Nefret

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Merhaba herkese direk konuya giriş yapcm bizim yakın sayılabilecek Akrabalarla yaklaşık 7-8 senedir bi konu girdi araya tatsız konular (çok fazla küfür hakaret vs) neyse Aradan o kadar sene Geçti karşı Aile nin babaları vefat etti (kanserden) bunlar başladı hep beduuaları tuttu vs daha sonda duyduk ki kadın babama ve aileme aynı bedduaları etmiş Aileme ve bana hakaret vb ağzına geleni saymış , neyse benim akrabamda aynısını iade etti (tabi arada dedikoducu Akrabalar getir götür yapıyor ) neyse bu kadın tekrar başlamış hayasızca beddualarına tek kelimesini dahi duyunca çıldırıyorum Babama beduua etmesini sindiremiyorum ve resmen kendi kendimi yiyorum içim nasıl soğur muhatap olmak istemiyorum Allah’a havale ediyorum sürekli dua ediyorum ama sakinleşmiyorum , yorumlarınız kıymetli ....

Son düzenleme:
Merhaba herkese direk konuya giriş yapcm bizim yakın sayılabilecek Akrabalarla yaklaşık 7-8 senedir bi konu girdi araya tatsız konular (çok fazla küfür hakaret vs) neyse Aradan o kadar sene Geçti karşı Aile nin babaları vefat etti (kanserden) bunlar başladı hep beduuaları tuttu vs daha sonda duyduk ki kadın babama ve aileme aynı bedduaları etmiş Aileme ve bana hakaret vb ağzına geleni saymış , neyse benim akrabamda aynısını iade etti (tabi arada dedikoducu Akrabalar getir götür yapıyor ) neyse bu kadın tekrar başlamış hayasızca beddualarına cebin bunun tek kelimesini dahi duyunca çıldırıyorum Babama beduua etmesini sindiremiyorum ve resmen kedi kendimi yiyorum içim nasıl soğur muhatap olmak istemiyorum Allah’a havale ediyorum sürekli dua ediyorum ama sakinleşmiyorum , yorumlarınız kıymetli ....
Kötü söz sahibine aittir, silinmiş gitmiş akrabalar ne derse desin umrumda olmaz. Laf taşıyana da ağzının payını veririm o ne öyle fitneci

Böyle insanlar bizim hayatimizdada vardi. Iletisimi kestik..dedikoducularla da. Artik huzur var. Millet istedigi kadar beddua etsin umrumda degil. Allah kimim ne yaptigini gayet görüyor. Muhatap olmayin. Su anda acilarindan da sacmaladiklarini göz önünde bulundurun
Bizim hayatımızdan çıkmıyor malesef

Kötü söz sahibine aittir, silinmiş gitmiş akrabalar ne derse desin umrumda olmaz. Laf taşıyana da ağzının payını veririm o ne öyle fitneci
Ölen kişi Annemin abisi bu çirkef kadın karısı keşke hayatımızdan çıksa

Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. Kimsenin bedduası kimseye işlemez,anca kötü enerjileri kendilerine zarar verir.
Düşünüp kendi enerjini kirletme. Laf tasiyanlarla da arana mesafe koy

Beddualarla ilgisi olduğuna dair bir belge var mı ellerinde?
Allah'ın kime neyi neden verdiğini nerden biliyorlar da kendilerince hükümde bulunuyorlar?
Diyelim ki siz beddua ettiniz sırf beddua ettiniz diye mi hasta oldu babaları?
Kanser hastalığında bir sürü etken var.Bu adam yıllarca nasıl yaşadı? ne yedi? ne içti? neye üzüldü?neyi içinde tuttu?neyi sindiremedi...
Herşeyi geçtim herkesin sınavı farklıdır sırf birilerinin gönlü olsun diye birileri hasta olmaz.Benim bildiğim adalet terazisi böyle işlemiyor.
Onların size ettiği beddualarla gelince "köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağar derler"
Allah herkesin kalbine göre verir.Gönlünüzü ferah tutun.
Dilinize de hakim olun.Eklemeli çıkarmalı laflar çok olur arada.Size laf getiren sizden de götürür. akıllı davranıp ne yıpranın ne yıpratın derim

