Benim iki kendinin iki çocucgu var ve işin kotusu sanırım ikimizi arka koltuga alacaklar.Oglumla onun oglu akran sayılrlar sürekli didisecekler yol boyunca ve buda ona fırsat olacak huzursuzluk çıkarmak için.
Benim iki kendinin iki çocucgu var ve işin kotusu sanırım ikimizi arka koltuga alacaklar.Oglumla onun oglu akran sayılrlar sürekli didisecekler yol boyunca ve buda ona fırsat olacak huzursuzluk çıkarmak için.
Tesekkür ederim ama zaten gördü eşimin yanında bana saçma nedenleeden bagırmıstıBence yolculuk yap esin böylece yengesinin neler yapabilecegini görup bi daha böyle bi teklif sunmaz..bir musibet bin nasihattan iyidir..
iki çocuk büyük benimkine oto koltugu alacam4 çocuğu öyle kucaklarda mı götüreceksiniz?
kemersiz oto koltuksuz
iki çocuk büyük benimkine oto koltugu alacam
iki çocuk büyük benimkine oto koltugu alacam
Valla eşimi paralarım. Kavga çıkartırım. Hele bu durumda birde eltiyi savunursa daha çok deliririm. Gerekirse arabanın anahtarlarını alır saklarım oda binemez.Merhaba hanımlar pc bozuldugu için bayadır giremedim.Neyse ki yapıldı benim derdim kısaca özet geçmek istiyorum daha önceki konularımda var ama söyle anlatmak istiyorum.
Bu kadın vicdandan merhamaetten 1 gram nasibini almamış her fırsatta benim ,acıgımı arayıp saçma sebeplerden bile kavga cıkaracak bir tip, örnek vermek gerekirse;,Oglu kızıma bu evden git istemiyorum seni diyor ben de ogluna güzel bir şekilde anlatıyorum o senin kuzenin vs burası onun da babaannesinin evi diye bu kadın birden bagırıyor küfürler ediyor bana ,oglunun psikolojisini bozuyormusum gibi laflar ediyor.Bu arada Senede bir sehir dışında oturur iken geliriz kayınvalideme kendisi beraber yasıyor.
Dengesiz bir insan ne yapacagı beli olmayan biri.
Bizim düğün var ve şükür araba aldık dugun 3 saat uzaklıkta baska bir ilde, günübirlik gidip gelinecek.
Eşim ısrarla (bunları bilmesine ragmen)abimlerde gelecek bizle diyor.Hanımlar ben o insanla aynı ortamda durmak dahi istemezken ,eşim yolculuk yapacaksın diyor.İstemiyorum dedim gerekirse gitmem dedim adam gelsen de gelmesen de gidecegim diyor.Daha önce planlamıslar benim haberim yokken gelme diyemezmiş.
Lütfen fikir verin ben kesinlikle istemiyroum.Dügüne gitmem diyelim hadi geçtim ama ben gelmesem de yine götürecek onlarıSiz olsanız ne yapardınız?Size zarar verecegini bildginiz bir insanla, üstelik dengesiz ne yapacagı belli olmayan bir insanla yola cıkar mıydınız.Ayrıca ben gelmesem dahai kızım 11 yasında onu götürecekmiş hayatta güvenmiyorum o kadına.
Benim anlatmak istediğim de bu eşime o zaten oto koltugu almak istemiyor yer olmaz diyetamamda arkada 3 kemer var. biri zaten oto koltuğundan iptal.
eltinizle siz hadi sıkıştınız oto koltuğunun yanına. kalan 3 çocuk? ikiside büyükmüş üstelik.
Bugun yine konustum bend egitmem diyor gitme razıyım dedim.Araba benim zaten anahtarı sana bırakacam diyor ama benim ehliyetim yokValla eşimi paralarım. Kavga çıkartırım. Hele bu durumda birde eltiyi savunursa daha çok deliririm. Gerekirse arabanın anahtarlarını alır saklarım oda binemez.
İş eşinde bitiyor canım.
Benim anlatmak istediğim de bu eşime o zaten oto koltugu almak istemiyor yer olmaz diye
İşte yasamayan bilemiyor keske dediğiniz gibi olsa önde oturusam arkada bakmaz çocuklara ki kadın kendi çocuklarına dahi bakmıyor.Daha önce eşimin yanında da bagırdı bana saçma sebepten dengesiz oldugu için adını deliye vurmuş.Ayrıca sorun benim onunla aynı arabada bulunmak istememem.Ha zamanında arabaları varken zaten bize vermek istemiyordu ki acıkca da söylüyordu şimdi kimin yaptıgı ayıp.Ya arabada eşinizin yanında size ne yapabilir ki abartmayın bu kadar 3 saatlik yol yani uzun değil ki araba varken neden otobüsle gitsinler ayıp denen birşey var. Siz önde oturursunuz onlarda arkada görmezsiniz bile bu kadar sorun edecek bir şey yok ki dövecek hali yok eşinin yanında terbiyesizlik edip bağıramaz herhalde
Kafam çok karısık inan ki öne otururm o sorun olmaz eşimi onla ikna ederim de benim ogllum da öne geçmek ister benden ayrılmıyor.Öne oturun çocukları da arkaya atın. Bir seferlik sabredin. Kavga eder çocuklar kadın bağırır eşiniz cevap versin eşiniz uğraşsın. Ama sizin çocuğunuza bağırıp hakaret de edebilir. O zaman yavrum çocuk korkar ama yolculuk öncesi çocuğu tembihleyin bişey olursa avazı çıktığı kadar bağıra bağıra ağlasın. Bir sefer bu rezilliği yaşayın ki tekrarı olmasın. Öne oturmak için bir iki gün öncesinden dizim ağrıyor falan demeye başlayın
Dizim ağrıyor seni yanıma alamam. Hem çocuklar öne oturmaz deyin. O da ağlar yol boyunca. Siz de sabredin biliyorum dayanmak zor olur ama maksat yolculuk, size işkence olduysa, herkese işkence olsunKafam çok karısık inan ki öne otururm o sorun olmaz eşimi onla ikna ederim de benim ogllum da öne geçmek ister benden ayrılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?