Negatif enerji

Ne kadar güzel! Senin gibi arkadasim olsa keske, ne kadar güzel. Yeni ortamlara girdigimde yada yeni birileri ile tanistigimda seni götürürdüm. "Söyle bakim, iyimi his veriyor, kötü bir hismi"? diye :)

Kötü enerji detektörü herkese lazim :KK70:

Kediler de bu konuda işe yarar. 😂 Evde kedim de var ve eve gelen bazi insanlara agresif davraniyor, bazilarina uysal yaklasiyor ve bu hiç degismiyor hep ayni kişilere ayni sekilde tepki veriyor. 👍En azindan benim ki boyle 😁😁

Kediler de bu konuda işe yarar. 😂 Evde kedim de var ve eve gelen bazi insanlara agresif davraniyor, bazilarina uysal yaklasiyor ve bu hiç degismiyor hep ayni kişilere ayni sekilde tepki veriyor. 👍En azindan benim ki boyle 😁😁

Ne yazikki kedi ve köpeklerden korkuyorum :olamaz:

Videolarini seyretmeyi seviyorum ama, hele kedilerin. Cok sinsi hayvanlar gibi geliyor bana.

Kedi bu bahs ettigin sahis için nasil davrandi?

Ne yazikki kedi ve köpeklerden korkuyorum :olamaz:

Videolarini seyretmeyi seviyorum ama, hele kedilerin. Cok sinsi hayvanlar gibi geliyor bana.

Kedi bu bahs ettigin sahis için nasil davrandi?

Kedi babama bile agresif davraniyor hoslanmiyor babamdan. :) Negatif enerji almak her zaman o kişinin kotu oldugunu veya kotu bisey yapacagini gostermiyor bazisi sadece etrafina olumsuz enerji yayiyor kendi icinde.

Bu bahsettigim kişi eve geldigindeyse kedim agresif davranmadi tam aksine hayvan içine çöktü. Kucagimda 10 dakika durmayan kedi saatlerce kucagimda uyudu o aksam ve gece ertesi gün bile asiri durgundu hasta oldu sanip korktum o kadar farkedilir bir durumdu.
Ayni gece ben de 2 defa kustum afedersin. Eşim boyle seylere inanmaz ama kendide gordu. Bi daha evde agirlamadim zaten.
Ben normalde kusma gibi fiziksel tepki gostercek kadar etkilenmezdim. 🙄

Burada yok mu sanki negatif enerji alip sildigimiz, goz ardi ettiğimiz insanlar. Benim goz ardi listem dolu mesela. Hiçbiri gereksiz degildi ve hic pisman olmadim.

Cok fazla düşünmeye gerek yok. Hayat bunlari dusunmek icin cok kisa. Görüşmezsin olur biter. Asik olduğunu degil de ben bir hareketinin batabilecegini düşündüm ama yine de bir insanı sevmezsen sevmezsin.

Kedi babama bile agresif davraniyor hoslanmiyor babamdan. :) Negatif enerji almak her zaman o kişinin kotu oldugunu veya kotu bisey yapacagini gostermiyor bazisi sadece etrafina olumsuz enerji yayiyor kendi icinde.

Bu bahsettigim kişi eve geldigindeyse kedim agresif davranmadi tam aksine hayvan içine çöktü. Kucagimda 10 dakika durmayan kedi saatlerce kucagimda uyudu o aksam ve gece ertesi gün bile asiri durgundu hasta oldu sanip korktum o kadar farkedilir bir durumdu.
Ayni gece ben de 2 defa kustum afedersin. Eşim boyle seylere inanmaz ama kendide gordu. Bi daha evde agirlamadim zaten.
Ben normalde kusma gibi fiziksel tepki gostercek kadar etkilenmezdim. 🙄

Neler dönüyormüs sertan diyesim geldi. Cok ilginç bir durum.

Amaan, hayat çok kisa negatif enerjili insanlar ile geçirmek için. Gerekirse esin yanliz görüssün, sen bahane bul. Ne bilim hasta ol, yada acil bir programin çikti ne bilim ne.

Ya bide kedinin öyle davranmasi, kiyamam ya. Korkuyorum fakat tellerine zarar gelemsini asla istemiyorum hayvanlarin. Bende böyle seylere çabuk inanmiyorum fakat enerji diye birsey var bence. Ha nazar boncugu ile koruncagini inanmiyorum mesela. En iyisi mesafe almak.

Neler dönüyormüs sertan diyesim geldi. Cok ilginç bir durum.

Amaan, hayat çok kisa negatif enerjili insanlar ile geçirmek için. Gerekirse esin yanliz görüssün, sen bahane bul. Ne bilim hasta ol, yada acil bir programin çikti ne bilim ne.

