NEGATİF SONUÇLARDAN SONRA neler yapmalıyız tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmisi

haziran15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
424
3
96
Ankara
Merhaba arkadaşlar iki negatif sonuçtan sonra bütün umudumu kaybetmiştim psikolojim çok bozulmuştu. Tekrar denemeyi ertelemiştim seneye kadar düşünmüyordum taki tatildeyken bir telefon gelene kadar bir tüp bebek merkezinden arandık neden negatifle sonuçlandığını yapacakları testlerle söyleyebileceklerini söylediler ve muayene için eşime randevu verdiler ben gitme taraftarı değildim eşim bana sormadan randevuyu vermişti çoktan. Tatil dönüşü gittik merkeze daha önceki bütün raporlarımı sonuçlarımı götürdüm. Dr herşeyin gayet normal gözüktüğünü tutmaması için görünürde bir problemolmadığını söyledi ve bazı testler istedi daha önce bunları yaptırmamıştım. Genetik testler olduğunu söyledi ama yaptırdığım testleri araştırdım tam kan sayımı lenfosit kan pıhtılaşması troid gibi testler olduğunu genetik bir test gibi görmedim. şimdi test sonuçlarını bekliyoruz 20-25 gün sonuçların çıkması sürüyormuş. bu sonuçlara göre ek tedavi uygulayacakmış. negatif sonuçlardan sonra sizler neler yaptınız. Genetik testler ham kadına hem erkeğe yapılır diye biliyorum yoksa kandırılıyormuyuz. Bu sefer özelde yaptıracağım. OFFF Allahım kafam çok karışık bide arkadaşlar ilaç raporu tekrar nasıl yaptırmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.a.s.

Hiç yardımcı olabilecek kimse yok mu kendi kendimemi yazıyorum arkadaşlar. Sizler negatif sonuçlardan sonra tekrar başlarken hangi testleri yaptırdınız tekrar hüsranla sonuçlansın istemiyorum ve bunun için bu testlerden geçen arkadaşlardan tecrübelerini anlatmasını rica ediyorum. Kafam çok karışık arkadaşlar lütfen yardım edin:bbo:

Merhaba haziran 15.Dr. bana hiperoskopi yaparak ilk tedavimin neden tutmadığını anlamaya çalışdı.Rahimde herhangi bir anormallik yok.Başka bir şey yapılmadı.Gerçi 1 defa olumsuz sonuç aldım .Şimdi de dondurulmuşları transfer için tedaviye başladık.

merhaba haziran 15 negatif sonuçlardan sonra genelde ilk önce hem eşinden hem senden kan alınarak kromozom testi ve yine sana (bana da yapılmıştı) fosfolipid profili (bazen annenin vücudu bebeği yabancı bir cisim gibi görüp atmaya çalışır gebelik olmaz veya erken dönemde sonlanırmış) ve diğer rutinler hemoglobin ,bulaşıcı hastalıklarla ilgili testler hbsag,hcv, toxoplasma,rubella,cmv vb gibi tahlillerin bakılması lazım...bunların bazılarının sonuçları hemen çıkıyor ama bazıları 15-20 günü bulabiliyor insallah hayırlı sonuçlar alırsın canım sonuçlarını alınca haberleşelim...

birde rahim içine bağlı anomaliler var tabiiibazen rahim içinde polip denen et parçası olabiliyor buda bebeklerin orada tutunmasını engelliyormuş bunada sono denen bir işlemle değerlendirebiliyor hekim ağrılı bir işlem değil en azından hsg den kolay.. yaptırmadıysan daha önce bakılması iyi olur bence..

Merhaba haziran 15.Dr. bana hiperoskopi yaparak ilk tedavimin neden tutmadığını anlamaya çalışdı.Rahimde herhangi bir anormallik yok.Başka bir şey yapılmadı.Gerçi 1 defa olumsuz sonuç aldım .Şimdi de dondurulmuşları transfer için tedaviye başladık.

