• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefret ediyorum

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
Benim gibi babasindan nefret eden var mi ?31 yasindayim ama biktim artik ondan biktim.Yasim kucukken orasi sapik surasi bilmem ne ise girmeme karisirdi simdi sen dogru olduktan sonra ne olur diyor..isi gucu batirdi bir ev vardi satti.maasi yok.kardesim kira oder.ben is arar.herseye bagirir orucluyum diye.beni dinimden bile sogutuyor dua edemiyorum artik..orucluyken bnyo yapilmaz diye anneme bagirir ama kendi yapar bana ilkokuldayken zorla oruc tuttururdu dusunun.simdide karisip durur.hastaliklar sardi bu yasta beni ilkokul cocugu oruc tutar mi sizce yanlis yaziyorum ordan burdan kusura bakmayin.agliyorum simdi sinirden...boyle babasi olan var mi?ben evlenip kurtulmayi hic dusunmedim.calissam bu evde kenarda bes kurus kalmaz.deliricem artik.evlenecektim gittim en kotuyu sevdim.ayrildim cunki huzur huzur istiyorum.dertlesmeye biraz akla ihtiyacim var hep moral yuklu biriyim ama bazen kopuyor ipler..İcinizden gelirse bir dua edin ne kadar cok ihtiyacim var anlatamam

Son düzenleme:
Surekli evde is yapiyorum annem artik pisliklerine yetisemiyor tuvalet orasi burasi duzelt arkani don les.

Bu konunun neyine fikir verecegim diyebilirsiniz haklsiniz battikca batiyorum uzuntuler bana kar ancak

Allah yardımcınız olsun
bana tek çözüm evlilik gibi geldi ama o zaman da aklınız annenizde kalır mı bilmem
inşallah sizin için en doğru ve hayırlı kişiyi bulursunuz kısa zamanda..

canımm sabrın taşmış tahammülün kalmamış ne diyebilirim ki kendini biraz sakinleştirmeye çalış bu halde yapılan herşey gözüne batacak gibi :18:

canımm sabrın taşmış tahammülün kalmamış ne diyebilirim ki kendini biraz sakinleştirmeye çalış bu halde yapılan herşey gözüne batacak gibi :18:

bir iş bul ve ayrı eve çık hayatını kur yada anlaşabileceğin biriyle evlen derim başka yol yok

Allah yardımcınız olsun
bana tek çözüm evlilik gibi geldi ama o zaman da aklınız annenizde kalır mı bilmem
inşallah sizin için en doğru ve hayırlı kişiyi bulursunuz kısa zamanda..
Banada oyle geldi hep annemde cok istedi cik bu evden kurtul halada der.Sans ins olur..Daha once ayri eve ciktik yalvardi donduk ben kucuktum..Ailesi annemi istedi cocukarin gelmesin dedi hep.Dua eden hic isyen etmeyen biriyim hep herzaman ama son 1 haftadir patladim..normalde ibadette olsa anarim ama uzaktan yakindan ilgisi yok.birde akil verince beni herseyden sogutuyor..her gun ayri yemek ister annem mutfaktan cikamaz.kiralik ev sorunlar..ben normalde en ufak birseyde babama kiyamam merhametliyim ama o ne yazik ki..burda yaziyirum cunki arkadas dedigim abla dedigi herkez fesat dahanonceki konumda yazmstim

Evet suan dusunemiyorum yarin biryerle gorusmeye gidicem.gecen haftada biryere gittim diksiyonunuz duzgun tecrube var yuzunuzden sorumluluk sahibi oldugunuz belli dedi ama donmediler..

bir iş bul ve ayrı eve çık hayatını kur yada anlaşabileceğin biriyle evlen derim başka yol yok
Haklisin 4 sene sonra yolun yarisi olucak yasim yeter artik.evlenmek sterim ama oyle biri yok bu guzelligime yada baska seylere bakmiyor..babam boyle hayat boyle.artik dua edemiyorum..ayri eve cikacak para kalmiyo kardesimin tum parasi kiraya cikmazda kaliyorum.

Evet suan dusunemiyorum yarin biryerle gorusmeye gidicem.gecen haftada biryere gittim diksiyonunuz duzgun tecrube var yuzunuzden sorumluluk sahibi oldugunuz belli dedi ama donmediler..

