Nefret ediyorum, igreniyorum, bu dunyada yasamak istemiyorum artik!!!

Less-is-More

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Nisan 2018
8.180
30.249
548
36
Bu sadece benim derdim degil. Bu aslinda bir dert de degil. Bu tarifi olmayan, igrenclik otesi, asla insanliga sigmayacak bir vahset. Her gun bir yenisini duydukca dunyaya getirdigim cocuklarima sarilip beni affedin diye aglamak istiyorum. Sizi boyle igrenc yaratiklarin yasadigi bu dunyaya getirdigim icin binlerce kez ozur diliyorum.

Bana bunlari hissettiren ne mi? Cocuk tecavuzu. Yazarken bile parmaklarimi titreten, ölüp gitsem, duymasam, gormesem dedirten sey iste bu. Daha otesi olabilir mi ki? Butun suclari anlayabilirim. Cinayeti, hirsizligi, dolandiriciligi, adam yaralamayi, cocuk kacirmayi bile anlayabilirim, gecerli bi sebebi vardir belki diyebilirim ama bunu asla ama asla anlayamam. Bunu yapan gecmisinde ne yasamis olursa olsun, ne ruhsal bozuklugu olursa olsun benim gozumde ölümlerin en agirini hak ediyor. Hatta olmesin, omru boyunca surunsun istiyorum. Beni öldürün diye yalvarsin istiyorum.

Bu aksam misafirim gelecekti. Esim arayip yine gecikecegini soyleyince, insanlari arayip musait degiliz demek cok zoruma gitti bir an. Yeter artik, nedir bu her defasinda isin uzuyor surekli diye cikistim. Sebebi buymus. Daha bes yasinda. Esim jandarma, ben boyle cikismasam anlatmazdi. Ama zorladim onu. Bana anlatmasa ne degisir ki. Bu vahsilerin soludugu ayni havayi solumaktan igreniyorum. Daha kac kez yasanacak bunlar ve biz o sessiz cigliklari duymadan kendi hayatimiza devam edecegiz?

dunyayı sorgulama sebeplerımden bırıdır bu konu

boyle seylerı duyunca acaba dıyorum tum ınsanlık olarak suan bır kabusun ıcındeyızde uyanınca aaa ruyaymıs mı dıyecegız ınsanlar bu kadar nasıl kotu olabılıyor dıyorum
cok can acıtıcı nefes kesıcı nasıl dıyeyım yanı oyle bır sucluyu karsımda gorsem sanırım öldururum kendımı tutabılecegımı sanmıyorum bu tarz suclar bambaska bırsey cunku
o sucu ısleyen ınsanların öldurulmesı gerek benım gozumde hıc ınsanlık haklarına falan gıremeyecegım tecavuz edılen cocuk ınsan degılmıs gıbı hak savunucular gozume gorunmesın

Daralıyorum,nefes alamıyorum,elimden hiçbişey gelmiyorya kafayı yiyecek gibi bazen ölecek gibi hissediyorum

O sapıkları Allah onları en ağır şekilde canlarını alsın. Yeter artık minicik çocuğa bile hallenen şerefsizlerle bende aynı dünyada nefes almak istemiyorum bi çözüm bulmuyolar bu olaylara ah yavrum ne acılar çekmiştir iğrenç herif gebertirler inşallah içerde.

Bir anne olarak düşündüğüm zaman her türlü işkenceyi, hakareti yapabilirim içim yine de sogumaz

Bir meslek uzmanı olarak baktığım zaman ,bu tarz davranislar sergileyen insanların da ,zamaninda buna benzer bir şeye maruz kalmasıdır.Nasil bir cocukluk geçirdiler kim bilir belki de daha kötü muameleler gördüler vs vs

Bu tarz insanlara ceza vermek çözüm değil ,rehabilite edici şeylerin de yapilmasi gerekir.Cezasi bitince yapacağını yine yapıyor tedavi edilmeli bu insanlar .

Hadım edeceksin sonra da hayvanlara verdikleri zehiri onlara vereceksin acı çekerek gebersinler

Eskilerden bir örgüt vardı, onun yeni versiyonunu kurmak lazım. Nerede pisliğe bulaşmış biri var gidip indirecek.
Evet bu kadar gaddarım.
Mazlumların kalbine hüzün değmesindense zalimlerin kalbini sökme taraftarıyım.