Öncelikle tedavin hayırlı olsun canım 2. denemem de benim dondurulmuşlarla olmuştu dondurulmuşta rahim duvarının kalınlığı çok önemli zaten bu yönde ilaçlar kullanacaksın ilk tedavine göre daha zahmetsiz. HAyırlısı ile hamile kalırsın inşallah arkadaşım. çok hamile kalan var dondurulmuşlarla hatta diomand doğum bile yaptı gerçi erken doğum yapmış hala bebeği küvezde Allah yardımcısı olsun HAkkınızda hayırlısı
ilk 2 tedavim devlet hastanesi tüp bebek merkezinde yaptırmıştım neden tutmadığı ile ilgili bir bilgi vermediler bunu bilsek zaten tutmama olayını çözümlemiş oluruz demişlerdi. İlk transferim 5. gün transferi yani embriyolarım çok kaliteli idi ve 3 tanesini de dondurmuşlardı 2. denememiz dondurulmuşlarla oldu iyi çözüldü 3 üde ama gene negatif oldu. Hayırlısı tabiki çok yıprandım ve bu yüzden 3. denemeye cesaretim yoktu bu merkezden aranınca benim çalıştığım sitede reklamları vardı ankete katılmıştım ilk muayene ücretsiz önce beni aradılar randevu vermek istediler ben sonra dedim eşimi aramışlar oda randevu vermiş neden tutmadığını yapılacak testlerle anlayabiliriz demişler gittik test sonuçlarını bekliyoruz.

merhaba haziran 15 negatif sonuçlardan sonra genelde ilk önce hem eşinden hem senden kan alınarak kromozom testi ve yine sana (bana da yapılmıştı) fosfolipid profili (bazen annenin vücudu bebeği yabancı bir cisim gibi görüp atmaya çalışır gebelik olmaz veya erken dönemde sonlanırmış) ve diğer rutinler hemoglobin ,bulaşıcı hastalıklarla ilgili testler hbsag,hcv, toxoplasma,rubella,cmv vb gibi tahlillerin bakılması lazım...bunların bazılarının sonuçları hemen çıkıyor ama bazıları 15-20 günü bulabiliyor insallah hayırlı sonuçlar alırsın canım sonuçlarını alınca haberleşelim...

Yağmurcum çok teşekkürler biraz paniklik yaptım daha önceden özelde başıma gelmedik kalmadığı için para uğruna biraz temkinli şüpheci yaklaşıyorum galiba. Sadece benden aldılar belki daha sonra kromozom araştırması yaparlar bilemiyorum ama merkezle bu konuda görüşeceğim çünkü dr konuşurken genetik tarama diye konuşmuştu sağlık güvencemiz olduğu için başka bir dr yönlendirilip muayene ücreti karşılığı gerekli işlemleri testleri yapmak için kan verdim. sonuçlarını bekliyoruz. rahimiçi eğer bu kamera ile bakılması ise onada bakıldı ofis dedikleri ve herhangi bir anormallik görülmedi gayet iyi olduğunuda belirttiler. Hayırlısı genetik taramayı nerede yaptırdınız özel demi devlet hastanesindemi ücreti çok tuttumu. Gerçi dr embriyo oluşumu sırasında genetik tanı yapılacağını ve her embriyo için yanılmıyorsam 185 euro olduğunu söylemişti. acaba aynı şey mi

Yağmurcum çok teşekkürler biraz paniklik yaptım daha önceden özelde başıma gelmedik kalmadığı için para uğruna biraz temkinli şüpheci yaklaşıyorum galiba. Sadece benden aldılar belki daha sonra kromozom araştırması yaparlar bilemiyorum ama merkezle bu konuda görüşeceğim çünkü dr konuşurken genetik tarama diye konuşmuştu sağlık güvencemiz olduğu için başka bir dr yönlendirilip muayene ücreti karşılığı gerekli işlemleri testleri yapmak için kan verdim. sonuçlarını bekliyoruz. rahimiçi eğer bu kamera ile bakılması ise onada bakıldı ofis dedikleri ve herhangi bir anormallik görülmedi gayet iyi olduğunuda belirttiler. Hayırlısı genetik taramayı nerede yaptırdınız özel demi devlet hastanesindemi ücreti çok tuttumu. Gerçi dr embriyo oluşumu sırasında genetik tanı yapılacağını ve her embriyo için yanılmıyorsam 185 euro olduğunu söylemişti. acaba aynı şey mi

