Büyük ihtimalle onun manevi sıkıntıları vardır. Migdeniz bulanıyor muydu onun sesini duyunca yada yanyana gelince
Aynen. Niyeti fikri olarak, karakter olarak iyi biridir. Ancak bu kötü enerji sıkıntısı hepsini gölgeler,engeller. İnsanların istediklerini yaptırmak için yapamayacaklari şeyler yok biliyorsunuz. Siz dikkat edinEvet gerek iş yönünden olsun, gerek ailesindeki ölümler olsun hayatinda sikintilari var diye biliyoruz detaylarini bilmiyoruz tabi daha fazla sikintilari da olabilir bu ikisi bizim bildiklerimiz.
Mide bulantisini evimizde agirladiktan sonra yaşamistim ama genelde onunla bulusunca ya da iletisime gecince hep bir ic sikintisi, karamsarlik oluyor ufaktan.
Bozuk niyetli biri degildir muhtemelen ama yaydigi enerji cok olumsuz.
Aynen. Niyeti fikri olarak, karakter olarak iyi biridir. Ancak bu kötü enerji sıkıntısı hepsini gölgeler,engeller. İnsanların istediklerini yaptırmak için yapamayacaklari şeyler yok biliyorsunuz. Siz dikkat edin
Hm. O tesadüf değil. O kişinin enerjisi düzenleme kadar ki yıllar boyunca düzelmeyebilir. evinize davet etmeyin.Aynen. Evde kedim var normalde hareketlidir kucagimda 10 dakikadan fazla durmaz ama hayvan saatlerce kucagimda uyumustu. Ertesi gun bile durgundu hasta oldu zannettim sonra eski harekektli haline geldi. Bilmiyorum bu da tesaduf muydu?
Hm. O tesadüf değil. O kişinin enerjisi düzenleme kadar ki yıllar boyunca düzelmeyebilir. evinize davet etmeyin.
Bizim de var öyle tanidigimiz, enerji zaten kötü kendi de olumsiz, mantikli konustuguni görmedim mutsuz.
Sikayet eder cözüm üretmez, kiskanir.
Görüsmemeye calisiyorum.cünkü esimle ben resmen fenalik geciriyoruz Pamuk gibiyiz normalde o gittikten sonra dagiliyoruz, bitkinlik, savastan cikmiscasina
Tartisma, gereksiz sinirlilik hali
Ay cidden kendine faydasi olamayan insanin bize zarari oluyor
Böyle kocaman nazar boncuklu kolye alıp taksan mı görüşmeye karar verirseniz? Tam göze çarpacak şekilde..Yok bir daha evde gorusmedik zaten. Bu gorusmeyi de bir sekilde atlatiriz diyorum zaten gitceklermis sehirdisina. Eşime de soyeledim az once sohbet ettik biraz ama eşim boyle inanmiyor hiç, gitmeyelim dese iyi olur bilmiyorum daha bulusma belli degil gerci belki bir sebeble gorusmeyiz.
Böyle kocaman nazar boncuklu kolye alıp taksan mı görüşmeye karar verirseniz? Tam göze çarpacak şekilde..
Eline yaz arada kopya çekerek okursun.. Tü tü tüü yaptın mı da kem gözlerin hepsi çatlarAlnima da nazar duasi yazarim.
Bu arada konuyu ben yanlış anlamışım herhalde. Negatif enerji diye yazmıştım ama nazara doğru kaymış gibi..
Benim nazarımda çok değer. Yolda tanımadığım birini görsem aa ne güzelmiş desem yanımdan geçmeden tökezler o derece yani..
Nazar neyse bi şekilde çözülüyo da enerjiye yapacak bir şey yok. Annem bir ara çörekotu taşıtıyodu bize. Benim bir kolye ucuma koymuştu hatta belli bile olmuyodu. Deneyin isterseniz nazar mı değil mi anlaşılır.Evet nazara kaydi ama ben nazar degdirdigini dusunmuyorum sadece olumsuz enerji yayiyor sanki.
Nazar neyse bi şekilde çözülüyo da enerjiye yapacak bir şey yok. Annem bir ara çörekotu taşıtıyodu bize. Benim bir kolye ucuma koymuştu hatta belli bile olmuyodu. Deneyin isterseniz nazar mı değil mi anlaşılır.
Evet gerek iş yönünden olsun, gerek ailesindeki ölümler olsun hayatinda sikintilari var diye biliyoruz detaylarini bilmiyoruz tabi daha fazla sikintilari da olabilir bu ikisi bizim bildiklerimiz.
Mide bulantisini evimizde agirladiktan sonra yaşamistim ama genelde onunla bulusunca ya da iletisime gecince hep bir ic sikintisi, karamsarlik oluyor ufaktan.
Bozuk niyetli biri degildir muhtemelen ama yaydigi enerji cok olumsuz.
Yok.
Ben sevgilimin bir arkadaşından hoşlanmamıştım, adamı hala tanıyorum hala hoşlanmıyorum. Hala hissediyorum. Ki kendisi de nasıl bir insan olduğunu gösterdi sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?