Merhaba arkadaşlar hikaye cok uzun ama kısa yazacağım konu kaynanam bundan 4 yil önce erken doğum yaptim bebegim 2 gun yaşayıp vefat etti ben uzun süre toparlanamadim eşim ve annesi surekli insan içine karışmam için baskı yapip durdular bir gun yine eşimin baskısı ile topluma çıkmaya zorlandım kayinvalidemdeydi oraya gittim görümcem açtı kapıyı daha 3 ay olmamıştı bebeğimi kaybedeli telefonda konuşuyordu balkonda benim geldiğimi fark etmedi ve basta anlamadim sonradan anladom ki benim hakkimda konusuyordu telefonda hakkimda terbiyesizlik yapiyor insanlara ne diyeceğim 3 ay olmus neyin yasıni tutuyor oğlumu aricam ŞUNU getirsin vs. Diyip konuştu durdu ben hic birşey demedim o gün o da anladı duyduğumu şimdi bi evlâdım var cok sukur ama kaybettiğim bebeğimin acısına bu denli saygısızlık yapan birinin kardeşini sevmesine katlanamiyorum o bir melek oldu ben 7 aylik doğum yaptim düşük vs. Değildi ki 3 ayda atlatabileydim gerçekten çok ama çok nefret ediyorum yüzünü görmeye tahammülüm yok eşimle aram açılsın istemiyorum çünkü ikimizde birbirimizi çok seviyoruz ama ben bu nefretimi nasil yok edeceğim bilmiyorum psikolojik destekte aldim ama 1 ay iyi düşünmeye çalışıyorsam yine başa sariyorum