cnm senin dediğin pgd denilen genetik tanı yani tüp bebek işlemi tamamlanıyor embriyo oluşuyor ve oluşan embriyolardan 3. güne gelince kabuğu açılıp bir hücre alınıyor ve genetik bir anomali var mı yok mu dye bakılıyor ve dediğin gibi embriyo başına bir fiyat veriliyor ama bu test yapılır ve sen gebe kalırsan insallah gebelik esnasında yapılan şu tarama testlerine de gerek kalmaz ve insallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin...rahim içine o histereskopiyle bakılmış eğer polip falan olsaydı çıkardı merak etme .ben özelde yaptırmıştım ve tabii tutuyor bayağı ama sonuç iyi olunca insan bakmıyor inan .. sosyal güvenceden ne kadar yararlanabilirsek kar tabiii ama bazı işlemler kurumlarda yapılmıyor

arkadaşım yapılan testler genetik değil gibi gözüksede önemli değil.genetik test de alınan kanla yapılıyor. hemen pes etme bu konuda ümidini kaybetmemek çok önemli genetik taramadan sonra hamile kalsanda bu dönemde yapılan testleri yine yapıyorlar. biz 6 defa denedik ümidimiz yitirmemeye çalışıyoruz allah yardımcın olsun

arkadaşım yapılan testler genetik değil gibi gözüksede önemli .genetik test de alınan kanla yapılıyor. hemen pes etme bu konuda ümidini kaybetmemek çok önemli genetik taramadan sonra hamile kalsanda bu dönemde yapılan testleri yine yapıyorlar. biz 6 defa denedik ümidimiz yitirmemeye çalışıyoruz allah yardımcın olsun.

cnm senin dediğin pgd denilen genetik tanı yani tüp bebek işlemi tamamlanıyor embriyo oluşuyor ve oluşan embriyolardan 3. güne gelince kabuğu açılıp bir hücre alınıyor ve genetik bir anomali var mı yok mu dye bakılıyor ve dediğin gibi embriyo başına bir fiyat veriliyor ama bu test yapılır ve sen gebe kalırsan insallah gebelik esnasında yapılan şu tarama testlerine de gerek kalmaz ve insallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin...rahim içine o histereskopiyle bakılmış eğer polip falan olsaydı çıkardı merak etme .ben özelde yaptırmıştım ve tabii tutuyor bayağı ama sonuç iyi olunca insan bakmıyor inan .. sosyal güvenceden ne kadar yararlanabilirsek kar tabiii ama bazı işlemler kurumlarda yapılmıyor

Sağolasın canım işte ben paniklik yaptım galiba genetik olarak araştırıp deyip başka tahliller yapmaları benim kafamı karıştırdı belki onların sonucuna göre diğer testleri yapacaklar bilmi,yorum. Sonucu iyi olsun gerisi önemli değil tabii yardımın için teşekkürler canım

bende aynen senin gibi 1 kez tüp bebek 1 kezde dondurulmuşlarla denedim ikiside negatif.ümidimi kaybettim ve 1 kez daha denemeye ne halim var ne de maddi durumum.çok yoruldum artık.psikolojim iyice bozuldu.çok ümitliydim ilkinde sanırım ondan çok büyük hayal kırıklığına uğradım.artık hayattan hiç zevk almıyorum.hiçbirşey beni mutlu etmiyo.sanki hiç amacım kalmadı boş yaşıyorum.bide kistten ameliyat olmuştum tüplerim tıkanmış.normal yolla hamile kalma şansımda yok.tüp bebeği bir kere daha denemeye halimde yok.işin kötüsü mutlaka hamile kalmam gerekiyo.kistlerin tekrarlamaması için tek şansım bu.tekrarlarsa yine ameliyat olabilirim.rapor çıkartıp ii bi hastane bulup tekrar denemem lazım zaman kaybetmeden.ama ben istemiyorum artık aynı şeyleri yaşamak o stresi çekmek ve negatif sonuçtan sonra o yıkımı yaşamak.ne yapacağımı bilmiyorum uğraşmak istemiyorum yorgun ve bitkinim.kistlerin tekrarlama ihtimali olmasa 1-2 sene ara vericem ama korkuyorum ya tekrarlarsa diye.yine ameliyat olmak istemiyorum çünkü çok acı çektim.2 kere tutmayınca banada genetik testi yaptır dediler ama bilmiyorum.rapor içinde uğraşmam lazım oda 1-2 ayda çıkıyomuş birsürüde şey istiyorlarmış.nasıl güç bulucam kendimde bunlar için.bu kadar uğraşıp tekrar negatif sonuç alırsam napıcam buna nasıl katlanıcam bu sefer dayanabilcekmiyim hiç bilmiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize dayanma gücü ve sabır versin.

