Negatif enerji

(bknz: Freud bunu begendi)

Neyse, Cirilla sadece negatif enerji olmaz bence, adamin yaptigi söyledigi birseyler mutlaka olmali. Yani ne bilim gülme sekli, cahil davranislari, konusmalari yokmu bu adamin?

Allah askina sen bari yapma yahu. Sinirlerimi bozdu.
Adama kendimin bile bilmedigim aşk hisleri besleyip bu izdirapla yanip tutuşmanin eseri filan degil bu negatiflik 😂😂

Cahil davranış veya rahatsiz edici konuşmasi yok. Başka insanlardan da negatif enerji alabiliyorum zaman zaman ama hepsi rahatsiz edici davranmiyor hatta bazi negatif enerji aldigim insanlarla ayni ortama oturmuşsam konuşmayi bile kesebiliyorum tamamen, sırf bu arkadaşa özel bir durum yaşanmiyor yani.

Allah askina sen bari yapma yahu. Sinirlerimi bozdu.
Adama kendimin bile bilmedigim aşk hisleri besleyip bu izdirapla yanip tutuşmanin eseri filan degil bu negatiflik 😂😂

Cahil davranış veya rahatsiz edici konuşmasi yok. Başka insanlardan da negatif enerji alabiliyorum zaman zaman ama hepsi rahatsiz edici davranmiyor hatta bazi negatif enerji aldigim insanlarla ayni ortama oturmuşsam konuşmayi bile kesebiliyorum tamamen, sırf bu arkadaşa özel bir durum yaşanmiyor yani.

Cok ilginç bir durum. Hani bende baze insanlardan negatif enerji aliyorum fakat bu davranislarindan dolayi. Mimiklerinden yada birseyleri söyleme sekli. Uzaktan yani bir kadinin bit** oldugunu fark edebiliyorum yani.

Demek hislerin kuvvetliymis, bu güzel birsey aslinda. Ancak sorunu çözmuyor tabiki :) Ne bilim, onun ile zaman geçirdiginde sik tuvalete git derin nefes al? Yada beyininde "mutlu yer" yarat ve arada oraya git.

Yada tabiki arkadasin önerisini yap, kendini bu sevdaya ver, adami ilk gördügünde kucagina zipla ve "askimi ilan ediyorum, artik korkmuyorum, haykiriyorum sana olan askimi" de :KK70:

Cok ilginç bir durum. Hani bende baze insanlardan negatif enerji aliyorum fakat bu davranislarindan dolayi. Mimiklerinden yada birseyleri söyleme sekli. Uzaktan yani bir kadinin bit** oldugunu fark edebiliyorum yani.

Demek hislerin kuvvetliymis, bu güzel birsey aslinda. Ancak sorunu çözmuyor tabiki :) Ne bilim, onun ile zaman geçirdiginde sik tuvalete git derin nefes al? Yada beyininde "mutlu yer" yarat ve arada oraya git.

Yada tabiki arkadasin önerisini yap, kendini bu sevdaya ver, adami ilk gördügünde kucagina zipla ve "askimi ilan ediyorum, artik korkmuyorum, haykiriyorum sana olan askimi" de :KK70:

Zaten rahatsiz edici davranişlari acik acik olan birinden herkes rahatsiz olur, benimki "gülüşüne uyuz oldum" durumu degil 😁 daha cok hislerle alakali, illa karsidakinin olumsuz hareket yapmasina gerek yok ve bu pozitif, negatif degerlendirmesini herkese karşi hissediyorum sadece yogunluğu degişiyor kişilere göre, bu arkadasta fazla yogun olumsuzluk var 🙄 aşktan heralde. 😂😂😂😂

Bende bazılarını görmeyi bırak sesini duymaya tahammül edemem. Aynı ortamda bulunmak zulüm gibi. Minimumda tutmak yok saymak en iyi yol.

Hahahajja 😂😂😂 evde gorusmeyecegiz yahu. Disarda bir iki saat otururuz muhtemelen. Kafede elimde yanan otla adami arindirayim once sonra sohbet edelim 😂😂😂
Ahahah :D En iyisi bundan götür bir tane yanında. Sorarsa o ne la diye, moda oldu bilmiyor musun? İyi bak iyi, detaylıca bak, sen hep ona bak dersiniz 🤣

Eklentiler

• _20200131_121702.webp
    _20200131_121702.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu ne ilk defa goruyirum 😂😂😂
Eski köy evlerinin olmazsa olmazı, köy house fashion since miladdan önce 500 falan 😁 üzerlikli duvar şeysi, kötülükleri kovar, negatif enerji siler, yazın bir tuhaf kokar. Orjinal şaman adetidir aslında, kamlar kolyesini takar falan.

