Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aymesim iyiyim canım iyi gidiyor çok şükür hamişlik. 3 ayımı doldurdum bu hafta. biraz daha içim rahat artık.

bayramdan sonra tedavi planlıyorsun demek ki ne güzel çok sevindim. inşallah rabbim hayırlısı ile vakti saati geldi der ve verir sana da sağlıklı hayırlı evlatlar.... dualarım seninle canım...

arkadaşlar merhaba.. yıkıldım negatif sonucunu duyunca dağıldım...tüp bebek merkezinden sonra işe gitmiştim haberi alınca erken çıktım ve saatlerce buz gibi havada ağlayarak yürüdüm..neden dedim neden allahım.insanlar bebeklerini cami avlusuna bırakırken çöplerin içine atarken neden bizlerden mahrum ediyorsun..bu sorunun cevabını bulamadım..sadece kader dedim..

aymesim iyiyim canım iyi gidiyor çok şükür hamişlik. 3 ayımı doldurdum bu hafta. biraz daha içim rahat artık.

bayramdan sonra tedavi planlıyorsun demek ki ne güzel çok sevindim. inşallah rabbim hayırlısı ile vakti saati geldi der ve verir sana da sağlıklı hayırlı evlatlar.... dualarım seninle canım...

amin canım inşallah Rabbim yardımcım olsun
bu sefer tutar inşallah

arkadaşlar merhaba.. yıkıldım negatif sonucunu duyunca dağıldım...tüp bebek merkezinden sonra işe gitmiştim haberi alınca erken çıktım ve saatlerce buz gibi havada ağlayarak yürüdüm..neden dedim neden allahım.insanlar bebeklerini cami avlusuna bırakırken çöplerin içine atarken neden bizlerden mahrum ediyorsun..bu sorunun cevabını bulamadım..sadece kader dedim..

merhaba canım Allah yardımcın olsun canım
çok zor bi durum biliyorum burdaki herkes bunu yaşadı emin olki
senin hissettiklerinin hepsin bende hissettim neden diye bende çok sordum
ama neden yok işte kader kısmet buda bizim sınavımız
Rabbim inşallah zamanı geldiğinde bizede nasip eder
tek duamız bu yönde kendini çok üzüp yıpratma:1hug:

sedacım günlerdir seninle birlikte kalbim attı ve sonuç bekleyen diğer arkadaşlarımla.lütfen çok yıpratma kendini çok zor biliyorum ama rabbim inşallah bizede nasip edecek sakın bunu unutma.dua et canım.umarım bir dahaki sefer annelik haberini alırım.dualarım anne olmak isteyen hepinizle

hayırlı haftalar herkese bi kaç gündür gelemedim grip olmuşum herkes iyidir inşallah

geçmiş olsun aymesim dikkat et kendine... cabuk iyiless... a.s.

günaydın şekerler bugün bi arkadaşaımdan hamiş haberi aldım keyfim yerindezemuszemus

ayyy evet canım yaaa bu aralar bende aldım arkadaşların haberlerini..................çok mutluyum............muallimde dogum yapmış.........ahhh inşallah bizde görürüz o günleri....................momiii nasılsın ne yapıyosun..................arada bizede gelde haber ver yahuuuuu tattlı anniş.......

canım benim göreceksin inşallah önce Rabbimin izniyle. bizde göreceğiz senin hamile günlerini sevinip halay çekeceğiz hep beraber.

iyi olmaya çalışıyorum tatlım yaaa. mide bulantıları çok zorladı bugün onun haricinde iyiyim çok şükür.

Merhaba Arkadaşlar
Uzun bir süredir yoktum.Nasılsınız?
Kızlar 2 tüp bebek denememde biliyorsunuz negatifle sonuçlanmıştı.
Geçen ay doğal yoldan hamile olduğumu öğrendiğimde dünyalar benim oldu...
Ultrasonda kesesini gördüğümde ağladım.Sonunda hamile kalmıştım...
Gelişmeleri dört gözle bekliyor, gün gün nerdeyse internetten takip ediyordum.
Günler çok hızlı geçiyordu... Bebeğim 8 haftalık olmuştu ama kalp atışlarını hala duyamamıştık...
ışte yavaş yavaş korku sarmaya başlamıştı... Ve hüzünlü son bebeğimi 9,5 haftalıkken gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım. Bebeğim beni terkedeli 1 hafta oldu bile...
Umarım 2010 hepimize uğurlu gelir Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip eder.
Kendinize iyi bakın...

Merhaba Arkadaşlar
Günler çok hızlı geçiyordu... Bebeğim 8 haftalık olmuştu ama kalp atışlarını hala duyamamıştık...
İşte yavaş yavaş korku sarmaya başlamıştı... Ve hüzünlü son bebeğimi 9,5 haftalıkken gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım. Bebeğim beni terkedeli 1 hafta oldu bile...
Kendinize iyi bakın...

canım inşallah dediğin gibi hayrılısıyla 2010 da rabbim herkesin evini bebek sesleriyle dolddurur bu arada geçmiş olsun canımcım rabbim göbişine o tatlı meleği inşallah tez zamanda birdaha yaşatma sevinci verir sana:Saruboceq:

canım inşallah dediğin gibi hayrılısıyla 2010 da rabbim herkesin evini bebek sesleriyle dolddurur bu arada geçmiş olsun canımcım rabbim göbişine o tatlı meleği inşallah tez zamanda birdaha yaşatma sevinci verir sana:Saruboceq:

Sağolasın Zeyra inşallah
Nasılsın iyisin inşallah? Umarım senin haytında herşey yolundadır.

Merhaba Arkadaşlar
İşte yavaş yavaş korku sarmaya başlamıştı... Ve hüzünlü son bebeğimi 9,5 haftalıkken gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım. Bebeğim beni terkedeli 1 hafta oldu bile...
Kendinize iyi bakın...

selam canım neler olmuş öyle hiç haberim uzun zamandır ayrı kaldım buralardan kimse uğramıyo topiğe diye bende girmemeye başlamıştım artık mesajının başını okurken gözlerim parladı sevinçten ama sonu için aynı şeyi söyliyemiycem çok üzüldm tatlım ama en azından hamile kalabiliyosun bunuda görmüş olsun Rabbim inşallah yeni yılda çok daha güzel şeylerle karşılaştırır seni ve diğer bütün arkadaşlarımı inşallah bu yılın sonunda bebişlerimiz kucağımızda olur çok geçmiş olsun sana canım:çok üzgünüm:

Back
X