arkadaşım yapılan testler genetik değil gibi gözüksede önemli değil.genetik test de alınan kanla yapılıyor. hemen pes etme bu konuda ümidini kaybetmemek çok önemli genetik taramadan sonra hamile kalsanda bu dönemde yapılan testleri yine yapıyorlar. biz 6 defa denedik ümidimiz yitirmemeye çalışıyoruz allah yardımcın olsun

Belinaycım Allah yardımcın olsun Sorun neydi sizdeki ben iki kez negatif sonuçtan sonra 3.de cesaretim yoktu açıkçası umudumu kaybetmedim ama insan kötü oluyor sen yararbbim 6 kez aynı duyguları yaşamışsın Nasıl dayandın ben çıldıracağım zannettim bir ara Cenabı Hak İnşalalh sana o güzel duyguyu yaşatır Allah hepimizin yardımcısı olsun

bende aynen senin gibi 1 kez tüp bebek 1 kezde dondurulmuşlarla denedim ikiside negatif.ümidimi kaybettim ve 1 kez daha denemeye ne halim var ne de maddi durumum.çok yoruldum artık.psikolojim iyice bozuldu.çok ümitliydim ilkinde sanırım ondan çok büyük hayal kırıklığına uğradım.artık hayattan hiç zevk almıyorum.hiçbirşey beni mutlu etmiyo.sanki hiç amacım kalmadı boş yaşıyorum.bide kistten ameliyat olmuştum tüplerim tıkanmış.normal yolla hamile kalma şansımda yok.tüp bebeği bir kere daha denemeye halimde yok.işin kötüsü mutlaka hamile kalmam gerekiyo.kistlerin tekrarlamaması için tek şansım bu.tekrarlarsa yine ameliyat olabilirim.rapor çıkartıp ii bi hastane bulup tekrar denemem lazım zaman kaybetmeden.ama ben istemiyorum artık aynı şeyleri yaşamak o stresi çekmek ve negatif sonuçtan sonra o yıkımı yaşamak.ne yapacağımı bilmiyorum uğraşmak istemiyorum yorgun ve bitkinim.kistlerin tekrarlama ihtimali olmasa 1-2 sene ara vericem ama korkuyorum ya tekrarlarsa diye.yine ameliyat olmak istemiyorum çünkü çok acı çektim.2 kere tutmayınca banada genetik testi yaptır dediler ama bilmiyorum.rapor içinde uğraşmam lazım oda 1-2 ayda çıkıyomuş birsürüde şey istiyorlarmış.nasıl güç bulucam kendimde bunlar için.bu kadar uğraşıp tekrar negatif sonuç alırsam napıcam buna nasıl katlanıcam bu sefer dayanabilcekmiyim hiç bilmiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize dayanma gücü ve sabır versin.

