Nefret geldi kaynana nefrettttt

Evet yapışıyor elimize. Tipik görümcesiniz belli
Herkes kendi annesine hizmet Etsin bir zahmet gelinler sizin hizmetçiniz değil önce bunu bir kafanıza sokunnnnn

tipik gorumceyim evet varmi diyecegin? cay getirip goturuyo bana, bacak bacak ustune atip oturuyorum bas kosede. haftasonlari cagiriyoruz geliyo evi temizliyo, tabi ben arkadaslarimla alisveriste oluyorum o gun.
hadi bakalim napican simdi. veriim mi bizim gelinin numarasini bi ara dertles istersen.

tipik gorumceyim evet varmi diyecegin? cay getirip goturuyo bana, bacak bacak ustune atip oturuyorum bas kosede. haftasonlari cagiriyoruz geliyo evi temizliyo, tabi ben arkadaslarimla alisveriste oluyorum o gun.
hadi bakalim napican simdi. veriim mi bizim gelinin numarasini bi ara dertles istersen.
Tam tahmin ettiğim gibi.
Sen de evliysen aynısını yapıcaksın o Zaman kaynanana görümcene

o sizin bileceginiz is.birakinda gozumuzun yolda olup olmayacaginada biz karar verelim.
biz biseyleri gayet guzel oturttuk ve cok sukur akilli bir erkek kardese sahibim. buyugunu kucugunu iyi biliyor, yerli yerindede bir denge saglamayi basarmis gibi gorunuyor cok sukur. size giren cikan ne hanimefendi anlamadim:)))
Akıllı erkek kardeş :)))
Rahat bırakın insanları o artık sizin küçük kardeşiniz değil bunu kafanıza sokun. Ama tepesinde sizin gibi biri var yazıkkk ne beklenir ki ondan

Tam tahmin ettiğim gibi.
Sen de evliysen aynısını yapıcaksın o Zaman kaynanana görümcene

Akıllı erkek kardeş :)))
Rahat bırakın insanları o artık sizin küçük kardeşiniz değil bunu kafanıza sokun. Ama tepesinde sizin gibi biri var yazıkkk ne beklenir ki ondan

siz evlenen kardesinizi evlendi diye kardesiniz saymaktan vazgecebilirsiniz, vazgecmeyenlerede karismayin lutfen. el oglu el kizi her daim eldir, kusura bakmayin. kardeslik bagi bambaskadir, ki o bagi dogru ve saglam kurabilmisseniz elbette.
lafiniza sozunuzede dikkat edin. tanimadiginiz erkek kardesime 'ne beklenir ondan' diyecek konuma sahip degilsiniz. durduk yere asabimi bozmayin. emin olun, mukemmele yakin bir evlat, es, kardestir ve insandir kendisi. Allah uzun saglikli hayirli omurler versin.

ayrica bana kahkaha attirdiniz gercekten, soylediklerimi ciddiye alacak kadarda safsiniz.

emin olun, ben vakti zamaninda kaynanama coooook daha fazla iyilikler ve guzellikler yaptim bir bardak cay getirmekten ziyade. lakin buda sizi ilgilendirmez.

son mesajimdir size.

Ay bana bi fenalık geliyor böyle koloni halinde sürekli toplanmalardan. Düğün olur bayram olur kırk yılda bir eyvallah. Ama her hafta sonu nedir yani herkes tatil yapmayı da bilir güneşlenmeyi de bilir. İnsanları bi rahat bırakmıyorlar hepsi aynı bunların. Erkek anneleri çocuklarının ayrı bi aile olduğunu kabullenmek istemiyorlar

o sizin bileceginiz is.birakinda gozumuzun yolda olup olmayacaginada biz karar verelim.
biz biseyleri gayet guzel oturttuk ve cok sukur akilli bir erkek kardese sahibim. buyugunu kucugunu iyi biliyor, yerli yerindede bir denge saglamayi basarmis gibi gorunuyor cok sukur. size giren cikan ne hanimefendi anlamadim:)))
Konu sahibi görümcen konunu basmış bacım :confused:

