Nefret geldi kaynana nefrettttt

Yakında bir yerlerde yazlığımız olaydı da hafta sonları kaçıp kaçıp gitseydim.
Kızımı rahat rahat denize sokup eğlendirseydim, piknikler yapsaydım.
Herksin kendi düşüncesi ve hür iradesi var gitmek siteyen gider istemeyn gitmez.
Bu kadar ısrar manasız. Ben ki hiç sorun yaşamıyor olmama rağmen ısrar kıyamet çağrılsaydım inadına gitmezdim.
Kaldı ki ben hayır dediğim halde birde eşime söyleyecek.
Sen kimsin ben oğluma söylerim O ne derse o olur dercesine.

Eşimin ailesi koloni şeklinde tatile bayılır
Birgün hata edip kendileri ile toplu bir deniz tatiline gidiverdim
Bildigin hizmetçilikten başka birşey degil.
Çocugum zaten ufaktı tek basına asla bırakamazdım ben de pek denizi sevmedigim için girmedim bile
Bu durumdan da aşırı memmunlar işin garibi.
Bildigin yemek yap bulaşık yıka o sıcakta üstüne bir de ter dök.
Yemişim tatilini dedim ve daha da asla gitmedim
Can'ım aynen öyle farklı olarak sadece çocuğum yok kızları zaten kontes hiç bişey yapmaz

Net ama kv anlamamazlıkdan geliyo bende anne biz her zaman gelmek istemiyoruz bizim bi hayatımız var gibi konuşma yapmadım Aslında yakındır ama .. dayanamıyorum ısrarcı hallerine
malesef bir süre sonra dayanılmaz hale geliyor. yok bekledik niye gelmediniz, haber vermediniz gelmeyeceğinizi vs vs .orasının da ayrı bir ev olduğunu ve ayrı bir hayatınız olduğunuz idrak edemiyorlar.

yeni gelinsin, uzerine o yuzden fazla dustugunu zannediyorum. birde sanirim evin tek oglu, o yuzden fazla duskun gibi. kendi annemden biliyorum, kardesimle esi bize bir hafta gelmesin gozu yollarda kalir. istiyor gormek. hem ne olur iki cay getirip goturseniz elinize mi yapisiyor?
Evet yapışıyor elimize. Tipik görümcesiniz belli
Herkes kendi annesine hizmet Etsin bir zahmet gelinler sizin hizmetçiniz değil önce bunu bir kafanıza sokunnnnn

Ay
Yakında bir yerlerde yazlığımız olaydı da hafta sonları kaçıp kaçıp gitseydim.
Kızımı rahat rahat denize sokup eğlendirseydim, piknikler yapsaydım.
Herksin kendi düşüncesi ve hür iradesi var gitmek siteyen gider istemeyn gitmez.
Bu kadar ısrar manasız. Ben ki hiç sorun yaşamıyor olmama rağmen ısrar kıyamet çağrılsaydım inadına gitmezdim.
Kaldı ki ben hayır dediğim halde birde eşime söyleyecek.
Sen kimsin ben oğluma söylerim O ne derse o olur dercesine.
aynen öyle benim söylediğim şeyin bi hükmü yok gibi ama öyle değil eşim yazlığı satmak istedi ben dedim satma annenler gidiyor ((en azından yazın kafa dinleriz dedim ama yok.. )))yarın çocuğumuz olur bizde gideriz iyi olur dedim demez olaydım

yeni gelinsin, uzerine o yuzden fazla dustugunu zannediyorum. birde sanirim evin tek oglu, o yuzden fazla duskun gibi. kendi annemden biliyorum, kardesimle esi bize bir hafta gelmesin gozu yollarda kalir. istiyor gormek. hem ne olur iki cay getirip goturseniz elinize mi yapisiyor?
Ayrıca artık kardeşiniz evli barklı Ada'm öyle her haftasonu gözünüz yollarda kalmasın
Benim abim de evli ne ben ne annemin gözümüz yolda falan kalmıyor herkesin kendi ailesi ayrı bir hayatı var artık
Bunu er yada geç kabulleneceksiniz

Ay

aynen öyle benim söylediğim şeyin bi hükmü yok gibi ama öyle değil eşim yazlığı satmak istedi ben dedim satma annenler gidiyor ((en azından yazın kafa dinleriz dedim ama yok.. )))yarın çocuğumuz olur bizde gideriz iyi olur dedim demez olaydım
cocukla tatil hele bebekle pehhh... sanki tarlaya capaya gittim gibi cok yoruldum pesinde kosmaktan asil tatili ben evimde yapiyormusum haberim yokmus..

malesef bir süre sonra dayanılmaz hale geliyor. yok bekledik niye gelmediniz, haber vermediniz gelmeyeceğinizi vs vs .orasının da ayrı bir ev olduğunu ve ayrı bir hayatınız olduğunuz idrak edemiyorlar.
Aynen mesela Mevlüt'e gidiyoruz gelininle birlikte misiniz diyorlar diyor ki evet birlikteyiz aynı evde misiniz diyorlar yok ık mık ama birlikteyiz :)) ben şok halbuki aramız da on dakika var yürüyerek aynı apartmanda bile değiliz ama sanırım sürekli her yere herşeye çağırarak yemeğe kahvaltıya çağırarak bunu yapmaya çalışıyor

Erkek anneleri

beni duyan , okuyan , gören varsa

oğullarınızı evlendirince yapışkanlık huyunuzdan bi vazgeçin yaaaa

insanlar size kendileri isteyerek gelsin , b unu kendileri akıl etsin,sizin ısrarınzla değil....

herkesin işi gücü hayatı var yaaa

bi bırakın insanları:KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ay

Yazlık sizin mi?

WaLLa seninki surekli yaninda istiyo bizimkide bizi yazliga kabuk etmiyo surat asiyo.torunlari dedeye gidince bunaliyomus.biraz kiymet bil

Ayrıca artık kardeşiniz evli barklı Ada'm öyle her haftasonu gözünüz yollarda kalmasın
Benim abim de evli ne ben ne annemin gözümüz yolda falan kalmıyor herkesin kendi ailesi ayrı bir hayatı var artık
Bunu er yada geç kabulleneceksiniz

o sizin bileceginiz is.birakinda gozumuzun yolda olup olmayacaginada biz karar verelim.
biz biseyleri gayet guzel oturttuk ve cok sukur akilli bir erkek kardese sahibim. buyugunu kucugunu iyi biliyor, yerli yerindede bir denge saglamayi basarmis gibi gorunuyor cok sukur. size giren cikan ne hanimefendi anlamadim:)))

Back
X