Nefret ediyorum, igreniyorum, bu dunyada yasamak istemiyorum artik!!!

Daha dun aynisini dusundum.muebbet ya da idam boyle yaratiklar icin oduldur.pedofililere gunluk iskence uygulanmali.hatta aileler isterse izleyici olabilmeliler.yok yok hic bir ceza yetmiyor bence.

Küçücük yavruya insanın nefsi nasıl akar ya aklım almıyor. Bi çocuğum olsun diye uğraşıyorum ama kendi arzularım içinde bu dünyaya getireceğim çocuğa karşı suçlumuyum onuda bilmiyorum

Cocukken tacize ugrayan binlerce kisiden biriyim belki imkanlari el verseydi tecavuzle sonuclanacakti.O nasil bir korku sonrasinda o masumluktan hircinliga donusu nasil bilirim.Aslinda kisacik boyu varmis ama bana ne uzun boylu gozukurdu o seref yoksunu.Neden babama demedim zamaninda neden polise gitmedim galiba cok korkttum 8 9 yas ne ki...Teyzeme soyledim ama öldurecekti o adami babama gene sustum ölumune yakin neden ele avuca gelmez oldum sence neden okulda surekli birilerini dövüyordum neden psikolojim boylesine hassas patlamalarim pamuk ipliginde bir gun dusundun mü?dedim.Buyuyunce karsina dikildim ama o bacagini bi yanina ........ diye basladim.O kocaman uzun dedigim adam onumde minnacikti Allah ona evlat vermedi defalarca tup bebek yaptilar sans varken olmuomus hem de.Iki cihanda da hakkimi helal etmedim bunu okuyunca o cocugun caresizligi geldi utanmiyorum yazarken o utansin aklina her gelisinde.O cocuk kacamamistir ya da cok cirpinmistir ne uzun gelmistir saniyeler.Bence boyleleri hadim edilmeli.

Ozendirici bircok kitap var piyasada lanet olsun ki belki ban yiyecegim ama varsin sebebi bu olsun elif safak mahrem kitabi tam bi igrenclik abidesi ve daha bebege yapilan cinsel istismari oyle guzel ozendirerek kaleme almis ki ..... birsey demiyorum ya lanet olsun diyorum o kadar...

Ayrıldığımız nokta, siz bunu hastalık olarak görüyorsunuz.
Bense suç.
Çocuğun ruhunu, geleceğini öldüren hasta bile olsa, nihayetinde katil.
Hatta daha fazlasını iddia edeyim,
Toplumu öldürüyor bu suç.
Güveni zedeliyor.
Geleceğe zarar veriyor.
Soykırım suçu falan olmalı. Cezasına ona gore.
Bu suça maruz kalan çocuk büyüdüğünde de ne kadar sağlıklı birey oluyor, ne kadar sağlıklı aile kuruyor?
Rehabilite edeceğimiz imkanları daha iyi yerlere kullanırız.
Idam yanlış kullanılır endişesi taşıyorsanız müebbet de olur.

Ben bu çağdan etimle kemiğimle nefret ettim.

Sosyal hizmetler okuduktan sonra ve bu görevi yaptıktan sonra bakış açım biraz farklılaştı evet .Tek bu olay değil bir çok olay karşısında farklı tepki verebiliyorum.

Ama yine diyorum .Bir anne olarak olaya bakarsam sizinle kesinlikle ayni fikirdeyim

Aldıklari nefes israf , koyulduklari hucre ziyan.Bunlar yasamayi haketmeyen canavarlar.Bunlari halkin icinde aci cekerek oldureceksin...

Ölmesin o yaratiklar ölmek onlara ödül aynisini hergün yapsınlar öldürün beni diye bağırsın. Kisasa kisas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…