• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

negatif düsünce

inancını sağlamlaştır.
güne şükürle başla,şükürle bitir.
mutluluk verici filmler izle,kitaplar oku.
pozitif insanlarla arkadaş ol.
insanlara yardımcı ol.

:31:

pozitif enerjiye yönelik kitaplar okuyalar başlayabilirsin, pozitif düşünce, olumlu düşünceye yönelik kötaplar "kişisel gelişim" alanında oldukca mevcut, başarılı yazarların kitaplarını okurken kişisel gelişim eğlencedirde, hem manevi rahatlama ile eğlenip hem kişisel gelişim sağlamış olursun....

parapsikoloji bölümündeki kitplarda manevi düşüncelerini duygusal yaklaşımlarını ve hayata bakış açını değiştirebilir...

negatif düşünürsen negatif şeyler yaşarsın, yaşadıkca negatif düşünmeye devam eder ve her olaya aynı boyuttan bakarsın, bu döngü böyle devam eder....

ama bu çarkın tekerini kırmakta senin elinde... ben bi yol gösterdim, o yoldan gitmesende araştırmaya değer, dene bi...

Malesef bende öyleyim. Herşeyin olumsuz tarafından bakıyorum ve sanki öyleymiş gibi kendimi kahrediyorum. Bu huyumu bilen bi arkadaşım en sonunda, 'Hayat bu, senin üzülmen yada sevinmen olayların akışını değiştiremez bu yüzden sıkılmayı bırak' dedi.

Her zaman yapamasamda arada bi bu sözü hatırlayarak olumlu düşünmeye çalışıyorum. Belki seninde işine yarar canım.

E bardağın bi dolu hali var birde boş hali var.

Dolu haline baktığınızda,mutlaka boş halininde olabileceğini düşünün.

Boş haline baktığınızda da, mutlaka dolu halinin olabileceğini düşünün.

Onu düşünürsem böyle olur ama böylede olur cümle kalıbını ezberleyin,bir süre sonra bu duruma kendinizi şartlandırmış olursunuz..
Zorlada olsa ikinci ihtimali olumlu yada olumsuz bi şekilde kendinize söylettirin ..

Ben de niye nagatifsin cozemedim kuzum, cicek gibi bir hayatin var iste :23: :23: Sevdiginle de evlendin, hayattan daha ne istiyorsun , cok guzel bir hayat seni bekliyor :23:

Olaylara olumsuz bakmani gerektirecek bir durum yasadin mi? Ben de bugunlerde cok karamsarim cunku pozitif olmami gerektirecek bir sey yok, beklentim olan her sey b.k gibi gitti :47:

inancını sağlamlaştır.
güne şükürle başla,şükürle bitir.
mutluluk verici filmler izle,kitaplar oku.
pozitif insanlarla arkadaş ol.
insanlara yardımcı ol.

:31:

tatlım profil resmin az korkunç :27:
yazdıklarına bende katılıyorum,arkadaş başak burcu olabilirmisin:26:

aynen bende öleydim özellikle regli günleri yaklaştıkça fenalar yaşıyorum. ama spora başladım ve kötü haberler izlemiyorum komik filmler izliyorum. sporda yorulmak çok önemli ve evliyseniz düzenli bir cinsellik gerekiyor.

kizlar bundan nasil kurtulabilirim?? surekli herseye kotu tarafindan bakiyorum olaylarin..hep negatif bir ruh halim var..

Aynen bende öyleyim ,herşeyin ilk önce olumsuz taraflarını düşünürüm,hatta nerdeyse olumlu düşünmem.
Sanırım bu bende bir nevi koruma içgüdüsü olarak gelişti. Böylelikle olumsuzları düşünüp kendimi hazırlıyorum ki yıkılmıyayım.
Kendi yorumum tabi bu dğruluk payından emin değilim.

bende başak burcuyum..ondan mı oluyormuş bu

Aynı benim en yakın arkadaşım, kendisi başak burcu ve imkansız olaylarda bile en kötü senaryoyu kurar. Genelde bana sorar "bu konuda hislerin ne diyor" diye, çok güveniyormuş benim hislerime:9:
Bence tek başına bundna kurtulamazsın profesyonel biriyle konuşmalısın diye düşünüyorum

kesinlikle spor yapmalısın...mesela yüzme..böylece negatıf enerjıyı atarsın

Back
X