Kızlar patlamak üzereyim. Daha önce de konu açmıştım evlendiğimiz günden beri kaynanamın sürekli bir arada olmak istemesi aşırı ısrarcılığından vs. -------Yine öyle bi konu kv yazlık da 3 görümcem de nerdeyse her hafta sonu yanında . hafta içi duranlarda var sade ve hafta sonu gelende .. çoluklu çocuklu kocaları ile birlikte. Eşimin kendi işi dolayısıyla bi pazarımız var ve yeni evliyiz . onda da Kv her hafta sonu çağırıyor gelin falan geçen hafta gitmedik işimiz var anne dememe rağmen oğluna gece aradı gelseydin güneşlenirdin sanki hiç benle konuşmamış gibi . Sabah namazında tekrar mesaj gelmediniz bekledim .. Kahvaltı yaparken yine mesaj tekrar gelseydiniz güneşlenirdiniz , öğlen tekrar mesaj yavrularım ne yapıyorsunuz gelmediniz sağlık olsun diye kırk kere söyledi bunalttı bende eşime annene işimiz olduğunu söyledim hala kırk kere söylüyor dedim oda bizi düşünüyor gidelim faydalanalım diye Dedi eşimde annesine kıyamaz hiç..neyse bu haftada düğünler vardı bide eşim pazar günü de işe gitti ondan gidemedik neyse kv konuştuk napıyosunuz pazar günü kahvaltıya gelşrsiniz diye bekledim gelmediniz eşim işe gitti ondan dedim aman ne işi sende babasının işleriyle uğraşıyordur Dedi yok dedim gün parasını bile veremedik ondan dedim. bu hafta gelşrsiniz artık (kız kardeşi gelecekmiş eşimin teyzesi yani ) gelip tatil yaparsınız Cumadan gelin Cts pazar pazartesi durur akşam dönersiniz bi günden iş batmaz batarsa batsın canı ceheneme teyzenleri gezdirirsiniz vakit geçirirsiniz. Millet pazar günü kahvaltıya geliyor denize gidiyor akşam dönüyor sanki uzak yol siz gelmiyorsunuz Dedi.
Oğlun gelmek istemiyor bi gün gidince bişey anlamadığını daha çok yorulduğunu ,dinlenmeden işe gittiğini söylüyor dedim . Yorulacak ne varmış gelenler insan değilmiymiş herkes burdaymış biz yokmuşuz diye üzülüyormuş. yapcak bişey yok anne dedim her zaman aynı olacak diye bişey yok bazen şartla uyar geliriz bazen uymaz bişey çıkmaz gelemeyiz dedim sustu . Zaten sende hiç boş kalmıyorsun dedim .çoluk çocuk çok olunca diyo . Güya bizi tatil yapmaya çağırıyor ..koloni şeklinde yine görümceler çocukları kocaları , kv, kp, eşimin teyzesi, eşi ve çocukları , bende hiZmetçi sürekli.. sözde tatile çağırıyor .. bıktım gerçekten bıktım çağırmasından anlayışsızlığından kışın her günü , yazın her hafta sonumuzu yemesinden bıktımmmmmm..
Yapışmalarından gına geldi. Eşine söylet bazı şeyleri, mesela gitmek istemiyorum deme deki ya sende çok yoruluyorsun annemizin farketmesi lazım falan de.. Keşke benimkilerde yazlığa gitse.. :/

Esinizin de sizden taraf olmasi bence guzel bir sey. Siz durusunuzu degistirmeyin, bir muddet sonra kayinvalideniz de sikilacaktir cagirmaktan.

Ay bana bi fenalık geliyor böyle koloni halinde sürekli toplanmalardan. Düğün olur bayram olur kırk yılda bir eyvallah. Ama her hafta sonu nedir yani herkes tatil yapmayı da bilir güneşlenmeyi de bilir. İnsanları bi rahat bırakmıyorlar hepsi aynı bunların. Erkek anneleri çocuklarının ayrı bi aile olduğunu kabullenmek istemiyorlar
Aynen öyle sınır yok rahatsız edermiyiz planları var mu diye düşünmek yok sinir oluyorum

ya keşke satsaymışsınız yazlığı
kv niz yazlık sizin olduğu için hani siz yararlanın ayağına oğluşunu ve sizi kitliyor
zaten daha bu kadar kötülük yapan kv nin içinde kötü niyetli kv görmedik daha
hep oyun hep numara
çok yapışkan insanlardan nefret ederim kv nize de gıcık oldum şu an

