Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız o zaman olayı özetliyeyim çalıştığımız yere ev hanımı 40 yaşına bir çaycı aldık kadının yapması gereken çay ve her gün kek kurabiye tarzı şeyler yapması gerekiyor fakat kendi haline bıraktık resmen kurabiyeler taş gibi ona pratik ve hızlı güzel nasıl neler yapabileceğini güzelce anlattım 4 adet patron var burada hepside birbirinden farklı şekilde titiz her defasında uyardım çünkü patron atalım bu kadını demeye başladı kadının 30 bin tl kadar borcu var gönlüm razı olmadı ben hep patronun gözüne girsin diye işimi gücümü bırakıp mutfağa girip yardım ettim bunun karşılığında da sürekli patronun yanında beni aşalamaya başladı azarlamaya başladı resmen küçük düşürdü ne yapım peki aferim deyip boynuna mı atlamam gerekiyor allah aşkınakimi karşılığını beklediği için iyiliği yapar
kimi iyiliği kendini sevdirmek için yapar
kimi karşıdaki mutlu olsun diye
kimi de Allah için yapar
alınmayın ama siz karşılık için iyilik yapıyorsunuz o yüzden de karşılığını görmeyince üzülüyorsunuz
iyilik yap denize at diye boşuna demiyorlar yapacaksın sonunu devamını düşünmeyeceksin bir nevi unutacaksın ya daaa hiç yapmayacaksın
sonra bana niye böyle yaptı ama ben şöyle yapmıştım diyeceksen hiç o iyiliği yapma bence :) üzülüyorsunuz durduk yere..
ya bir de ben suçluymuşum gibi hesap sormaya kalktı bende dedim bugüne kadar sana yardım ettim ama bu saatten sonra herkes yerini yurdunu bilsin yeter dedim şimdi 2 gündür tavır yapıyor hanımefendi çay bile getirmiyor odaya ben tel ettiğimde de kafama atar gibi koyuyor bu da beni sinir ediyor resmenCahil insanmış .Kesinlikle senin iyi niyetinden kaynaklanıyor.Ast ve üst ilişkisini öğretmen lazım .Yarın öbürgünde senle kendini kıyaslar.Bende çalışyrum yemekhaneye gidiyorum masa hazır değil , kendim hazırlıyordum .Başka arkadaşlar erkek çalışanlar gelince servis açan yapan kadın koştur koştur nasıl hazırlar görseniz baktım işin sonu kötü gidiyor yapmadım hiç birşey.Gittim masay oturdum onu getir bardağım nerde kadının yüzündeki ifadeyi görmen lazımdı :)