Benimde biri vardı bir dönem sıklıkla olmasa bile ara ara görmek zorunda kaldığım biri. Ve istisnasız her görüşme sonrasında ben hastalanirdim. Kendimi koruma yolunu bulamadım, artık görüşmüyoruz
Merhaba
Biraz önce aynalı konuyu okuyunca aklıma kendi yaşadığım bir durum takıldı. Bu bahsedeceğim kişiyle sıklıkla görüşmediğimiz için o kadar problem olmadı ama eşimin çok eski bir dostu olduğu için görüşüyoruz çift olarak.
Şimdi konuya geçeyim. Ben zaman zaman bazı insanlardan negatif enerji alırım, eminim bir çoğunuz bu durumu yaşıyordur zaten. Ama bu bahsettiğim "eşimin çok eski erkek arkadaşından" çok fazla negatif enerji alıyorum, normalden fazla, rahatsiz edici boyutta.
Ancak bu arkadaşın herhangi bir yanlış, rahatsiz edici tavrı ve sözü kesinlikle olmadi bize karşı, lakin eşimle telefon görüşmesindeyken duydugum adamin sesi bile beni içten içe huzursuz hissettiriyor, karamsar hissettiriyor.
Eşime hiç bahsetmedim bu durumdan.
Yakın bir zamanda da cift olarak görüşecegiz muhtemelen, o arkadasta evli. Katilim gostermeyecek degilim sirf bu yüzden ama bu etkilenmeyi engellemenin bir yolu var mi?
Belki de o insana karşı bazı duygularınız var ve bunu bastırmaya çalıştığınız için, psikolojik ve fiziksel olarak kendinizi yaralıyorsunuz. Eşinize bile söylememeniz bu yüzden. Bu durum sadece sizinle ilgili, o yüzden kendi iç dünyanızı araştırmanızı öneririm.
İnançlı biriysen üzerinde dua taşı. Bende ya kusardim, ya başim ağrırdi. Ben inanıyorum kötü enerjiye, bazı insanlarin saçtığı enerji hastalıklı oluyor resmenBiz de uzun zamandir gorusmuyoruz 1-2 yil oldu. En son kendi evimizde agirladigimizda onlar gittikten sonra geceyi zor gecirdim, o gece 2 kere kusmuşumdur.
Yakinda aradi gorustuler, uzun zamandir yoktu piyasada.
Gorusmemek en iyisi. Boyle biri bizim hayatimizda da vardi. Gordukten sonra tum aile hasta oluyorduk. Bekardi bir konusmada sevgilisinin fotisunu gosterip ayni x(esim) e benziyor di mi demisti. Sonra da gorusmedik iste
İnançlı biriysen üzerinde dua taşı. Bende ya kusardim, ya başim ağrırdi. Ben inanıyorum kötü enerjiye, bazı insanlarin saçtığı enerji hastalıklı oluyor resmen
Doğrudur. Negatif enerji kaynağı olabilir arkadaş. Hislerinize güveninMerhaba
Biraz önce aynalı konuyu okuyunca aklıma kendi yaşadığım bir durum takıldı. Bu bahsedeceğim kişiyle sıklıkla görüşmediğimiz için o kadar problem olmadı ama eşimin çok eski bir dostu olduğu için görüşüyoruz çift olarak.
Şimdi konuya geçeyim. Ben zaman zaman bazı insanlardan negatif enerji alırım, eminim bir çoğunuz bu durumu yaşıyordur zaten. Ama bu bahsettiğim "eşimin çok eski erkek arkadaşından" çok fazla negatif enerji alıyorum, normalden fazla, rahatsiz edici boyutta.
Ancak bu arkadaşın herhangi bir yanlış, rahatsiz edici tavrı ve sözü kesinlikle olmadi bize karşı, lakin eşimle telefon görüşmesindeyken duydugum adamin sesi bile beni içten içe huzursuz hissettiriyor, karamsar hissettiriyor.
Eşime hiç bahsetmedim bu durumdan.
Yakın bir zamanda da cift olarak görüşecegiz muhtemelen, o arkadasta evli. Katilim gostermeyecek degilim sirf bu yüzden ama bu etkilenmeyi engellemenin bir yolu var mi?
Duygum olsa bunu bilirdim.Negatif enerji aldigim ilk insan kendisi degil ama kendisinden fazla aliyorum. Negatif etkilendigim herkese aşık miyim?
Hayatima cok fazla insan girip cikti, oyle duygu bastiran biri degilim.
Eşime soylememe sebebim hoslandigimi dusunecek olmasi degil, enerji meselelerine pek inancli degil.
Doğrudur. Negatif enerji kaynağı olabilir arkadaş. Hislerinize güvenin
Aşık olduğunuzu söylemedim bakın bunu dillendiren sizsiniz. Ayrıca duygunuz olsa ve bunu bilseniz bu durumlara düşmezdiniz zaten. Umarım bi an önce iç huzura kavuşursunuz.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ( inanılmaz enerji hissetme yeteneğim var bir de 6. Hissim çok kuvvetli) inançlıysaniz okuyun. Bir de o gittikten sonra banyo yapın biraz da olsa rahatlatıyor. Ama kesin çözümü ne yazık ki yok. Ya görüşmeyeceksin ya da böyle önlemler alacaksın.
Büyük ihtimalle onun manevi sıkıntıları vardır. Migdeniz bulanıyor muydu onun sesini duyunca yada yanyana gelinceHislerime guveniyorum cunku cok az yanilmisimdir ama bu kadar guclu olumsuz his yayana da ilk kez denk geldim yoksa onemsemiyordum pek.
Kendi hayatinda da devamli olumsuzluklar yaşayan biri, en son bir 1-2 sene once bir araya gelmiştik ölüm sebebiyle. O zaman beri gorusmuyorduk, gecenlerde esimle telefon gorusmesi yaptilar yine olumsuz şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?