Haklisin 4 sene sonra yolun yarisi olucak yasim yeter artik.evlenmek sterim ama oyle biri yok bu guzelligime yada baska seylere bakmiyor..babam boyle hayat boyle.artik dua edemiyorum..ayri eve cikacak para kalmiyo kardesimin tum parasi kiraya cikmazda kaliyorum.

etrafına olumlu olarak bak o kişi hiç ummadığın anda çıkar karşına :16:

Kizlar lutfen kusura bakmayin imla hatali yaziyirum moralim hic iyi degil uzgunum ama yazmasam patliycam belki bir iyi soz bir dua bir fikir umarim anliyirsunuz beni..kismetimde bir sorun var diyorum ev boyle bir siganacak dost yok is bulsam hep sorunlu yerler cikti nisanandm attim nisani ailesi beterin beteri ah ne yapsam bilemedim.Ben hep boyle degilim disim bir duvar kadar saglam ama patladim bugun

Birde evlen evde kaldin vakti geldi derler yada ariyorsun gibi..ah bir bilseler beni. Bunlara ayiracak vaktim yok parasizlik babamin surekli nerde kaldilar nereye gittiler su bu demesi..ac yasina gelmis insan evi vardi satti ben herseyi sizin icin yaptim demez mi yat kat bagisladi sanki.kalmadiysa kendi yedi tuketti annem ben kardesim icki sigara mi ictik akrabamiza mi dagittik.ben artik susayim hepinizin basini agrittim tukenmez sorunlarimla..

Canım bir işe gir ne olursa olsun çalıştığımda gider bu eve diye düşünme.
Babanı az görsen daha tahammül edilir olur.
Aldığın maaştan bir kısım gizlice biriktirirsin zor zamanlarınızda annene bir nefes olur.
Her anlamda çalışmak sana mutluluk getirir.

Aksi, huysuz insanla yaşamak eminim zordur.
Allah kolaylık versin..Huzur versin evinize inşallah..

sıkıntılı bir ailen var .. tavsiyemki senin için en iyisi iş en azından aile ortamından bellibir saatte olsa uzaklaşırsın .......din işlerinden anlamm kendi fikrimki zorla dinde ögretilmez

Benim gibi babasindan nefret eden var mi ?31 yasindayim ama biktim artik ondan biktim.Yasim kucukken orasi sapik surasi bilmem ne ise girmeme karisirdi simdi sen dogru olduktan sonra ne olur diyor..isi gucu batirdi bir ev vardi satti.maasi yok.kardesim kira oder.ben is arar.herseye bagirir orucluyum diye.beni dinimden bile sogutuyor dua edemiyorum artik..orucluyken bnyo yapilmaz diye anneme bagirir ama kendi yapar bana ilkokuldayken zorla oruc tuttururdu dusunun.simdide karisip durur.hastaliklar sardi bu yasta beni ilkokul cocugu oruc tutar mi sizce yanlis yaziyorum ordan burdan kusura bakmayin.agliyorum simdi sinirden...boyle babasi olan var mi?ben evlenip kurtulmayi hic dusunmedim.calissam bu evde kenarda bes kurus kalmaz.deliricem artik.evlenecektim gittim en kotuyu sevdim.ayrildim cunki huzur huzur istiyorum.dertlesmeye biraz akla ihtiyacim var hep moral yuklu biriyim ama bazen kopuyor ipler..İcinizden gelirse bir dua edin ne kadar cok ihtiyacim var anlatamam

Emin ol herkesin ewinde ayni yada benzer sorunlar var hic kimse dort dortluk deil. Ewlenip kurtulmayi dusunmek sorunu halletmez aksine gelecegini de mahveder. Deprem misali sorunlarla yasamayi ogrenmek lazim mantikli dusunmekte fayda var. herkesi oldugu gibi kabul etmek zor ama erdemli bi davranis olur...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım bir işe gir ne olursa olsun çalıştığımda gider bu eve diye düşünme.
Babanı az görsen daha tahammül edilir olur.
Aldığın maaştan bir kısım gizlice biriktirirsin zor zamanlarınızda annene bir nefes olur.
Her anlamda çalışmak sana mutluluk getirir.

Aksi, huysuz insanla yaşamak eminim zordur.
Allah kolaylık versin..Huzur versin evinize inşallah..[/QUOTE

Yok calistim en son 3 yil hep ayni yerdeydim simdi tekrar ariyorum saol haklisin icimi ferah tutmliyim

sıkıntılı bir ailen var .. tavsiyemki senin için en iyisi iş en azından aile ortamından bellibir saatte olsa uzaklaşırsın .......din işlerinden anlamm kendi fikrimki zorla dinde ögretilmez
Sadece sikinti babamda az once onca bagirdi sonra guluyor ama olmaz ki bu para yok destek oluyoruz temizlik is guc hepsini yapariz ama huysuzluk ve savurganliginin cezasini biz cekiyoruz

Emin ol herkesin ewinde ayni yada benzer sorunlar var hic kimse dort dortluk deil. Ewlenip kurtulmayi dusunmek sorunu halletmez aksine gelecegini de mahveder. Deprem misali sorunlarla yasamayi ogrenmek lazim mantikli dusunmekte fayda var. herkesi oldugu gibi kabul etmek zor ama erdemli bi davranis olur...
Hic evlenip kurtulmayi dusunmedim zaten yasimdanda bellidir..deprem gibi haklisin. İcimi rahatlattiniz hepiniz saolun ama arada oluyor iste dayanamadigim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Herkeze tesekkur ederim

Back
X