Nefret geldi kaynana nefrettttt

Bence nacizane tavsiyem sizde annenizi tatlı dille uyarın , her hafta her hafta gelmelerini isteyip (hele karşı taraf istemiyorsa ) belkide ruhunun bile duymadığı tartışmalara sebep oluyordur kardeşin ve eşi arasında . Bence bir anne en çok bunu istemez , istememeli .
Tavsiyeniz icin tesekkur ediyorum. Benim annemi bu konuda uyarmama gerek oldugunu sanmiyorum, haftada bir bize geliyorlarsa, en az bir defada kaynanasigile gidiyorlar. Dengeyi bir sekilde saglamislar, izlenimlerim bu sekilde, daha uzerine konusmayi gerektirecek birsey yok. Sikayetci olan kimse gormuyorum, varsada kendi aralarinda hallederler. Evlilikleri onlari baglar ve ilgilendirir.
Kaldi ki aralarini bozmaya yonelik bir davranista bulunacak en son kisi emin ol benim annemdir. Ve emin olun, korumak amacli asla soylemiyorum bunu. ;)

Erkek anneleri

beni duyan , okuyan , gören varsa

oğullarınızı evlendirince yapışkanlık huyunuzdan bi vazgeçin yaaaa

insanlar size kendileri isteyerek gelsin , b unu kendileri akıl etsin,sizin ısrarınzla değil....

herkesin işi gücü hayatı var yaaa

bi bırakın insanları:KK53::KK53::KK53::KK53:

Erkek anneleri

beni duyan , okuyan , gören varsa

oğullarınızı evlendirince yapışkanlık huyunuzdan bi vazgeçin yaaaa

insanlar size kendileri isteyerek gelsin , b unu kendileri akıl etsin,sizin ısrarınzla değil....

herkesin işi gücü hayatı var yaaa

bi bırakın insanları:KK53::KK53::KK53::KK53:
Geldim ;)
Haklisin valla
Benim oglan babasina cekerse 17 yasindan sonra eve bile ugramaz. Hayirlisi
Evlatlarimiz kendi secimlerini yasasin ve sonuclarina katlansin diyorum ben de. Onlari birey olsunlar diye yetistiriyoruz, omur boyu totomuzdan ayrilmasinlar diye degil

Geldim :KK66:
Haklisin valla
Benim oglan babasina cekerse 17 yasindan sonra eve bile ugramaz. Hayirlisi
Evlatlarimiz kendi secimlerini yasasin ve sonuclarina katlansin diyorum ben de. Onlari birey olsunlar diye yetistiriyoruz, omur boyu totomuzdan ayrilmasinlar diye degil
örnek kaynana adayı:KK53:

Farkında, bende söylüyorum hep kendisine annen çok ayrım yapıyor diye.
Mesela bayramda annemlere uğrayıp sonra kayınvalideliye geçtik saat 3 falandı, kendi kendine kızdı nerde kaldınız bilmem ne diye, annemlere uğramayalım mı dedim sustu, sonra gece yarısına kadar orada oturduk, akşam 8,30 gibi kızı ve damadı geldi, ayy yavrum niye geldiniz kii, gezseydiniz karı koca keyfinize bakın annecim, ne hazırlayayım siz ne yersiniz boncuklarım diyor :) Kızı 36, damadı 45 yaşında öyle genç yeni evli bi çiftte değil yani. Eşim 32 bende 28 yaşındayım bizde 2 yıllık evliyiz düşün artık :)

Arada kaldım artık diyor eşim annemi de atamam ya öyle idare ediyorum ben onu yıllardır diyor. Onun huyu da böyle napayım diyor. Babam öldü, bana alıştı diyor :KK43:
Benden yüz bulamadığı içi tatile vs götürmüyoruz tabi ama kaynanamın sürekli konu açıp, tatile onu da götürmemizden vs bahsediyor her yerde, duymamazlıktan geliyoruz karı koca:) Öyle bi çözüm bulduk ama oğluyla yalnızken ne konuşuyor bilemem, eşimin bu kadar bunaldığına göre annesinden.
Senin kp yaşamıyor yine bi derece anlıyorum eşi yerine koymuş ama benim kp yaşıyor dört tane kızı var onlarda hep annesinde çok zor arkadaşım Allah yardımcımız olsun eşlerimize de üzülüyorum çok arada kalıyor onlarda valla

Ayni bizimkiler gibi vicik vicik ailesi, kolonigiller bide benim aile duskunu ana kuzusu bi kocam var tabi. Hergun 2 3 kerebu tarz konu okuyorum konu acmama gerek kalmiyor herkesin basinda anam

