Nefret ettiğim eltimle mecburi yolculuk yapmak

Ben olsam gitmem arka koltuga yatsin isterse
8 kisi binilirmi bir arabaya onlarin dusunmesi lazim

Benim eşimde asla abisine yengesine hayir diyemez. Eltim beni bende onu sevmiyorum. Eşimde sürekli eltimlerle bi yere gitme görüşme cabasi beni o kadar yipratti ki. Guzellikle söyledim olmadi görüşmek istemiyorum diye kavga çıkardım yine yok yine yok. Mecbur duymazdan geleceksiniz

Merhaba hanımlar pc bozuldugu için bayadır giremedim.Neyse ki yapıldı benim derdim kısaca özet geçmek istiyorum daha önceki konularımda var ama söyle anlatmak istiyorum.
Bu kadın vicdandan merhamaetten 1 gram nasibini almamış her fırsatta benim ,acıgımı arayıp saçma sebeplerden bile kavga cıkaracak bir tip, örnek vermek gerekirse;,Oglu kızıma bu evden git istemiyorum seni diyor ben de ogluna güzel bir şekilde anlatıyorum o senin kuzenin vs burası onun da babaannesinin evi diye bu kadın birden bagırıyor küfürler ediyor bana ,oglunun psikolojisini bozuyormusum gibi laflar ediyor.Bu arada Senede bir sehir dışında oturur iken geliriz kayınvalideme kendisi beraber yasıyor.
Dengesiz bir insan ne yapacagı beli olmayan biri.
Bizim düğün var ve şükür araba aldık dugun 3 saat uzaklıkta baska bir ilde, günübirlik gidip gelinecek.
Eşim ısrarla (bunları bilmesine ragmen)abimlerde gelecek bizle diyor.Hanımlar ben o insanla aynı ortamda durmak dahi istemezken ,eşim yolculuk yapacaksın diyor.İstemiyorum dedim gerekirse gitmem dedim adam gelsen de gelmesen de gidecegim diyor.Daha önce planlamıslar benim haberim yokken gelme diyemezmiş.
Lütfen fikir verin ben kesinlikle istemiyroum.Dügüne gitmem diyelim hadi geçtim ama ben gelmesem de yine götürecek onları :KK43: Siz olsanız ne yapardınız?Size zarar verecegini bildginiz bir insanla, üstelik dengesiz ne yapacagı belli olmayan bir insanla yola cıkar mıydınız.Ayrıca ben gelmesem dahai kızım 11 yasında onu götürecekmiş hayatta güvenmiyorum o kadına.
Bu eltiler kudurmuss resmen

Bazı görümceler, kaynanadan daha tehlikeli oluyorlar. Odanıza girmiş olmasına inanamıyorum. Pek arkadaşca bir davranış değil. Tuhaf! Kardeşiyle evlendiniz diye ne değişti ki? Samimiyetsiz bir insanmış inşallah haddini bildirmişsindir. Ya birde çarşafa bakma adeti mı kaldı. Ona ne hem. Eşin önemsiyorsa o görür zaten, ne çirkin bir adet. Herşeyimiz son model, telefon, televizyon, araba vs devamlı yenilik peşindeyiz. Akılda gram ilerleme yok. Azıcık da beyin faaliyetlerine ağırlık versek toplum olarak.

Çok guzel yazmıssınız evet 12 yıl önce baska sehire gidecegimiz için kv lerde 1 hafta kaldık aslında en nefret ettigim karşı çıktıgım bir adetti fakat ben istemedikçe inadıma yaptılar,dügün günü adetli oldugum için, şüphelenmişler benden kaldı ki onlara ne şimdiki aklım olsa çok şeyler yapardım ama inanın unutulmuyor üstelik o zaman bekardı benden de 2 yas küçüktü ne değiştigini kendilere sormak lazım aslında.Ben de görümce oldum yakında düğünümüz var aksine abla gibi yaklasıyorum elimden geldiğince onu anlamaya yardımcı olmaya calısıyorum Allah ağzımızın tadını bozmasın sunu da unutmamamk gerek ki her şey iki tarflı

Benim anlatmak istediğim de bu eşime o zaten oto koltugu almak istemiyor yer olmaz diye

Eşin de amma ....... . Boşluğu siz doldurun ben uygun sözcük bulamadım. Ne demek oto koltuğunu almamak ya, nasıl o insanları çocuğundan önde tutar? Allah göstermesin kaza vs olsa ne olacak? Daha geçen hafta 6-7 saatlik yolu 16 saatte geldik biz. Oğlum koltuğunda oturmak istemedi, sık sık mola verdik, olmadı kenara çektik arabada kucağımdayken uyuduk. Ama koltukta değilken hareket etmedik. Bizim hastaneye çok fazla çocuk geliyor araba kazası nedeniyle engelli kalan. Ben cesaret edemiyorum açıkçası, eşiniz de ne yediyse artık...

Back
X