- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
bak bu iyi fikir. sen değil eşin gitsin annesinde kalsın. sen de istediğin kadar düşün. ister üç gün ister üç ay.Yok bak şimdi 1 2 gün kendine zaman ver kafanı topla. Sonra eşini al konuş artık olmayacagini çok yoruldugunu söyle ayrılma kararini belirt . Kendinden emin konuş. Bir çocuğumuz var ömür boyu akraba kalicaz daha fazla yipranmadan bitsin de kararıma saygı duy de ona. Gitsin evden 3 5 ay ayrı kal bakalım ne olacak. En kötü son boşanma olur ona da hazırla kendini.
Seni çok iyi anlıyorum çok zor zamanlardasin bende öyle ama lütfen önce ben sonra çocuğum de. Önce çocuğum deyince olmuyor
Kız Kafka yuklenme kadına o da çaresiz
Duzenli bir hayatim olmadi hicbir zaman. Huzurlu bir evde buyumedim. O yuzden evimi birakip gidemiyorum. Burda guzel gunlerim oldu o gunler geri gelsin diye dua ediyorum. Ben boyle alttan aldikca da altta eziyorlar iste.Valla kahve boşuna kendine eziyet çektiriyor.
Çaresiz değil. Kendi çaresizliğini kendi yaratıyor.
Ya diğer konularını okusan saçını basini yolarsın.
Senin asla kabullenmeyecegin şeyler.
Adım atmıyor.
Her konusunda, gelen tek öneri boşan.
Harekete geçsin.
Ziyan ediyor hayatını.
Evet cunku ona kirginim dedi asla affetmicem dedi ve izinlerde de yanina gitmedi. Cok mu salagimGerçekten annesiyle görüşmediğine inanmış mıydın?
Hayır tabi ki,salak değilsin,iyi niyetlisin. Ama dünyanın en kötü kv desi de olsa annesi işte,haklı demiyorum beni yanlış anlama öyle ya da böyle annesi diyorum.Evet cunku ona kirginim dedi asla affetmicem dedi ve izinlerde de yanina gitmedi. Cok mu salagim
Duzenli bir hayatim olmadi hicbir zaman. Huzurlu bir evde buyumedim. O yuzden evimi birakip gidemiyorum. Burda guzel gunlerim oldu o gunler geri gelsin diye dua ediyorum. Ben boyle alttan aldikca da altta eziyorlar iste.
kendi kendini inandırmıştın hepsi o.Evet cunku ona kirginim dedi asla affetmicem dedi ve izinlerde de yanina gitmedi. Cok mu salagim
güzel nokta.Yav yapma.
Bu ne dar düşünce.
Belki hayatında daha mutlu günlerin olacak. Bu evde o mutlu günlere ulaşma şansını kaçırıyorsun.
Kendine acımıyorsan çocuğuna acı!
Ya psikolojisi bozuk, mutsuz, huzursuz bir anneyle ve babasıyla annesinin yarattığı huzursuz ortamda o çocuk nasıl yetişecek.
Ya sen bir gün mutlu olsan 1 ay mutsuz olacaksın.Bu kesin değil mi?
Kesin.
Bırak allah aşkına bırak su adamı.
Hayatına bak. Evet zor.
Boşanmak kolay değil.
Bir adam için aileni bırakıyorsun, hayatını onunla kuruyorsun ama bu adam hayatını zindan ediyorsa ne diye duruyorsun.
Boşanmanın ağırlığını çekeceğin en fazla 1 sene olsun.
Sonra mutlu bir hayatın olabilir. Ya hic değilse mutsuz bir ortamda buyutmeyeceksin yavrunu.
O bunu haketmiyor mu?
Ya ben anlamiyorum kadin beni kendi evimden kovdu. Hem gidicem dedi hem vazgecip hicbiryere gitmiyorum o kadin(ben) gidecek bu evden dedi. Namusuma gerdegime konustu. Cikarken o.. dedi uc kere. Ama anne de olsa nasil gorusulur bunu yapan bi kadinla. Hadi yillar gecse bayram seyran mecburi gorusmeler olsa anlarim da o da yok. Ustune ustluk ben bunlari soyleyince de ama sen de annemi evden kovdun diyor. Sanki anasi kapidan sokulacak bir kadinmis gibi! Gidecem dedi cocugunuz umrumda degil bakici tutun ddi. Tamam git tutariz dedim bu yani. Cocuguma bakiyor diye yalvaricam ayaklarina yaticam diye dusundu yalvarmadim tmm git dedim bu mu kovmak!!İnsan yuvasini yikmamak icin cok caba sarfediyor ozmn bosanmadiniz cocugunuz var vsvs.