Beddualarla ilgisi olduğuna dair bir belge var mı ellerinde?
Allah'ın kime neyi neden verdiğini nerden biliyorlar da kendilerince hükümde bulunuyorlar?
Diyelim ki siz beddua ettiniz sırf beddua ettiniz diye mi hasta oldu babaları?
Kanser hastalığında bir sürü etken var.Bu adam yıllarca nasıl yaşadı ne yedi ne içti neye üzüldü neyi içinde tuttu neyi sindiremedi...
Herşeyi geçtim herkesin sınavı farklıdır sırf birilerinin gönlü olsun diye birileri hasta olmaz.Benim bildiğim adalet terazisi böyle işlemiyor.
Onların size ettiği beddualarla gelince "köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağar derler"
Allah herkesin kalbine göre verir.Gönlünüzü ferah tutun.
Dilinize de hakim olun.Eklemeli çıkarmalı laflar çok olur arada.Size laf getiren sizden de götürür. akıllı davranıp ne yıpranın ne yıpratın derim
Evet açıkçası bende aynı lafları onlara iade etmemek için zor tutuyorum kendimi öfkeleniyorum ve unutamıyorum bir türlü

Evet açıkçası bende aynı lafları onlara iade etmemek için zor tutuyorum kendimi öfkeleniyorum ve unutamıyorum bir türlü
Darılmayın ama siz onlara iade edince de bir sonuç olmayacak.
İşleyiş kim kime daha çok beddua ederse o kazanır şeklinde değil çünkü.
Sinirlenmeniz çok normal ama gülüp geçen kazanır bu işlerde diğer türlü yıpranırsınız.
Size yada babanıza bişey olması yada olmaması akrabalarin elinde değil mesela.Sabahtan akşama kadar konuşsalar yine olmaz. Öyle bakın olaya

Darılmayın ama siz onlara iade edince de bir sonuç olmayacak.
İşleyiş kim kime daha çok beddua ederse o kazanır şeklinde değil çünkü.
Sinirlenmeniz çok normal ama gülüp geçen kazanır bu işlerde diğer türlü yıpranırsınız.
Size yada babanıza bişey olması yada olmaması akrabalarin elinde değil mesela.Sabahtan akşama kadar konuşsalar yine olmaz. Öyle bakın olaya
Doğru Allah’a havale etmek lazım

Ne kadar sevmedıgınuz akrabanız da olsa kanser oldu diye sevınmemişsinizdir heralde. Bari bu süreçte yanlarında olmanızı yada barış teklifi sunmanızı beklemiş olabilirler gibime geldi , bi geçmiş olsun yada basınsagolsun vs. Bedduayla kanser mi olunuomuş , beddua edem zararda , edilen degil, içiniz rahat olsun , Allaha sığının, dedıkoducu akrabalardan uzak durun

Kendi iyi niyetlerinizden eminseniz bedduaların hiçbir geçerliliği olmiycagina dair de inancınız olur umursamazsiniz. Görüşmeyin etmeyin oldu bitti. Kafanizin içinde hala olayları yaşamayın. Allah bildiği gibi yapsın diyin gecin

Ne kadar sevmedıgınuz akrabanız da olsa kanser oldu diye sevınmemişsinizdir heralde. Bari bu süreçte yanlarında olmanızı yada barış teklifi sunmanızı beklemiş olabilirler gibime geldi , bi geçmiş olsun yada basınsagolsun vs. Bedduayla kanser mi olunuomuş , beddua edem zararda , edilen degil, içiniz rahat olsun , Allaha sığının, dedıkoducu akrabalardan uzak durun
Dayım kanser olan kişi Annemin ne çektiğini Allah biliyor sevinmek ne demek asla ,barış konusuna gelince Annem le konuşmasına izin vermediler defalarca engellediler

Back
X