Ya bide kedinin öyle davranmasi, kiyamam ya. Korkuyorum fakat tellerine zarar gelemsini asla istemiyorum hayvanlarin. Bende böyle seylere çabuk inanmiyorum fakat enerji diye birsey var bence. Ha nazar boncugu ile koruncagini inanmiyorum mesela. En iyisi mesafe almak.

2 yila yakindir gorusmuyorduk zaten bu sehirden gidecekleri icin son bir gorusme olarak muhabbeti gecti sadece daha ortada yapilmis belli plan bile yok zaten. O yuzden ben de karar vermedim henuz ama iptal etmeyi de secebilirim.

Boyle anlatinca devamli insanlardan fenalik geciriyorum gibi anlasilmasin herkesten enerji hissediyorum ama bu kadar etkileyecek kadar yogun olmuyor genelde. Sadece yanyanayken ufaktan bir rahatsizlik, huzursuzluk duyumsama seklinde oluyor cogu zaman, yanindan ayrilinca geciyor.

Beni rahatsiz edecek "bir takim duygular" ve esime bile bu yuzden bahsedememi sebeb gosterdiginiz şey ne olacak baska? O yazinizi kim okusa duygusal his beslemek olarak algilar, sacma sacma algi oyunu yapmayin.

Bir kisiden yogun rahatsizlik duymam benim iç huzursuzlugumdan değil. Daha fazla yazmayin size de aşık oluyorum galiba.
Bende sizin gibi anladım daha sizin cevabınızı okumadan.😅

Eltilerimin diğerleri değil ama bir tanesi var ki ne vakit evime gelip gittikten sonra sol elimin işaret ve orta parmağının birleştiği yerde ve civarında önce gerginlik kesik acısı hissi,ertesi gün ise iltihapla şişmiş ağrılı iki göz şeklinde yaralar...Eşim de görüyor annem de arkadaşlarım da şaşıp kalıyorlar.Bu hiç şaşmadan hep böyle devam ediyor😕 çok etkiliyor onun negatif enerjisi

Valla aynen dediğim gibi hatta elimin fotosu var da buraya yükleyemiyorum😏🙄

Benim böyle hissetiğim insanlardan sonunda bisey çıkıyor. Yani muhtelemen sizinde hoşunuza gitmeyen bazı durumlar oldu ama tanımlayamiyorsunuz. Yani bazen enerjimiz tutmasa da bir iki saat katlanmak zorunda kalıyoruz yapacak bişey yok 😊

Konuyu actigimi unutmuşum bildirim gelince "benim de boyle bir basligim vardi sanki" diye girdim zaten benim konummuş 😂😂
Kimseden ses cikmadi, buluşma olmadi yani henuz. Arkadasiyla konusmadilar bile unutuldu heralde. 🙄

Evet ilk gördüğüm de negatif elektrik aldım zamanla iyi bişeylerini bulup sevmeye çalıştım ama beyhuude.Zaten ters enerji elime de vücuduma da sirayet ediyor.Mecbur arada bir elimde ki yaralara katlanıcam😂

Belki de o insana karşı bazı duygularınız var ve bunu bastırmaya çalıştığınız için, psikolojik ve fiziksel olarak kendinizi yaralıyorsunuz. Eşinize bile söylememeniz bu yüzden. Bu durum sadece sizinle ilgili, o yüzden kendi iç dünyanızı araştırmanızı öneririm.
Aklıma gelen ilk bu oldu benimde inanın
Ben mi fesatım dedim ama sizde yazmışsınız 🤣

Merhaba 😊
Biraz önce aynalı konuyu okuyunca aklıma kendi yaşadığım bir durum takıldı. Bu bahsedeceğim kişiyle sıklıkla görüşmediğimiz için o kadar problem olmadı ama eşimin çok eski bir dostu olduğu için görüşüyoruz çift olarak.

Şimdi konuya geçeyim. Ben zaman zaman bazı insanlardan negatif enerji alırım, eminim bir çoğunuz bu durumu yaşıyordur zaten. Ama bu bahsettiğim "eşimin çok eski erkek arkadaşından" çok fazla negatif enerji alıyorum, normalden fazla, rahatsiz edici boyutta.