Off tatil degildir o kavimler gocudur
Gitmeyin
Kocanizi isleyin guzelce ve gitmeyin
Bunlarin bir de yedi sulaleyi toplayip gelip yerlesenleri var ,gene buna da sukur ki kendisi gelmiyor sizi cagiriyor.
:KK70: :KK70: :KK70:

en rahatı bızız
gorusmuyoruz kafamız rahat

örnek kaynana adayı:KK53:
Aynen öyle valla
Ayni bizimkiler gibi vicik vicik ailesi, kolonigiller bide benim aile duskunu ana kuzusu bi kocam var tabi. Hergun 2 3 kerebu tarz konu okuyorum konu acmama gerek kalmiyor herkesin basinda anam
evet benim eşimde öyle Can'ım asla laf söyletmez çok düşkün git anneme ne olacak üzülmesin ne olacak altı üstü yemek ne olacak bazen onu da boğasım geliyor ama napalım :confused:

Kızlar patlamak üzereyim. Daha önce de konu açmıştım evlendiğimiz günden beri kaynanamın sürekli bir arada olmak istemesi aşırı ısrarcılığından vs. -------Yine öyle bi konu kv yazlık da 3 görümcem de nerdeyse her hafta sonu yanında . hafta içi duranlarda var sade ve hafta sonu gelende .. çoluklu çocuklu kocaları ile birlikte. Eşimin kendi işi dolayısıyla bi pazarımız var ve yeni evliyiz . onda da Kv her hafta sonu çağırıyor gelin falan geçen hafta gitmedik işimiz var anne dememe rağmen oğluna gece aradı gelseydin güneşlenirdin sanki hiç benle konuşmamış gibi . Sabah namazında tekrar mesaj gelmediniz bekledim .. Kahvaltı yaparken yine mesaj tekrar gelseydiniz güneşlenirdiniz , öğlen tekrar mesaj yavrularım ne yapıyorsunuz gelmediniz sağlık olsun diye kırk kere söyledi bunalttı bende eşime annene işimiz olduğunu söyledim hala kırk kere söylüyor dedim oda bizi düşünüyor gidelim faydalanalım diye Dedi eşimde annesine kıyamaz hiç..neyse bu haftada düğünler vardı bide eşim pazar günü de işe gitti ondan gidemedik neyse kv konuştuk napıyosunuz pazar günü kahvaltıya gelşrsiniz diye bekledim gelmediniz eşim işe gitti ondan dedim aman ne işi sende babasının işleriyle uğraşıyordur Dedi yok dedim gün parasını bile veremedik ondan dedim. bu hafta gelşrsiniz artık (kız kardeşi gelecekmiş eşimin teyzesi yani ) gelip tatil yaparsınız Cumadan gelin Cts pazar pazartesi durur akşam dönersiniz bi günden iş batmaz batarsa batsın canı ceheneme teyzenleri gezdirirsiniz vakit geçirirsiniz. Millet pazar günü kahvaltıya geliyor denize gidiyor akşam dönüyor sanki uzak yol siz gelmiyorsunuz Dedi.
Oğlun gelmek istemiyor bi gün gidince bişey anlamadığını daha çok yorulduğunu ,dinlenmeden işe gittiğini söylüyor dedim . Yorulacak ne varmış gelenler insan değilmiymiş herkes burdaymış biz yokmuşuz diye üzülüyormuş. yapcak bişey yok anne dedim her zaman aynı olacak diye bişey yok bazen şartla uyar geliriz bazen uymaz bişey çıkmaz gelemeyiz dedim sustu . Zaten sende hiç boş kalmıyorsun dedim .çoluk çocuk çok olunca diyo . Güya bizi tatil yapmaya çağırıyor ..koloni şeklinde yine görümceler çocukları kocaları , kv, kp, eşimin teyzesi, eşi ve çocukları , bende hiZmetçi sürekli.. sözde tatile çağırıyor .. bıktım gerçekten bıktım çağırmasından anlayışsızlığından kışın her günü , yazın her hafta sonumuzu yemesinden bıktımmmmmm..
Ayni biz de boyleydik.. Evlendik hic beraber vakit gecirmedigi ogluna birden duskun oldu kv .. Pazarlardan nefret ediyordm. Bir kere gidemedik ben hastalandim acile gitmistim o kadar hasta yattim bana gecmis olsun demek yerine gelmedigimiz icin laf sokmuslardi.. Sen yeni evlisin diye oyle yapiyorlar. Eger tek erkekse biraz daha duskunlerdir. Bizimki üç erkek en kucuk .. Ama oylr bunaltiyordu ki .. Birde senin dedigin gibi benimle konusuyordu bir bahane bulup gelemeyecegimizi soyluyordm, sanki benimle konusmamis gibi ogluyla konusuyordu zaten genelde oglunu arardi.. Sonra cocugum oldu neler cektirdiler anlatmakla bitmez birde altinci torun olmasina ragmen.. Simdi eltimin cocugu oldu şükür kurtulduk. Ne arar ne sorar ne gelmediniz der. Ne gitsek fazla ilgilenir. Zamanla degisiyorlar ama cok dikkat et eşinle aran bozulmasin.. Benim cok kavga ettigim olmustu esimle vakit gecirmek istemem yanlis anlasiliyordu..

