Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam canım neler olmuş öyle hiç haberim uzun zamandır ayrı kaldım buralardan kimse uğramıyo topiğe diye bende girmemeye başlamıştım artık mesajının başını okurken gözlerim parladı sevinçten ama sonu için aynı şeyi söyliyemiycem çok üzüldm tatlım ama en azından hamile kalabiliyosun bunuda görmüş olsun Rabbim inşallah yeni yılda çok daha güzel şeylerle karşılaştırır seni ve diğer bütün arkadaşlarımı inşallah bu yılın sonunda bebişlerimiz kucağımızda olur çok geçmiş olsun sana canım:çok üzgünüm:

Sağol Aymesim inşallah en yakın zamanda bize güzel haberler verirsin.:1hug:

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum:((( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum:( Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska:(

pozitiften negatife dönenlerdenim.1 haftalık bir sevinç.........değerim nedense yükselmemiş.1.denemede bhcg değeri düşüktü yükseldi ama yeterli değildi.2.negatfti.yazın dondurulmuşlarla 4.ye başlayacağız.bu denemelerden önce de aşılama iptal ettiğimiz ay doğal yolla hamile kalmıştım gelişim bozukluğu olduğu için aldılar.bu olaylardan sonra 4.ye başlayacağım demek bile korkutuyor beni.başarıyı elde eder miyim acaba...

mrb kizlar
ben ilk mikroenjeksiyon tedavisinde negatif sonuc aldim
ama vazgecmedim yola devam etmeyi dusunuyorum
sizlerde bebek icin herseyi yapmaya karar verdiyseniz gelin burada birbirimizden haberdar olalim ve birbirimize destek cikalim:içelim:
bizimde bir sayfamiz olsun ne dersiniz:uhm:
sonraki denemelerimizde birlikte olalim

1. MIKROENJEKSIYON NEGATIF
2.DENEMEDE YUMURTALAR ERKEN CATLADI
3.MIKROENJEKSIYON DENEMESIDE NEGATIF YUMURTALAR BUYUMEDI

5 deneme hepsi negatif

tabiki yola devam mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler ... ama ben yola bi ebeyle devam ediyorum hayırlısı bakalım neler olacak doktoru bıraktım artık bitkilere verdim kendimi kışı böylr geçireceğim ama topikde kimseler kalmamış yeni arkadaşlıklara merhaba

Back
X