- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Herşeyi çok sorun ediyorsun her güne bi konu
Genc ama babam nerdeyse baskı yapıcak evlen dıyeAllah yardımcınız olsun. Yine de sırf kurtulmak için evlilik yapmayın. Zor muhakkak yaşadiklariniz ama yine de sizden cok daha zor durumda olanlar vardır bunları düşünün. Tabiki mutlu olacaksınız babanız kötü diye hayata nite kusesiniz. Cok mutlu olacaksınız inşallah. Yaşınız cok genç upuzun tertemiz yillarınız olsun.
Evet de benım cıdden ya memur olup ayrı eve cıkmam lazım.Ya da duzgun evlılık yapmam lazım.Cidden ilerde gelıp gıtmek aramak falan ıstemıyorum.Ne yapsam sevemıyorum onu.Kac yasına geldı halaa aynı.Kendımı zor tutuyorum torun sevmeyı hak edıyon mu da ıstıyosun dıye.Hak etmıyo cunku.Kendı cocuklarına ne yaptı da toruna ne yapcakCanim benim babamda bize cok cektirdi.Hic uzulme artik yetiskin bir bireysin hersey senin elinde.Babanin bu saaten sonra hayatinda sen istemedigin surece hic bir zaman bir rolu olmaz.Bu arada neden mutlu olmayasiniz cok ta guzel gunleriniz olur. ilk once mesleginizi elinize alin gerisi gelir .Babanda uzaklasacagim diye sakin bir meslek kazanmadan evlenme .
en ufak seyı kafama takıyorum elımde degılHerşeyi çok sorun ediyorsun her güne bi konu
Babanızın her dediğini harfiyen uyguluyor musunuz. Eminim birçok sey diyordur. Baskı yaptı diye evlenilmez. Mutlu olmak için evlenilir. Ha sizin bizzat evlenme isteğiniz var ise o ayrı mevzu. Koca evi de baba evini aratabilir onu da aklınızda tutunGenc ama babam nerdeyse baskı yapıcak evlen dıye
Mutsuzum bu evde.Babam gelınce odadan cıkmıyorum.Bunalıyorum.Bunaldıkca yazıyorum buraya.Ne çok derdin varya
Uçan kuşu dert sayiyosun
Kendine yazık ediyorsun
Ben meslegımı elıme alayım para bırıktırıcem ınsallah.Eger koleje falan gırersem ılerıde zaten ayrı eve cıkıcam ınsallah.Yok aynı evde olmuyo.Benım kızdıgım bıze adam gıbı babalık etmedı.Sevgı göstermedı.torununa ne yapcak.Neyın beklentısı bu?Babanızın her dediğini harfiyen uyguluyor musunuz. Eminim birçok sey diyordur. Baskı yaptı diye evlenilmez. Mutlu olmak için evlenilir. Ha sizin bizzat evlenme isteğiniz var ise o ayrı mevzu. Koca evi de baba evini aratabilir onu da aklınızda tutun
Mutsuzum bu evde.Babam gelınce odadan cıkmıyorum.Bunalıyorum.Bunaldıkca yazıyorum buraya.
Evet inşallah.Aksamdan aksama görurum zaten konusmuyorum bıleAma baba işte seçme şansımız yok malesef. Is hayatın olursa daha da rahatlarsin
Seno cok iyi anliyorum brn kendi babami anlatsam halinr sukredersin .Allaha haval et bence uzulme.Sabre ilk onceligin eline meslek almak olsun .ozaman sen ne zaman istersen gidersin annenin yanina yada o yokkken gidersin.Evet de benım cıdden ya memur olup ayrı eve cıkmam lazım.Ya da duzgun evlılık yapmam lazım.Cidden ilerde gelıp gıtmek aramak falan ıstemıyorum.Ne yapsam sevemıyorum onu.Kac yasına geldı halaa aynı.Kendımı zor tutuyorum torun sevmeyı hak edıyon mu da ıstıyosun dıye.Hak etmıyo cunku.Kendı cocuklarına ne yaptı da toruna ne yapcak
Babanız cok dengeli biri değil zaten anladığım kadarıyla o yuzden onun beklentileri de garip gelmemeli. Ondan beklenen seyler iste deyip geçin. Is bulun kendi ayaklariniz üstünde durun ne kocaya ne babaya sırt dayamayın. Hayat kısa mutlu olmaya bakinBen meslegımı elıme alayım para bırıktırıcem ınsallah.Eger koleje falan gırersem ılerıde zaten ayrı eve cıkıcam ınsallah.Yok aynı evde olmuyo.Benım kızdıgım bıze adam gıbı babalık etmedı.Sevgı göstermedı.torununa ne yapcak.Neyın beklentısı bu?
Zaten atansam falan degıstırcem hattımı.Artık dugun hevesım bıle yok zaten.Acele de etmıyorum evlılık ıcın.Halamın kızı 35yasında bekar ona kımse laf etmıyo.Ben yenı gırdım 26ya yaaSeno cok iyi anliyorum brn kendi babami anlatsam halinr sukredersin .Allaha haval et bence uzulme.Sabre ilk onceligin eline meslek almak olsun .ozaman sen ne zaman istersen gidersin annenin yanina yada o yokkken gidersin.
Ben atanamazsam da bı dershaneye falan gırcem para bırıktırıcem.Tek hedefım kendımı öyle bır gelıstırcem kı ona ılerıde muhtac olmak ıstemıyorum.Babam cok degısık bırı.Tahammul edılcek ınsan degıl zaten.annemden baskası da cekmezdı onuBabanız cok dengeli biri değil zaten anladığım kadarıyla o yuzden onun beklentileri de garip gelmemeli. Ondan beklenen seyler iste deyip geçin. Is bulun kendi ayaklariniz üstünde durun ne kocaya ne babaya sırt dayamayın. Hayat kısa mutlu olmaya bakin
Inşallah atanirsiniz diyelim. Binbir türlü insan var kafaniza takmamaya calisinBen atanamazsam da bı dershaneye falan gırcem para bırıktırıcem.Tek hedefım kendımı öyle bır gelıstırcem kı ona ılerıde muhtac olmak ıstemıyorum.Babam cok degısık bırı.Tahammul edılcek ınsan degıl zaten.annemden baskası da cekmezdı onu
Evet çalısıyorum da iste konusmasam bıle laflarıyla ınsanın canını yakıyoInşallah atanirsiniz diyelim. Binbir türlü insan var kafaniza takmamaya calisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?