Eski köy evlerinin olmazsa olmazı, köy house fashion since miladdan önce 500 falan 😁 üzerlikli duvar şeysi, kötülükleri kovar, negatif enerji siler, yazın bir tuhaf kokar. Orjinal şaman adetidir aslında, kamlar kolyesini takar falan.

Buna benzer rüya zimbirtisi var benim bildigim, yine kökeni bu galiba
Ben de duvara asmak istiyordum bunlardan böyle güzelleri var
Estetik olarak güzel

Yaa googledan baktim bunun tanelerine, bu tanelerden bir tespih vermişti ninenin biri bana, kendisi yapmisti. Ne oldugunu bilmiyordum kucuktum zaten bilsem saklardim. 🥺

Buna benzer rüya zimbirtisi var benim bildigim, yine kökeni bu galiba
Ben de duvara asmak istiyordum bunlardan böyle güzelleri var
Estetik olarak güzel
Evet, ağlı, tüllü, üzerlikli rüya kovarlar varmış eski türklerde. Rüyalarda ruhun açıkta kaldığını, bu yüzden saldırılara açık olduğunu, kabuslarında bu saldırıların kanıtı olduğunu düşünüyorlarmış. Gerçekten çok estetik olanlar var.

Evet, ağlı, tüllü, üzerlikli rüya kovarlar varmış eski türklerde. Rüyalarda ruhun açıkta kaldığını, bu yüzden saldırılara açık olduğunu, kabuslarında bu saldırıların kanıtı olduğunu düşünüyorlarmış. Gerçekten çok estetik olanlar var.

Benim evde düş kapanim var kendim yaptim. 😊 Ustune uzerlik tohumu ekleyeyim bari

Yaa googledan baktim bunun tanelerine, bu tanelerden bir tespih vermişti ninenin biri bana, kendisi yapmisti. Ne oldugunu bilmiyordum kucuktum zaten bilsem saklardim. 🥺
Aha, işte o tesbihi takaydın orana burana adama yakılmış üzerlik banyosu yaptırmana gerek kalmayacaktı kafede :D

Benim evde düş kapanim var kendim yaptim. 😊 Ustune uzerlik tohumu ekleyeyim bari
Düş kapanları da Kızılderililerin ama birebir aynı nerdeyse. Kızılderililer için Türk diyorlar ya olabilitesi çok yüksek bence. Sadece düş kapanlarında tüy de var bildiğim, iyi ruh sembolü olarak

Yalniz ben de inanmiyor degilim bu seylere
Bayadir ilgiliyim cogu mantikli geliyor :dondurma:

Düş kapanları da Kızılderililerin ama birebir aynı nerdeyse. Kızılderililer için Türk diyorlar ya olabilitesi çok yüksek bence. Sadece düş kapanlarında tüy de var bildiğim, iyi ruh sembolü olarak

Muhtemelen gercek tuy olmasi gerekirdi benim koydugum tuyler gercek tüy degil. 🙄🙄🙄
Nerde bulcam kuş tuyu 😂

Bir de evde kurutulmus biberiye ve kabuk tarcin var.

Eklentiler

• IMG_20200131_124344.webp
    IMG_20200131_124344.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20200131_124314.webp
    IMG_20200131_124314.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 35
Muhtemelen gercek tuy olmasi gerekirdi benim koydugum tuyler gercek tüy degil. 🙄🙄🙄
Nerde bulcam kuş tuyu 😂

Bir de evde kurutulmus biberiye ve kabuk tarcin var.
Acaba iyi ruhlar gelip; bu ne lan, gerçek tüy değil bunlar, tüüüü sana derler mi yoksa iyiliklerinden; kadınceğiz bunu bulmuş ancak takılalım burada mı derler :D aha aklıma takıldı bu, öf yaa 😄 evde kurutulmus biberiye içinde çok rahatlatıcı diyorlar. Ben hiç inanmazdım ama yaş aldıkça inanmaya başladım böyle şeylere

Acaba iyi ruhlar gelip; bu ne lan, gerçek tüy değil bunlar, tüüüü sana derler mi yoksa iyiliklerinden; kadınceğiz bunu bulmuş ancak takılalım burada mı derler :D aha aklıma takıldı bu, öf yaa 😄 evde kurutulmus biberiye içinde çok rahatlatıcı diyorlar. Ben hiç inanmazdım ama yaş aldıkça inanmaya başladım böyle şeylere