gitmeyin tüm işleri yıkacak adam arıyorlar gibi geldi bana yeni evliymişsiniz kendinize zaman ayırın.

Eşimin ailesi koloni şeklinde tatile bayılır
Birgün hata edip kendileri ile toplu bir deniz tatiline gidiverdim
Bildigin hizmetçilikten başka birşey degil.
Çocugum zaten ufaktı tek basına asla bırakamazdım ben de pek denizi sevmedigim için girmedim bile
Bu durumdan da aşırı memmunlar işin garibi.
Bildigin yemek yap bulaşık yıka o sıcakta üstüne bir de ter dök.
Yemişim tatilini dedim ve daha da asla gitmedim

bizim kv ve özellikle kp de sürekli birlikte olalım istiyor. biz gelmesek onlar geliyordu .
bu arada aynı ildeyiz onlar istanbulun bir ucunda , bizde diğer ucuna taşındık uzak olalım diye :D

neyse her hafta gelip gitmek isterlerdi ama bu konudaki tavrımı ve hoşnutsuzluğumu o kadar belli ettim ki gelmiyorlar uzunca bir süredir. sonuçta çalışıyoruz bir haftasonumuz var .

hele bana hiç gelmediniz etmediniz diyemiyorlar. gelip gitmek istemek yetmezmiş gibi bu yıl birlikte tatil yapalım yazlık kiralayım 1 ay falan demiş babası . olay bana daha gelmeden eşim olmaz demiş :D

sizin de tavrınız net aslında ama demek ki pek yeterli olmamış kv ye . eşinize güzel güzel anlatın , o halletsin bu durumu

gitmeyin tüm işleri yıkacak adam arıyorlar gibi geldi bana yeni evliymişsiniz kendinize zaman ayırın.
Gitmemek mümkün değil canım gerçekten işimiz var dediğimde bile aşırı ısrar bide gidiyoruz pzt iş var geldiğimiz gün ısrar sabah gidin direk işe gidersin bana da değil eşime o yok anne eve gidip dinlencen yorgun oluyorum işte yok burası ev değil mi .. bana söylemek yok zaten kıZım kalın falan oğluna yalnızken kalın kalın aşırı ısrar

bizim kv ve özellikle kp de sürekli birlikte olalım istiyor. biz gelmesek onlar geliyordu .
bu arada aynı ildeyiz onlar istanbulun bir ucunda , bizde diğer ucuna taşındık uzak olalım diye :KK70:

neyse her hafta gelip gitmek isterlerdi ama bu konudaki tavrımı ve hoşnutsuzluğumu o kadar belli ettim ki gelmiyorlar uzunca bir süredir. sonuçta çalışıyoruz bir haftasonumuz var .

hele bana hiç gelmediniz etmediniz diyemiyorlar. gelip gitmek istemek yetmezmiş gibi bu yıl birlikte tatil yapalım yazlık kiralayım 1 ay falan demiş babası . olay bana daha gelmeden eşim olmaz demiş :KK70:

sizin de tavrınız net aslında ama demek ki pek yeterli olmamış kv ye . eşinize güzel güzel anlatın , o halletsin bu durumu
Net ama kv anlamamazlıkdan geliyo bende anne biz her zaman gelmek istemiyoruz bizim bi hayatımız var gibi konuşma yapmadım Aslında yakındır ama .. dayanamıyorum ısrarcı hallerine

Eşimin ailesi koloni şeklinde tatile bayılır
Birgün hata edip kendileri ile toplu bir deniz tatiline gidiverdim
Bildigin hizmetçilikten başka birşey degil.
Çocugum zaten ufaktı tek basına asla bırakamazdım ben de pek denizi sevmedigim için girmedim bile
Bu durumdan da aşırı memmunlar işin garibi.
Bildigin yemek yap bulaşık yıka o sıcakta üstüne bir de ter dök.
Yemişim tatilini dedim ve daha da asla gitmedim

Back
X