Merhaba arkadaşlar iki negatif sonuçtan sonra bütün umudumu kaybetmiştim psikolojim çok bozulmuştu. Tekrar denemeyi ertelemiştim seneye kadar düşünmüyordum taki tatildeyken bir telefon gelene kadar bir tüp bebek merkezinden arandık neden negatifle sonuçlandığını yapacakları testlerle söyleyebileceklerini söylediler ve muayene için eşime randevu verdiler ben gitme taraftarı değildim eşim bana sormadan randevuyu vermişti çoktan. Tatil dönüşü gittik merkeze daha önceki bütün raporlarımı sonuçlarımı götürdüm. Dr herşeyin gayet normal gözüktüğünü tutmaması için görünürde bir problemolmadığını söyledi ve bazı testler istedi daha önce bunları yaptırmamıştım. Genetik testler olduğunu söyledi ama yaptırdığım testleri araştırdım tam kan sayımı lenfosit kan pıhtılaşması troid gibi testler olduğunu genetik bir test gibi görmedim. şimdi test sonuçlarını bekliyoruz 20-25 gün sonuçların çıkması sürüyormuş. bu sonuçlara göre ek tedavi uygulayacakmış. negatif sonuçlardan sonra sizler neler yaptınız. Genetik testler ham kadına hem erkeğe yapılır diye biliyorum yoksa kandırılıyormuyuz. Bu sefer özelde yaptıracağım. OFFF Allahım kafam çok karışık bide arkadaşlar ilaç raporu tekrar nasıl yaptırmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.a.s.