alıştırma bunu buraya" gibi şeyler söylemek yerine eğer dokunmasını istemiyorsak lütfen güzel bir dille anlatalım bir hayvanı doyurmak için vereceği ufacık lokmaya engel olmayalım daha uzak bir yere bırakmasını söyleyelim... Tv de kitaplarda gördüğü hayvanlarla ilgili güzel şeyler söyleyelim... Bir insanın karakteri çocuklukta şekillenir unutmayalım...

videoyu zlemeye yürreğimin dayanacağını zanetmediğim için bakmadım
daha önce izlemedim bunları ama eşim anlatmış ve yemek için oraya gitmeyelim demşt,
bunları yapanların insan olduklarından şüphem var benim gerçekten

En azından biri hayvan hakları ile ilgili ileri geri konuştuğu zaman biraz bilinçlenmiş oluruz böyle videolar sayesinde... Mesela ben de bilmiyordum izlediğim günden bu yana hiç yemek yemedim orada... Eşiniz de duyarlı biriymiş demek ki...

arkadaslar bu sadece Mcdonalds dair birsey degilki , turkiyeyi bilmiyorum tam nasil ama fazla degisiklik sanmiyorum buyuk alisveris merkezleri sehir marketleri icin etler yumurtalar toplu buyuk hayvanciliktan geliyor bunun drami ilk transport ta basliyor firmalara kar yapmacik icin kafeslerde tiklim tiklim burda cok prostestolar eylemler oldu bukonular hakkinda simdi mesela insanlar biliyor etlerdede yumurtalar yaziyor nerden geldigi insanlarda onagore aliyor , yani sadece mc donalds ait birsey degil bu ,

Ya bu insanlar bu kadar nasıl zalimleşebiliyorlar aklım almıyor.Ama bu dünyanın diğer dünyası da var.Zalimler için yaşasın cehennem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…