- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Nefret ediyorum hic mutlu degilim.
Keske hic evlenmeseydim.
Evlilik cok zor bir sey. Ikili oynayan kocamla yuzlestim bugun. Yani ikiyuzluluguyle yuzlestim. Bu mu asik oldugum deliler gibi sevdigim ugruna evimi yurdumu birakip gittigim, ne cileler cektigim adam!!
Nefretim gunden gune artiyor azalacagina. Nelere katlandim karsiliginda ne gordum.. Riya!!
Zaten hicbir sey eskisi gibi olmadi bir daha.Ne zaman yazacaksınız diye çok bekledim sizi...
Kayinvalideniz dövmüştü sizi çarşaf olayını yüzünüze vurmuştu. Ali ne yapmıştı ?
Ali de anne ben de bosanip ardından geliyorum demişti...
Öyle içli yazmıştıniz ki içimde yüreğimde uzulmustum halinize. O dayağa rağmen donusunuze darp raporu almamaniza onları surundurmemeniz beni daha çok uzmustu.
sekerlileblebitozu bu evlilik bitmiş bir evlilik.. Ne yapsan boş. Al evladını lütfen bir hayat kur kendine... Kendine yapacağın en büyük iyilik inan bu olacak
Her cümlenize katılıyorum.Ne zaman yazacaksınız diye çok bekledim sizi...
Kayinvalideniz dövmüştü sizi çarşaf olayını yüzünüze vurmuştu. Ali ne yapmıştı ?
Ali de anne ben de bosanip ardından geliyorum demişti...
Öyle içli yazmıştıniz ki içimde yüreğimde uzulmustum halinize. O dayağa rağmen donusunuze darp raporu almamaniza onları surundurmemeniz beni daha çok uzmustu.
sekerlileblebitozu bu evlilik bitmiş bir evlilik.. Ne yapsan boş. Al evladını lütfen bir hayat kur kendine... Kendine yapacağın en büyük iyilik inan bu olacak
Zaten hicbir sey eskisi gibi olmadi bir daha.
Nefret ediyorum hic mutlu degilim.
Keske hic evlenmeseydim.
Evlilik cok zor bir sey. Ikili oynayan kocamla yuzlestim bugun. Yani ikiyuzluluguyle yuzlestim. Bu mu asik oldugum deliler gibi sevdigim ugruna evimi yurdumu birakip gittigim, ne cileler cektigim adam!!
Nefretim gunden gune artiyor azalacagina. Nelere katlandim karsiliginda ne gordum.. Riya!!
Senin konularını bilmiyorum sadece nick tanıdık. Baya sorunlar yasamissin belli.
Olmuyorsa oldurmaya çalışma. Bende denedim çok ama elimde koca bir hiç yani az biraz kiymetin varken ayril git
Kahve, konularını bir okursan ağzın açık kalırsın.
Yani aldatılmak bile daha masum kalıyor.
O derece diyorum.
Naptın davayı bu arada.
Yani aslinda bugun anladim ki o kadinin karsisinda soktan susup kalmamis. Ne sis yansin ne kebap diyeymis. Hala hosbes nasil konusulur bilmiyorum!Kaynanana diyecek tek laf bulamıyorum zaten şoktayım ama bu laflara hangi erkek nasıl susar aklım almıyor! Gerçekten eşin normal değil. Annesi zaten belli ki ağır ruh hastası ama adam nasıl hiç toz kondurmaz ya
Eşin senin yanında hiç durmamış ki... o çarşaflı konuyu okudum ama 77 sayfa olmuş sonunu bilmiyorum bütün o mide bulandırıcı olaylardan sonra eşinin bir çabası oldu mu?
Ve bugünkü konu ne tam olarak?
Aynen oyle olmus tatlim. Arama kaydini siliyormus ama sonuncuyu unutmus.eşin senden gizli kv ile mi görüşüyormuş? yoksa size mi getirecek?
sen bu adamdan her şeyi beklesekerlileblebitozu . affettiğin için, seni pişman edecek.
Nasil yani?Yani aslinda bugun anladim ki o kadinin karsisinda soktan susup kalmamis. Ne sis yansin ne kebap diyeymis. Hala hosbes nasil konusulur bilmiyorum!
Kendimle dalga gecilmis hissediyorum.
Zaten "tamam anne bende boşanıp geleceğim arkandan" demesinden belli değil miydi böyle olduğuYani aslinda bugun anladim ki o kadinin karsisinda soktan susup kalmamis. Ne sis yansin ne kebap diyeymis. Hala hosbes nasil konusulur bilmiyorum!
Kendimle dalga gecilmis hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?