Nefret ediyorum insanlardan

Cok uzuldum, benimde 2 minnosum var evde, bende saliyorum disari, dusunemiyorum bile basiniza geleni :( bunu bugun kediye yapan yarin cocuga, insana yapar. Dilerim sikayetci olur sonuc alirsiniz ve yine dilerim her kimse onunda yuzu parcalanir.

Allah bildigi gibi yapsin bu yetistirilmemis ham camurlari!!! Hiç unutmam ilkokulda bir civcivim vardi yikamistim bogazi yumru gibi sismisti cok korkmustum aci cekmesin diye olumune vesile olmustum hala ruyalarima girer vicdanini yaparim Allah im affetsin :KK43:
Ben yanlışlıkla ezdiğim civciv için feryat figan ağladığım günleri hiç unutmuyorum. Şimdiki nesil dehşet saçıyor.

Çok haklısınız katılıyorum, söylediklerinize,biz onları sevgimizle aslında korunma içgüdülerini kaybettiriyoruz,bu seferde hayvan dış ortamlarda kendisini koruyamıyor,ama kaçma gücünü ve tırmalama gücünü kullanan bir hayvan ,hemen o ortamdan bi çırpıda kaçmayı başarıyor,bu özelliğini korumalı hayvanlar, o pençeleri bunun için var ,tehdit altında kendilerini korumaları gerekiyor.:sinirli:

Aynen. Cok sevimliler bende sevmek istiyordum ama yapmamak lazim. Mama koyup uzaklaşmak en iyisi. Evde de kedim var hayatta basiboş salamam. Benim yavrum dayak filan bilmez. Savunmasiz kalir.

Cok uzuldum, benimde 2 minnosum var evde, bende saliyorum disari, dusunemiyorum bile basiniza geleni :KK43: bunu bugun kediye yapan yarin cocuga, insana yapar. Dilerim sikayetci olur sonuc alirsiniz ve yine dilerim her kimse onunda yuzu parcalanir.
İnşallah bende tüm kalbimle diliyorum yarın amcadan şahitlik yapmasını isteyecegim ve bi ablaylada hayvan hakları derneklerine ulaşacagız

Bugün hayvanlara işkence eden, yarın kadınlara insanlarada işkenceler eder ,evdeki annesine babasınada işkence eder,cinayet zanlılarının geçmişi araştırıldığında, hayvanlara işkence yaptıkları ortaya çıkıyor,haberlerde söylüyorlar,o yüzden bu durum ciddiye alınmalı ,mutlaka pisikatris yardım alınmalı,çocuğun piskolojik,depresif bir eyilimi olabilir.mutlaka bir uzmandan yardım alınmalı,ve ekliyorum bu dünya hepimizin....

Back
X