Biz susmayacagiz ki elimizdeki tum kaynaklari elimizden geldiğince duyurmak icin kullanacagiz ki vazgececekler. Paylasin sosyal medyada wp gruplarunda paylasin paylasabildiginiz kadar. Saaadet ozkanefeyi takibe alin. Ucim.org u takibe alin.

O şerefsiz aşağılık pislikler bayram iznine çıkıyor ya aklım almıyor. Küçük bir kızı olan bir anne olarak ben de delirdim resmen. Bu pislikler sadece yok olmalı. Allah belalarini versin

Bu haberleri görünce canım o kadar yanıyor ki 4 buçuk yaşında kızım anne ağlama diye merhametle sarılıyor nasıl yapabilirler Allah'ım sen onlara ve ilerde bu işi yapmaya kalkisacaklara öyle bir hastalık ver ki taş kesilsin her yeri kipirdayamasinlar ne desem bilmiyorum gerçekten çok üzgünüm..adalet yok bu ülkede kahretsin saliverirler o pislikleri ancak

İçinde “çocuk” kelimesi geçen her suçun suçlusu öyle bir cezalandırılmalı ki,ölmek için yalvarmalı.Canlı canlı derisi mi yüzülür,eti mi koparılır bilmiyorum. En kötüsü,en kötüsü yapılmalı.

Ben kısa süre önce tanıdığım bir erkeğin çocukken tecavüze uğradığını öğrendim. Yapan kendisi gibi çocuk daha. Her misafire geldiklerine tekrarlanmis bu durum. Ailesine durumu anlattığında (aradan zaman geçmiş tabi onlar taşınmışlar) aile sadece örtbas etmiş durumu. Psikolojik tedaviye başlamasına ikna ettim. Ailelerin tutumu da çok önemli bu durumda. Çocuklarınızı erken eğitin ve kim olursa olsun elinizden geldiği kadar yalnız bırakmayın kimseyle. Sapığın nerde hangi şekilde ortaya çıkacağı hiç belli olmaz.

Bunu yaşayan çocuk ve ailesi hayatı boyunca unutamayacağı acı çekiyor, yapan 2 yıl ancak yatıyor. Böyle olduğu müddetçe bu konu çözümsüz kalacak.
yok canim ne yatmasj cocugun rizasi vardi bir kereden bir sey olmaz derler olur biter
bu kadar iyi niyetli dusunmeyin

Rehabilite mi?
Hümanizm benim için bu noktada bitiyor.
Haklisiniz, toplum içine salınmamalı.
Bu yüzden ya müebbet, ya idam.
Cesetleri de kadavra
Hic değilse leşleri işe yarar
Ama rehabilite edilmesi kendi adıma bir secenek değil.
Ölmeden iyileşsin derseniz o olur.
Hani bilime katkısı olacaksa, manyak beyinleri, iğrenç ruhları merak ediliyorsa o olur.

5 yaşında ya. Daha 5 yaşında. Pislik adam, tum dunyasini kararttin onun.
Soyleyecek soz bulamiyorum.

Dünya hassas kalpler için bir cehennemdir.
Ben aylar oldu haber izlemem okumam.
Bildiğiniz günlerce takılı kalıyorum o iğrenç haberlere
Daha geçen aylarda bulunduğum ilde bir genç kız intihar etti sebebi şantaj.
Dünya çok kötü bir yer.

Hümanizmle hiç alakasi yok .Bu insanlara cezalarını çektirip topluma yeniden salinmasi halinde yapacakları ilk iş yine taciz tecavüz olacak.O nedenle cezalarını çektikten sonra rehabilite edilmeli .( Ülkemizdeki adalet sistemi genelde fazla bir ceza vermeden salıveriyor.)

İdama gelince bu da çözüm değil .Zira başka sorunları beraberinde getirir.

kelimelerin kifayetsiz kaldığı yer insan evladı ile birlikte bu dünyadan gitmek istiyor her an korku dün bir durum oldu 9 yaşındaki oğluma tecavüzu anlayacaktım o kadar korkuyorum ki Allah bu yaratiklari 2 cihanda kahru perişan etsin. ama dünya şu durumda ilkokul öğrencilerine ortaokul cocuklari istismar ediyor bazen tecavüze gidiyor hem öğretmen hem anne olarak aklımı kaybetmek üzereyim Rabbim tüm MasumlarI korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…