• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefretttt ediyorummmm!

Nefret ediyorum hic mutlu degilim.
Keske hic evlenmeseydim.
Evlilik cok zor bir sey. Ikili oynayan kocamla yuzlestim bugun. Yani ikiyuzluluguyle yuzlestim. Bu mu asik oldugum deliler gibi sevdigim ugruna evimi yurdumu birakip gittigim, ne cileler cektigim adam!!
Nefretim gunden gune artiyor azalacagina. Nelere katlandim karsiliginda ne gordum.. Riya!!
Armut sibine düşer canım.Öyle çirkef bir kv nın yetiştirdiği adamdan da hayır gelmez bence. Sen hanım bir kadınsın gibi geldi. Eşin sana sahip çıkmıyor değişir diye bekleme sakın kimse değişmez hatta zaman geçtikçe dozu artarak gelir eziyetlerin.
Keşke şu KK yı yıllar önce keşfetseydim diyorum. Burada ki nasihatlara kulak ver.
Sana boşan diyemem ama eşin karakter sizin teki.
Sana tavsiyem şu, ne olursa olsun cesur ol. Kaybetmekten korkma. Sen güçlü durdukça karşındaki sinecek emin ol.
Allah yardımcınız olsun zor bu işler.

Ne çok severdik o leblebi tozunun tadını :)

Nickin çok tatlı..

Hayatının tadını kaçıranları Allah'a havale edip kendine onlarsız bir yaşam planlamayı
düşünür müsün?

Mutluluklar dilerim.

Cok cok uzuldum halinize.
Ayaklari ustunde duran akilli bir bayanin yasadiklarina.

Ne yazik ki...kafayi kayinvalideye takmissiniz.
Yani esiniz annesi icin ikikotu soz soylese...balkaymakolacak...herseyiunutacaksiniz.
Inadi birakin; o kadin, esinizin herzaman 1.kadini olacak.

Sen bu adamı o zamanlar bıraksaydın şimdiye kadar peşinde köpek olurdu. Yada boşanırdınız ama yaralarınız kabuk bağlamaya başlardı. Şimdiyse daha kırgın ve daha değersizsiniz. Şunu bilir sunu söylerim hiç bir erkeğe hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin kaldıramıyorlar çünkü. Kaybetme korkuları olmazsa kadını da adam yerine koymuyorlar. Eskidenmiş o yuvayı dişi kuş yapar söylemleri. Şimdi iki güler yüz göstereceksin 3 aba altından sopa.

Gecmis konularinizi okudum. Aman Allahim keske okumasaydim dedim. Kalbim sıkıştı. Bu nasıl bir evlilik böyle. Siz belli bir yasa gelmiş ,çalışan ,eğitimli bir insansiniz. Lutfen kendinize biraz sayginiz olsun. Kayinvalide döverken seyrenen koca akıl alır gibi değil. Hayatinizla ilgili en doğru kararı yine siz vereceksiniz. Çok üzüldüm yolunuz acik olsun . Bu insanlardan kurtulun.

Toparladik biraz. Tabi eskisi gibi olmaz. Daha sonra bikac olay daha yasandi ve oglu daha iyi gorebildi bazi seyleri. Kv ile ne ben ne oglu gorusuyoruz artik. Iyi seneler.
inandın mı görüşmediklerine?
onlar birbirinden asla ayrılmaz.

inandın mı görüşmediklerine?
onlar birbirinden asla ayrılmaz.
En son yasanilan bisey patlak verdi. Konustuklarini farkettim daha dogrusu. Bosanicam dedim. Beni nasil cignersin falan filan. Kavga kiyamet. Biseyler geveledi sonra. Annesi aramis bin kere, 500 kere msj yazmis donmemis benimki. Pek inanmiyorum da iste. En son msjinda acmazsan oraya geliyorum yazmis da acmak zorunda kalmis falan fistan ne yuzle gelecekse. Yok annesi evliligimiz nasil diye sormus yok toparladiniz mi oglum demis. Yemis benim mal da. Anana kadar yolun var ben bosaniyorum dedim. Yalana gerek yok uzerine de saldirdim hincla, beni nasil cignedin diye, tokat da attim.Ertesi gun ise gitti valizini koydum kapinin onune. Almadim. Oyleydi boyleydi yok konusalim derken actim girdi. Ya ben onla konusmuyorum ilk defa konustuk bilmem ne dedi. Aricaksin o zaman bir konusanla hep konusan belli olur dedim. Aramadi. Bu sefer arasin diye ben msj yazdim kvye. Pis ellerini ustumuzden cek dedim. Ne yuzle ariyosun utan biraz vs vs.. Pat annesi aradi. Annesine dedi ki bosaniyo benden sekerli dedi, istedigin oldu kina yak artik dedi. sen aradigin icin huzursuz oluyoz hep dedi. Bagirdi cagirdi. Ne olcak simdi bosaninca dusundun mu dedi. Annesi piskin piskin sen karinla kavga ediyosan bana ne bee diye bagirdi. Beni karistirmayin kavganiza dedi sanki kavgalarin sebebi o degilmis gibi. Yok iste sen sekerliye o.. dedigin icin geri donusu yok hicbiseyin iyi mi yaptin dedi. Ben ona o.. demedimmmm cingene dedim cingeneeee diyor! Tabi cingene demeye hakki var. Sonra kufur mufur bela keza.
Sonra benden ozurler mozurler. Iste annemin ne bk oldugunu simdi anladim da, ben ona bosaniyorum diyorum o hala piskin de, beni hic mi dusunmuyo ben cocugumsuz naparim da, insan bi duzeltin oglum demez mi de falan filan..
Bu arada da ben ailemi cagirdim. Babamlar da girdi araya. Iste bu sefer annem beni cok utandirdi, yapmaz dedigim herseyi yapti, guzellikle hallolur dedigim sessiz kaldigim herseye daha kotu tepkilerle dondu bilmem ne diyor.
Hicbir sey gecmez insanin kalbinden. Sadece ustu ortulur. O da sonsuza kadar degil.

