Negatif beta sonrası regl gecikmesi

busenindertleri

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
441
722
33
28
Kızlar günaydın konular çok kalabalık olduğu için takip ettiğim başlıklarda kaynıyorum 😅 21 aralıkta kan testi negatif çıktı gecikmem programa göre 1 elle tuttuğum takvime göre 2 gün days comford ile 2 test yaptım ama ikiside garip çıktı yol üstü başka marka alıcam sanırım. Sizce varsa çıkar mı bu ay yumurtlama zamanı 6/7/8 10/11/12/14 bütün günleri değerlendirdik 🤪

Kızlar günaydın konular çok kalabalık olduğu için takip ettiğim başlıklarda kaynıyorum 😅 21 aralıkta kan testi negatif çıktı gecikmem programa göre 1 elle tuttuğum takvime göre 2 gün days comford ile 2 test yaptım ama ikiside garip çıktı yol üstü başka marka alıcam sanırım. Sizce varsa çıkar mı bu ay yumurtlama zamanı 6/7/8 10/11/12/14 bütün günleri değerlendirdik 🤪
)takvımde yumurtlama gunun ayın kacıydı? butun takvımı yazmıssın :) yumurtlama gununu tutturmussundur da bu kadar sık ilişki ıyı degıl aslında. gun asırı olmalı :) ya da tam yumurtlama gunu oncesı ve o gun ust utse olabılır 3 gun. nasıl gecıktıgını anlamadım ben takvımını ss alıp atsana bı :)

)takvımde yumurtlama gunun ayın kacıydı? butun takvımı yazmıssın :) yumurtlama gununu tutturmussundur da bu kadar sık ilişki ıyı degıl aslında. gun asırı olmalı :) ya da tam yumurtlama gunu oncesı ve o gun ust utse olabılır 3 gun. nasıl gecıktıgını anlamadım ben takvımını ss alıp atsana bı :)
Telefon uygulamasına göre regl dün.
Ben kendi hesabıma göre tuttuğum için perşembe 🤭

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-24-09-15-01-86_548a571aa60b3ac1977d3629161cbf1a.webp
    Screenshot_2022-12-24-09-15-01-86_548a571aa60b3ac1977d3629161cbf1a.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 51
28 kasım sat 24 gün döngüm
hmm sımdı normalde pek adeti gecıkmeyen bırıysen yumurtlaman da duzenlı demekkı. takvımler cok genellıyor yanı adetten 12 gun once yumurtlama gostermıs mısal genelde 14 baz alınır dogru olmayabılır. sen mı ayarladın 12 dıye? 11 ındekı yumurtlamadan sonra 25 ınde falan adet olcak olsan 1 gunun daha var adete derdım ben. o yuzden ss atmanı ıstemıstım :)) 9 unda yumurtlama olsa adet olmus olurdun. bence bı test daha yap ama normal test yap ilk ıdrarla 3 den fazla da damlatma. garip cıktı dan kastın ne bilmiyorum tabı :) ama gec de yumurtlamıs olabılırsın baya baya:) o yuzden de gecıkmen olabılır ılla hamılelıkten olmayabılır yanı :) kısmet. ben yumurtlama testı yle bı de ates olcme yapıyodum. sabahları kalkmadan atesımı aynı saat agzımdan olctum. yumurtlama sonrası 36.3 ten 36.6 ya cıkardı. adet olacagım gun 36.3 e 4 e gerı duserdı :) takvıme hıc ınanmam ben. hos zaten pco var ınansam da o bana ınanmaz :)

Back
X