- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Uzuluyorum cok mesafe koyuyorum ve siliyorum ama sonra uzuluyorum neden siliyorum diyeİyilik edip karşılığını bulamıyorum bu yüzden siliyorum diyorsunuz doğru mu anladım
Kizlar, neden insalara kin ofke nefret doluyum. Biri birsey yapsin veya soylesin veya karsiligini alamadigimda hem3n o kisiyi defterimden silebiliyorum. Yasim 37 ve galiba artik kaldiramiyorum. Sizlerde de boyle oluyor mu. Ben birine cok fedakarlik yapiyorum surekli ariuorum yaninda bulunuyorum ama birkac kez aramadigimda ondan bekledigimde aramasini, cabuk kusup o kisiyi silebiliyorum hayatimdan. Eskiden boyle degildim insanlari kaybetmekten korkardim. Ama bu gidisle de arkadas cevrem olmiyacak. Nerde hata yapiyorum bilmiyorum. Var mi aranizda boyleolan
Valla bende aynı durumdayım.Gereksiz insanları silin zaten hayatınızdan 1-2 dost yeter. Ben de eskiden çok gereksiz yere fedakarlık demiyorum "enayilik" yaptım şimdi kimseyle görusmuyorum kafam rahat.
Evet yipraniyor ve uzuluyorum.İnsanlarıda bu hayatıda bu kadar ciddiye almayın. Çoook yıpranırsınız.
Kizlar, neden insalara kin ofke nefret doluyum. Biri birsey yapsin veya soylesin veya karsiligini alamadigimda hem3n o kisiyi defterimden silebiliyorum. Yasim 37 ve galiba artik kaldiramiyorum. Sizlerde de boyle oluyor mu. Ben birine cok fedakarlik yapiyorum surekli ariuorum yaninda bulunuyorum ama birkac kez aramadigimda ondan bekledigimde aramasini, cabuk kusup o kisiyi silebiliyorum hayatimdan. Eskiden boyle degildim insanlari kaybetmekten korkardim. Ama bu gidisle de arkadas cevrem olmiyacak. Nerde hata yapiyorum bilmiyorum. Var mi aranizda boyleolan
Var ben. Yaslarimizda yakin. Bence ezilmislikten ve sineye cekmekten kaynaklaniyor. Ben cok sabrettim kendimi savunmadim zamaninda boyle oldu. Simdi haketmeyen insana bile parliyorum. Gerci baska bir durumun icindeyim ama son 2 3 yildir boyleyim yani.Kizlar, neden insalara kin ofke nefret doluyum. Biri birsey yapsin veya soylesin veya karsiligini alamadigimda hem3n o kisiyi defterimden silebiliyorum. Yasim 37 ve galiba artik kaldiramiyorum. Sizlerde de boyle oluyor mu. Ben birine cok fedakarlik yapiyorum surekli ariuorum yaninda bulunuyorum ama birkac kez aramadigimda ondan bekledigimde aramasini, cabuk kusup o kisiyi silebiliyorum hayatimdan. Eskiden boyle degildim insanlari kaybetmekten korkardim. Ama bu gidisle de arkadas cevrem olmiyacak. Nerde hata yapiyorum bilmiyorum. Var mi aranizda boyleolan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?