Nefret ediyorum hic mutlu degilim.
Keske hic evlenmeseydim.
Evlilik cok zor bir sey. Ikili oynayan kocamla yuzlestim bugun. Yani ikiyuzluluguyle yuzlestim. Bu mu asik oldugum deliler gibi sevdigim ugruna evimi yurdumu birakip gittigim, ne cileler cektigim adam!!
Nefretim gunden gune artiyor azalacagina. Nelere katlandim karsiliginda ne gordum.. Riya!!
Bosan o zaman. Gun gectikce adamin herseyi rahatsiz edecek seni cunku.

En son yasanilan bisey patlak verdi. Konustuklarini farkettim daha dogrusu. Bosanicam dedim. Beni nasil cignersin falan filan. Kavga kiyamet. Biseyler geveledi sonra. Annesi aramis bin kere, 500 kere msj yazmis donmemis benimki. Pek inanmiyorum da iste. En son msjinda acmazsan oraya geliyorum yazmis da acmak zorunda kalmis falan fistan ne yuzle gelecekse. Yok annesi evliligimiz nasil diye sormus yok toparladiniz mi oglum demis. Yemis benim mal da. Anana kadar yolun var ben bosaniyorum dedim. Yalana gerek yok uzerine de saldirdim hincla, beni nasil cignedin diye, tokat da attim.Ertesi gun ise gitti valizini koydum kapinin onune. Almadim. Oyleydi boyleydi yok konusalim derken actim girdi. Ya ben onla konusmuyorum ilk defa konustuk bilmem ne dedi. Aricaksin o zaman bir konusanla hep konusan belli olur dedim. Aramadi. Bu sefer arasin diye ben msj yazdim kvye. Pis ellerini ustumuzden cek dedim. Ne yuzle ariyosun utan biraz vs vs.. Pat annesi aradi. Annesine dedi ki bosaniyo benden sekerli dedi, istedigin oldu kina yak artik dedi. sen aradigin icin huzursuz oluyoz hep dedi. Bagirdi cagirdi. Ne olcak simdi bosaninca dusundun mu dedi. Annesi piskin piskin sen karinla kavga ediyosan bana ne bee diye bagirdi. Beni karistirmayin kavganiza dedi sanki kavgalarin sebebi o degilmis gibi. Yok iste sen sekerliye o.. dedigin icin geri donusu yok hicbiseyin iyi mi yaptin dedi. Ben ona o.. demedimmmm cingene dedim cingeneeee diyor! Tabi cingene demeye hakki var. Sonra kufur mufur bela keza.
Sonra benden ozurler mozurler. Iste annemin ne bk oldugunu simdi anladim da, ben ona bosaniyorum diyorum o hala piskin de, beni hic mi dusunmuyo ben cocugumsuz naparim da, insan bi duzeltin oglum demez mi de falan filan..
Bu arada da ben ailemi cagirdim. Babamlar da girdi araya. Iste bu sefer annem beni cok utandirdi, yapmaz dedigim herseyi yapti, guzellikle hallolur dedigim sessiz kaldigim herseye daha kotu tepkilerle dondu bilmem ne diyor.
Hicbir sey gecmez insanin kalbinden. Sadece ustu ortulur. O da sonsuza kadar degil.
inşallah eşin samimidir.
çok çabaladın, emeklerini boşa çıkarmasa bari.

Back
X