nefret kusuyorum iğreniyorum.

oooo "litfin ilkimizi kitilimiyin"ciler de gelmiş :27: peki annem kötülemeyelim, hep batıda oluyor öyle kaka şeyler bizim ülkede hiç yok!!! kızlar hemen evinize, bak sonra sapıklar (ah pardon erkekler) laf atıyor ülkenin adı çıkıyor, bir daha duymayacağım hadi bakayım :KK67:

böyle konularda vatan millet sakarya diye cosan insanlara ayrı bi ayar oluyorum

18 yaşında falanım o zaman,yolun karşısından bir çocuk geliyor öküz gibi bakıyor suratıma aha dedim kesin laf yiycem. yanıma yaklaştı çok tatlısın dedi ben ne cevap verdim sizce; sen kendine bak :KK70:korkudan ne dediğimi bilmeden bi de öküze iltifat ettim
Okuyup okuyup gülüyorum :KK70::KK70::KK70:

Kiyafetinizden oturu degilde o ilcenin yerlisi olmadiginiz icin oyle davranmislar okuzler. Sonucta ilce kucuk ise bir kiza laf atsalar tanidik birinin kardesi kizi cikma olasiligi yuksek tirsarlar gerizekalilar. Bilmiyorum ne denir ki. Keske hemen polisi arayip rahatsiz ediyorlar diye sikayet etseydiniz. Bilmiyorum etkili olurmuydu ama polis gelince belki tirsarlardi.

Cok gecmis olsun bir daha karsilasmazsiniz umarim boyle okuzlerle.

Bulunduğun çevreyi gözlemliyorsun , bu ısrar niye ben onu anlamıyorum .
Gerçekçi olmak gerek sen istiyorsun diye üç günde değişmeyecek zihinleri.
Tur yaparken bu farkı bende gördüm diğer illerimizde , büyük şehirlerde bu kadar ısrarcı bakışlar yok.
Misal İstanbul da envai çeşit insan var gözün alışıyor.
Nüfusun az olduğu yerlerde garipsememek lazım.Yok çünkü.
Evet dediğim tam olarak bu burada olmadığı için bakıyorlar istanbulda her tip var ordada olsa bile arada sırada batıda hiç olmuyor demiyorum ki ben istanbulda çok rahatım ordada laf atanlar bakanlar çoğunlukla doğu güneydoğu kökenli

Back
X