- 13 Ocak 2016
- 250
- 243
- 103
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim desteginiz için etrafta hiç kamera yok amcada pisliğin tipini tam görmemiş bilmiyorum polisin pek bir şey yapacagını sanmıyorum ama yinede bir şansımı deneyeceğimYinede polise gitseniz belki biseyler çikar. Şu dilsiz masumlara eziyet edenlere kisasa kisas yapicaksin. Ayni şeyi ona yapicaksin. Bunu yapan insan evladı olamaz p.ç kuruları bunlar ya başka bişey değil
Benim de kedim var 6 aylik suan o kadar kötü oldum ki.. Allah sabır versin size
Malesef o bölgede hiç kamera yok bulunması çok zor çünkü amcanın dediğine göre yavrumu okul çıkış saatinde bir pislik öldürmüş ama yinede sabah şansımı deneyeceğim gözüme uyku girmiyorPolise neden haber vermediniz?
Kediye saldırdıkları saate göre etraftaki kamera kayıtlarına bakılabilir.Vurduğu anın kaydı olmasa da sokak giriş-çıkışında, o zaman aralığında yakınlarda geçtikleri yollardan birinde herhangi bir kameraya yakalanmış olabilirler.
Kamera kayıtları varsa şikayetçi olun. Içim parçalandı bu bir hastalık işte o liseliler ilerde daha büyük vahşetlere sebep oluyorlarNe yazıcagımı bile toparlayamıyorum sadece içimi dökmek istiyorum
Pislikler kedimi öldürmüşler kedimi hava alsın diye günde 3-4 saat dışarı salarım yavrum daha 7 aylıktı beni öperdi sarılırdık öldürmüşler.Eve almak için dışarı çıktım yavrumu aradım bi baktım yavrum hareketsiz yatıyo yüzü parçalanmış pislikler Allah belalarını versin yavruma yaptıklarının bin katını çeksinler nefret ediyorum insanlardan komşu amca görmüş liseliler yavrumun yüzüne tüm gücüyle tekme atmış yavrum kıvrana kıvrana ölmüş amca yakalayamamış pislikleri yavrumu gömdüm canım çok yanıyor
Keşke zamanı geriye alabilsem asla yanlız bırakmazdım yavrumu o kadar pişmanım ki o zaman gelir yanıma kıvrılır yatardıEvde baktiginz kedileri asla dışarı birakmamalisiniz yada yannda olmalısınız kediler için vücut tasmalari var keşke ondn takip beraber ciksaydnz. Evde sizi seviyor sizine yatıp kalkiyor. Disardakinide sizin gibi sandı gitti yaklaştı işte yazık çok yazık çok çok üzüldüm(( başınz sağolsun kim oldurduyse allah daha beter ölüm nasip etsin ona
Malesef o bölgede kamera yok Allah bin beter etsin o ve onun gibi canileriKamera kayıtları varsa şikayetçi olun. Içim parçalandı bu bir hastalık işte o liseliler ilerde daha büyük vahşetlere sebep oluyorlar
Ruhsal sıkıntıları var bu tür insanların..Malesef o bölgede kamera yok Allah bin beter etsin o ve onun gibi canileri
Aynen öyle pisliklerini konuşamayan derdini anlatamayan yavrucaklardan çıkarıyor pisliklerRuhsal sıkıntıları var bu tür insanların..
Ne yazıcagımı bile toparlayamıyorum sadece içimi dökmek istiyorum
Pislikler kedimi öldürmüşler kedimi hava alsın diye günde 3-4 saat dışarı salarım yavrum daha 7 aylıktı beni öperdi sarılırdık öldürmüşler.Eve almak için dışarı çıktım yavrumu aradım bi baktım yavrum hareketsiz yatıyo yüzü parçalanmış pislikler Allah belalarını versin yavruma yaptıklarının bin katını çeksinler nefret ediyorum insanlardan komşu amca görmüş liseliler yavrumun yüzüne tüm gücüyle tekme atmış yavrum kıvrana kıvrana ölmüş amca yakalayamamış pislikleri yavrumu gömdüm canım çok yanıyor