Ancak bu arkadaşın herhangi bir yanlış, rahatsiz edici tavrı ve sözü kesinlikle olmadi bize karşı, lakin eşimle telefon görüşmesindeyken duydugum adamin sesi bile beni içten içe huzursuz hissettiriyor, karamsar hissettiriyor.
Eşime hiç bahsetmedim bu durumdan.
Yakın bir zamanda da cift olarak görüşecegiz muhtemelen, o arkadasta evli. Katilim gostermeyecek degilim sirf bu yüzden ama bu etkilenmeyi engellemenin bir yolu var mi?
Bendede olur bu durum cok icimize sinmiyo kotu bisey hissediyoruz demekki

Ben ona kasvet diyorum, eş ailesinden buram buram kasvet alıyorum, evet negatif enerji de denebilir, kendimi her zaman ki gibi ifade edemiyorum böyle ortam bakışlar sinerji tutmuyor sanırım ondan

Ben ona kasvet diyorum, eş ailesinden buram buram kasvet alıyorum, evet negatif enerji de denebilir, kendimi her zaman ki gibi ifade edemiyorum böyle ortam bakışlar sinerji tutmuyor sanırım ondan

O da olabilir. İnsanlari gectim bazi insanlarin evi de ayri bir kasvetli oluyor. 🙄 Bu tur duygulari çok yasiyorum ama bu arkadaştan daha yogun sekilde hissediliyordu. 😔

Boyle ortamlardan, insanlardan kaynakli enerji düşmesi vs hiç hoş seyler degil ya.

O da olabilir. İnsanlari gectim bazi insanlarin evi de ayri bir kasvetli oluyor. 🙄 Bu tur duygulari çok yasiyorum ama bu arkadaştan daha yogun sekilde hissediliyordu. 😔

Boyle ortamlardan, insanlardan kaynakli enerji düşmesi vs hiç hoş seyler degil ya.
Ben mesela kaba ve yüksek sesle konuşan insanların yanında duyarım o kasveti, birde oturup iki muhabbet edemediğim insanlar, ben karşımda ki insana her zaman anlayışlıyımdır destek olmayı gülebilmeyi sohbet edebilmeyi isterim, karşımda ki öyleyse benim sinerjim tutuyor.
Ama siz hiç onu gözlemlemeden hoşunuza gitmeyen bir hareketi veya cümlesi olmadan bunu duyuyormuşsunuz, benim böyle duymam için illa ki dediğim şeyler yüzünden oluyor. Benim de eşimin bazı arkadaşları gözleri fıldır fıldır veya karakteri bana göre bozuk cümleleri bozuksa sevmiyorum evime istemiyorum.
Ay aman babamın bir sözü var dünyanın derdi biter mi, yeri geliyor ailemizle bile anlaşamıyoruz da elalemle nasıl yüzde yüz anlaşalım:110:

Ben mesela kaba ve yüksek sesle konuşan insanların yanında duyarım o kasveti, birde oturup iki muhabbet edemediğim insanlar, ben karşımda ki insana her zaman anlayışlıyımdır destek olmayı gülebilmeyi sohbet edebilmeyi isterim, karşımda ki öyleyse benim sinerjim tutuyor.
Ama siz hiç onu gözlemlemeden hoşunuza gitmeyen bir hareketi veya cümlesi olmadan bunu duyuyormuşsunuz, benim böyle duymam için illa ki dediğim şeyler yüzünden oluyor. Benim de eşimin bazı arkadaşları gözleri fıldır fıldır veya karakteri bana göre bozuk cümleleri bozuksa sevmiyorum evime istemiyorum.
Ay aman babamın bir sözü var dünyanın derdi biter mi, yeri geliyor ailemizle bile anlaşamıyoruz da elalemle nasıl yüzde yüz anlaşalım:110:

Kaba saba insanlardan hic kimse iyi enerji almaz zaten, ortada kotu bir davranis, rahatsiz edici söz olsa zaten sorgulamam neden oyle hissettigimi...
Ben ortada birsey yokken de bazi insanlari sevemiyorum niyeyse ya da negatif geliyor.

Kaba saba insanlardan hic kimse iyi enerji almaz zaten, ortada kotu bir davranis, rahatsiz edici söz olsa zaten sorgulamam neden oyle hissettigimi...
Ben ortada birsey yokken de bazi insanlari sevemiyorum niyeyse ya da negatif geliyor.
İlla ki hoşunuza gitmeyen bir yanı vardır da adını koyamıyorsunuzdur işte bir terim var ya sebepsiz gıcık olmak diye, o negatif enerji veya kasvet sanırım :skandal:

Birinden negatif enerji alıp , mükemmel dostluğum olduğu olmadı hiç. Genelde soğuk davranırım , ama sonradan çok yakın olsak bile illaki bir yamuğunu yiyorum . Sonra da kendi kendime küfrediyorum. Bir kaç yıldır iyice farkındayım olayın , negatif enerji aldıklarımla samimi olmuyorum en güzeli.

Back
X