En son yasanilan bisey patlak verdi. Konustuklarini farkettim daha dogrusu. Bosanicam dedim. Beni nasil cignersin falan filan. Kavga kiyamet. Biseyler geveledi sonra. Annesi aramis bin kere, 500 kere msj yazmis donmemis benimki. Pek inanmiyorum da iste. En son msjinda acmazsan oraya geliyorum yazmis da acmak zorunda kalmis falan fistan ne yuzle gelecekse. Yok annesi evliligimiz nasil diye sormus yok toparladiniz mi oglum demis. Yemis benim mal da. Anana kadar yolun var ben bosaniyorum dedim. Yalana gerek yok uzerine de saldirdim hincla, beni nasil cignedin diye, tokat da attim.Ertesi gun ise gitti valizini koydum kapinin onune. Almadim. Oyleydi boyleydi yok konusalim derken actim girdi. Ya ben onla konusmuyorum ilk defa konustuk bilmem ne dedi. Aricaksin o zaman bir konusanla hep konusan belli olur dedim. Aramadi. Bu sefer arasin diye ben msj yazdim kvye. Pis ellerini ustumuzden cek dedim. Ne yuzle ariyosun utan biraz vs vs.. Pat annesi aradi. Annesine dedi ki bosaniyo benden sekerli dedi, istedigin oldu kina yak artik dedi. sen aradigin icin huzursuz oluyoz hep dedi. Bagirdi cagirdi. Ne olcak simdi bosaninca dusundun mu dedi. Annesi piskin piskin sen karinla kavga ediyosan bana ne bee diye bagirdi. Beni karistirmayin kavganiza dedi sanki kavgalarin sebebi o degilmis gibi. Yok iste sen sekerliye o.. dedigin icin geri donusu yok hicbiseyin iyi mi yaptin dedi. Ben ona o.. demedimmmm cingene dedim cingeneeee diyor! Tabi cingene demeye hakki var. Sonra kufur mufur bela keza.
Sonra benden ozurler mozurler. Iste annemin ne bk oldugunu simdi anladim da, ben ona bosaniyorum diyorum o hala piskin de, beni hic mi dusunmuyo ben cocugumsuz naparim da, insan bi duzeltin oglum demez mi de falan filan..
Bu arada da ben ailemi cagirdim. Babamlar da girdi araya. Iste bu sefer annem beni cok utandirdi, yapmaz dedigim herseyi yapti, guzellikle hallolur dedigim sessiz kaldigim herseye daha kotu tepkilerle dondu bilmem ne diyor.
Hicbir sey gecmez insanin kalbinden. Sadece ustu ortulur. O da sonsuza kadar degil.