Yaa iyi ruhlar diyaloguna kahkaha attim resmen. 😂😂😂 Lutfen onemsemeyin gercekmis gibi takilin. 😁😁😁
Ben de inaniyorum biraz da ilgileniyorum ama çoook bilgi sahibi degilim. 🙄

Zaten rahatsiz edici davranişlari acik acik olan birinden herkes rahatsiz olur, benimki "gülüşüne uyuz oldum" durumu degil 😁 daha cok hislerle alakali, illa karsidakinin olumsuz hareket yapmasina gerek yok ve bu pozitif, negatif degerlendirmesini herkese karşi hissediyorum sadece yogunluğu degişiyor kişilere göre, bu arkadasta fazla yogun olumsuzluk var 🙄 aşktan heralde. 😂😂😂😂

Ne kadar güzel! Senin gibi arkadasim olsa keske, ne kadar güzel. Yeni ortamlara girdigimde yada yeni birileri ile tanistigimda seni götürürdüm. "Söyle bakim, iyimi his veriyor, kötü bir hismi"? diye :)

Kötü enerji detektörü herkese lazim :KK70:

ben de bu yaz sırf geyiğine bir kafeye oturup kahve içtikten sonra ya fal bakılıyormuş hadi bi baktıralım moduna girip tarot baktırmıştım. Falı bakacak kadın benim karşıma oturur oturmaz başı döndü, gözü karardı, düşecek gibi oldu dedim noluyor bismillah sonra içeri gitti toparlandı filan derken geldi ve bana dedi ki sende çok yoğun negatif enerji var kendini bi okut daha önce hiç böyle olmamıştım bunu dedikten tam 1 ay sonrasında da tiroit rahatsızlığı geçirdim bu da tesadüf müydü bilmiyorum. Kendimden tırstım acaba benden de böyle negatif enerji alınabiliyor mu, konu çok ilginç, her ne kadar bilimsel işlerin içinde olsam da nazar, kötü göz, negatif enerji olaylarına çok inanıyorum.
Merhaba 😊
Biraz önce aynalı konuyu okuyunca aklıma kendi yaşadığım bir durum takıldı. Bu bahsedeceğim kişiyle sıklıkla görüşmediğimiz için o kadar problem olmadı ama eşimin çok eski bir dostu olduğu için görüşüyoruz çift olarak.

Şimdi konuya geçeyim. Ben zaman zaman bazı insanlardan negatif enerji alırım, eminim bir çoğunuz bu durumu yaşıyordur zaten. Ama bu bahsettiğim "eşimin çok eski erkek arkadaşından" çok fazla negatif enerji alıyorum, normalden fazla, rahatsiz edici boyutta.

Ancak bu arkadaşın herhangi bir yanlış, rahatsiz edici tavrı ve sözü kesinlikle olmadi bize karşı, lakin eşimle telefon görüşmesindeyken duydugum adamin sesi bile beni içten içe huzursuz hissettiriyor, karamsar hissettiriyor.
Eşime hiç bahsetmedim bu durumdan.
Yakın bir zamanda da cift olarak görüşecegiz muhtemelen, o arkadasta evli. Katilim gostermeyecek degilim sirf bu yüzden ama bu etkilenmeyi engellemenin bir yolu var mi?

ben de bu yaz sırf geyiğine bir kafeye oturup kahve içtikten sonra ya fal bakılıyormuş hadi bi baktıralım moduna girip tarot baktırmıştım. Falı bakacak kadın benim karşıma oturur oturmaz başı döndü, gözü karardı, düşecek gibi oldu dedim noluyor bismillah sonra içeri gitti toparlandı filan derken geldi ve bana dedi ki sende çok yoğun negatif enerji var kendini bi okut daha önce hiç böyle olmamıştım bunu dedikten tam 1 ay sonrasında da tiroit rahatsızlığı geçirdim bu da tesadüf müydü bilmiyorum. Kendimden tırstım acaba benden de böyle negatif enerji alıyor mu insanlar, konu çok ilginç, her ne kadar bilimsel işlerin içinde olsam da nazar, kötü göz, negatif enerji olaylarına çok inanıyorum.
Muhtemelen siz de etkilenirsiniz çünkü bizzat karşımdakinde şahit oldum benden aldığı o kötü enerjinin yansımasına ve kendimden o an uzaklaşmak istedim. Gitmeme yönünde de karar alamazsınız sanırım bu da sizi zor duruma sokacaktır.

Back
X