Senin yapacagin sey kabullenmiyosan ayrilmak herseyi yakip yikip.
Keske olmasaydi bunlar ama baxi seylere engel olunamiyor malesef.
Sen de karisisin cocugunun annesisin.
Simdi adama desenki annenle konusma bunlar bunlar yasandi.
Oda sana deseki sen konusma ama oda benim annem dese elinden ne gelirki.
Ya sana yaptiklarindan dolayi ne sen nede cocugun o kadini yok sayip esinin gorusmesini gormezden gelcen.
Ya da ben bunu kabullenmem karisina onca lafi etmis annesi bile olsa bu insan.boyle bi erkege koca diyemem deyip ayrilmak.
Malesef ki bazi seylere karsi koyamiyoruz.
ne oldu cnm anlatsanaNefret ediyorum hic mutlu degilim.
Keske hic evlenmeseydim.
Evlilik cok zor bir sey. Ikili oynayan kocamla yuzlestim bugun. Yani ikiyuzluluguyle yuzlestim. Bu mu asik oldugum deliler gibi sevdigim ugruna evimi yurdumu birakip gittigim, ne cileler cektigim adam!!
Nefretim gunden gune artiyor azalacagina. Nelere katlandim karsiliginda ne gordum.. Riya!!
Bak sende diyosun zaman gecer bayram seyran olur diye.Ya ben anlamiyorum kadin beni kendi evimden kovdu. Hem gidicem dedi hem vazgecip hicbiryere gitmiyorum o kadin(ben) gidecek bu evden dedi. Namusuma gerdegime konustu. Cikarken o.. dedi uc kere. Ama anne de olsa nasil gorusulur bunu yapan bi kadinla. Hadi yillar gecse bayram seyran mecburi gorusmeler olsa anlarim da o da yok. Ustune ustluk ben bunlari soyleyince de ama sen de annemi evden kovdun diyor. Sanki anasi kapidan sokulacak bir kadinmis gibi! Gidecem dedi cocugunuz umrumda degil bakici tutun ddi. Tamam git tutariz dedim bu yani. Cocuguma bakiyor diye yalvaricam ayaklarina yaticam diye dusundu yalvarmadim tmm git dedim bu mu kovmak!!
Gercekten kafam hep bunlarla mesgul. Ruyamda bile goruyorum. Hincimi alamadigim icin hincim gecmiyor.Bak sende diyosun zaman gecer bayram seyran olur diye.
Onlardan senin gibi dusunmelerini bekleme.sen yuvan icin herseye sunger ceksende anlamazlar yaptigin fedakarligi.
Bak annesini aklamak icin sende dedin sen de kovdun diyor.
Annesiyle gorusuyosa yapacagin bisey yok eger ayni evde yasamaya devam ediyosan.
Gercekten mutlu degilsen sen calisiyosun yeniden bi duzen kurarsin sevgi felan bunlar bitiyo zamanla zaten .
Niyetin ayrilmaksa birak napiyosa yapsinlar diger turlu kendini yiprattiginla kalirsin.cirkef utanmaz nerde ne konusacagini bilmeyen saygisiz edepsizlerle ugrasmayi birak suratina dahi tahammul etmek zor.
Ya cok vurdunduymaz olcan ya da bicak gibi kesip cizgiyi xizcen.
Diger turlusu zaten engel olamazsin bu seferde hergun hergun bununla kafani doldurcan.iyi bi dusun.napcagina sen karar ver.
Ya ben anlamiyorum kadin beni kendi evimden kovdu. Hem gidicem dedi hem vazgecip hicbiryere gitmiyorum o kadin(ben) gidecek bu evden dedi. Namusuma gerdegime konustu. Cikarken o.. dedi uc kere. Ama anne de olsa nasil gorusulur bunu yapan bi kadinla. Hadi yillar gecse bayram seyran mecburi gorusmeler olsa anlarim da o da yok. Ustune ustluk ben bunlari soyleyince de ama sen de annemi evden kovdun diyor. Sanki anasi kapidan sokulacak bir kadinmis gibi! Gidecem dedi cocugunuz umrumda degil bakici tutun ddi. Tamam git tutariz dedim bu yani. Cocuguma bakiyor diye yalvaricam ayaklarina yaticam diye dusundu yalvarmadim tmm git dedim bu mu kovmak!!
Seni anlayabiliyorum.Gercekten kafam hep bunlarla mesgul. Ruyamda bile goruyorum. Hincimi alamadigim icin hincim gecmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?