Yapışmalarından gına geldi. Eşine söylet bazı şeyleri, mesela gitmek istemiyorum deme deki ya sende çok yoruluyorsun annemizin farketmesi lazım falan de.. Keşke benimkilerde yazlığa gitse.. :/
Dedim Can'ım neler dedim adamın da suçu yok hep bir demogoji her gün gidiyoruz iki gün bi sebepten görüşmesek bişey olsa oğluna sen beni hiç aramıyorsun anne öldün mü nsptın dlye sanki aylardır görüşmedi :işsiz:

Bizimki de çağırır bazen ama kendini işin dışında tutarak babanız çok bekledi gelmenizi der:) işimiz gücümüz var her hafta gelemeyiz alışın artık deyip susturuyorum.

ya keşke satsaymışsınız yazlığı
kv niz yazlık sizin olduğu için hani siz yararlanın ayağına oğluşunu ve sizi kitliyor
zaten daha bu kadar kötülük yapan kv nin içinde kötü niyetli kv görmedik daha
hep oyun hep numara
çok yapışkan insanlardan nefret ederim kv nize de gıcık oldum şu an
İnan bende hoşlanmam ama insanın hoşlanmadığı şey başına gelirmiş

Azmini hiç bırakma en başta hepsi aynılar.. Sen aynı kararlılıkta devam edersen bir yerden sonra alışıyorlar.. Böyle devam

Sırf bu sebepten ne yazlık almak istiyorum, ne kaynanamın yazlık almasını istiyorum... Hatta araba almayı düşünüyoruz, onu bile istemiyorum. Her haftasonu bizi şuraya götürün diyecek diye. Çooook sinir bozucular çooook...

yeni gelinsin, uzerine o yuzden fazla dustugunu zannediyorum. birde sanirim evin tek oglu, o yuzden fazla duskun gibi. kendi annemden biliyorum, kardesimle esi bize bir hafta gelmesin gozu yollarda kalir. istiyor gormek. hem ne olur iki cay getirip goturseniz elinize mi yapisiyor?
Evli misiniZ?

Dedim Can'ım neler dedim adamın da suçu yok hep bir demogoji her gün gidiyoruz iki gün bi sebepten görüşmesek bişey olsa oğluna sen beni hiç aramıyorsun anne öldün mü nsptın dlye sanki aylardır görüşmedi :işsiz:
Şımarıklar. KOcalarına yapamadıklarını oğullarına yapıyorlar

Ayni biz de boyleydik.. Evlendik hic beraber vakit gecirmedigi ogluna birden duskun oldu kv .. Pazarlardan nefret ediyordm. Bir kere gidemedik ben hastalandim acile gitmistim o kadar hasta yattim bana gecmis olsun demek yerine gelmedigimiz icin laf sokmuslardi.. Sen yeni evlisin diye oyle yapiyorlar. Eger tek erkekse biraz daha duskunlerdir. Bizimki üç erkek en kucuk .. Ama oylr bunaltiyordu ki .. Birde senin dedigin gibi benimle konusuyordu bir bahane bulup gelemeyecegimizi soyluyordm, sanki benimle konusmamis gibi ogluyla konusuyordu zaten genelde oglunu arardi.. Sonra cocugum oldu neler cektirdiler anlatmakla bitmez birde altinci torun olmasina ragmen.. Simdi eltimin cocugu oldu şükür kurtulduk. Ne arar ne sorar ne gelmediniz der. Ne gitsek fazla ilgilenir. Zamanla degisiyorlar ama cok dikkat et eşinle aran bozulmasin.. Benim cok kavga ettigim olmustu esimle vakit gecirmek istemem yanlis anlasiliyordu..
Çocuk olunca ne değişiyot?? Ben suan belli bi mesafede ılerletıyorum ılıskımızı. Fakat 2 ay sonra bebegmız olucak. Ne degısecek:işsiz::işsiz:

Back
X