• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret etmenize neden olan kişi ve olaylar

tontonhhoyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
181
1
46
İstanbul
bundan önceki patronumdan nefret ediyorum hiçbir zaman çalışanlara gereken değeri vermedi sürekli istekler maaş 15 gün 20 gün gecikmeli ama eşi son model diyar diyar geziyordu ondan hep nefret ettim aileden ise gelinimizin annesine okadar sinir oluyorum ki kadın sürekli laf vuruyor hiçbirşey yapamazsa kuzularımı iğneliyor zayıf diyor şişman diyor of offffff

Beni sevdigini sandigim "issiz adamin" saygisiz ve terbiyesiz davranislari sayesinde ondan nefret ediyorum ama artik uzulmuyorum cunku Allahin adaletine cok inaniyorum...

Şimdiki çalıştığım iş yerindeki patronun kızları :S Kendilerini çok yüksekte görüp insanlarla sürekli alay ediyolar. Hani bu insanlar küçük de değil 30 yaşını aşmış insanlar ama akıl yok. Asıl nefret ettiğim şu, paramın olmaması ve bu insanlara mecbur olmam. Çünkü çalışmam şart.

Son düzenleme:
bizim sınıfta bir kız var beni hayattan soğuttu. para verip fotoğraf çekldikten sonra bir havalara girdi gelde sinir olmaa mankenlik düşünüyormuş ama böle uzaktan baktığınızda yemin ederim sopa dersiniz öylee bi anlatıyorki yaşadıklarını sanarsınız jennifer lopez kalçalarındanda o kdr memnun ki yüz vermediği erkek yo. sizce böyle bir kıza ne yapılmalı?:47:

bugün çok sinir olduğum ilginç bir olayı anlatmak istiyorum: minübüsteyim kulağımda kulaklık müzik dinliyorum dalgınım müziğe kaptırmışım kendimi ineceğim sırada çıkarmadım kulaklığı arkamda 2 tane kız oturuyor ben inerken kahkaha kopardılar bilmiyorum ama müziğe kendimi kaptırdığım için dalgın şapşal bi halim vardı galiba emin değilim bana güldüklerini hissettim indikten sonra içeriye baktım kızlar bana bakıyordu ukalaca pis sırıtan bakışlarla :47: çok sinirlendim acayip moralim baozuldu minübüs ilerlerkende arkalarını dönüp bakıyorlardı ben o sinirle afedersiniz ama onlara orta parmağımı kaldırıp gösterdim :47: kızda dil çıkardı birde hay allahım ya bu kızlar küçükte değiller 22 23 yaşlarında gibiydiler ne kadar saçma çocukça davrandılar ancak ilkokulda olur böyle şeyler diyordum acayip moralim bozuldu kendimide aşağılayıcı buldum bu olay sonrası çünkü ne yaptımda bu kadar gülünç oldum diye ne nası bi anormallik var bende diye hırpaladım kendimi. işte böyle insanlardan nefret ediyorum midemi bulandırıyor böyleleri!

Back
X