Canım çok geçmiş olsun. seni çok iyi anlıyorum aynısı benim başımda. daha önceki denemeni nerde yaptırmıştın neden okadar sürüyor rapor vermeleri daha önce rapor çıkartırmamışmıydın. benim ilk denemeden dolayı heyet raporum var dondurulmuşlar için hakkımı öldürmemek için rapor kullanmadım. gittiğimiz tüp bebek merkezine devlet yardımı+ 800 ytl ve erkeklere yapılan max adlı teste 285 auro vereceğiz ilşaçlar hariç tabii.
seni çok iyyi anlıyorum ikincisinden sonra bunalıma girdim resmen doktorum okadar ümitliydiki olmaması için hiçbir sebep yoktu herşey çok güzeldi ama olmadı bu yüzden çok etkilendim bende senin gibiydim hep sorguluyordum neden neden diye çok mutsuzdum anlatamam tatile gittik geldik genede neşem yerine gelmiş değil. tekrardan başladık bende senin gibi nerden başlayacağımı bilmiyordum ama bu sefer herşeyden emin olmadan başlamak istemiyorum gerekli nekadar tetkik varsa hepsini yaptırmak ve doğru bir tedavi yaptırmak istiyorum. Gerçi tedavi sürecim belli sadece ek olarak testlerde çıkacak sonuçlara göre ilaç takviyesi yapacaklar kafamda bir sürü soru işaretleri var kısıtlı bir bütçemiz var bu yaptırdığım testler bile toplam 1750 ytl tutuyormuş dışarda ama merkez dr un birine yönlendirdi 150 ytl ile kurtulduk. NE yapalım iyi sonuçlar için katlanacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun Umudumu kaybetmedim kaybetmeyeceğim ve Allah hepimiz için hayırlısını versin. Bi tanıdık vardı 15 yıllık evliler devlet yardımı olmadan önce 4 kez denediler arkadaş hamile kalıyordu 2-3 aylıkken düşük oluyordu sonra 5, de hamile kaldı şimdi 8 aylık oldular bir kız bir oğlan zamanında rahat bir ev parası harcadılar Alah hepimizin yardımcısı olsun bir yerden başlamak gerekiyor

ben pakize tarzi tüp bebek merkezinde yaptırdım.bendede bi sorun gözükmüyordu bide beni çok ümitlendirdiler ilkinde olur diye.ve olmayınca yıkıldım tabi ben.raporu nasıl çıkartıcam bilmiyorumki.daha öncekileri raporsuz yaptık uğraşmak istemedik raporla.kesin tutacak sandık.ama 5-6 milyar para boşuna gitti.şimdi mecburum rapor çıkarmaya.ama nasıl olacak onuda bilmiyorum.ii bi hastane araştırmam lazım.amerikan hastanesiyle umut tüp bebek iyi diyorlar ama bilmiyorum karar veremiyorum.

arkadaşlar yaşadığımız şeyler ne kadarda benziyor.Allahım hepimize yardımcı olsun.
bugün 2.mikro sonucumu öğrendim.malesef olumsuz...
çok ağladım,başımda çok ağrıyor.
henüz kanamam olmadı,doktorum ilaçlardandır dedi.ilaçları kesersen kanaman başlar dedi.
bir daha denemeye gücü kalmadı.korkuyorum ya hiç bir zaman olmazsa....
işe bile gidecek gücüm yok,inşallah en kısa zamanda toparlanırım.
doktorum15 gün sonra tekrar bizi çağırdı.
bakalım gelecek günler neler gösterecek
inşallah rabbim hepimize kolaylıklar ihsan eder...

Merhaba,bende 2 kere tüpbebek denedim ve ikincisinin negatif sonucunu bir hafta önce aldım.Kimyasal gebelik oluşmuş.Benim eşimde sorun ama şimdi bende genetik tüm araştırmaları yaptıracağım.Birde laparoskopi yapılacak.Daha önce rahim filmi çekilmişti,hiçbirşey gözükmüyordu.Biliyorum zor bir olay...Benimde hayatımda hiçbir amaç kalmadı,boş boş etrafa bakıyorum,sürekli düşünüyorum,sanki hiç o duyguyu tadamayacağım gibi geliyor,sokakta hep hamile insanlar gözüme takılıyor,yeni doğmuş yumak gibi bebekler...Kimse ne eşiniz ne başkası anlayamıyor.Hatta belki abarttığınızı düşünüyorlar.Kimseden beni anlamasını beklemiyorum.Üstelik bu dönemde manevi olrak ne benim ailem ne eşimin ailesi ilgilenmedi.Bu beni transfer döneminde çok ama çok üzdü.Bilmiyorum insanlar o kadar anlayışsız ve bencilkiKendi başlarına birşey geldimi hemen yanıbaşında olmamızı beklerler ,oysa bu tüpbebek olayına o kadar kolay bir işmiş gibi bakıyorlarki,hiç önemsemiyorlar,belkide bu yüzden olmadı,bunları kafama çok ama çok taktım.Neyse şimdi yada 3-5 ay kendimi bu olaydan uzaklaştırmak istiyorum...Artık kimselerede alınmıyorum....

hepimizin yaşadığı aynı şeyler.bende aynı senin yaşadıklarını yaşayıp senin hissettiklerini hissediyorum.benide kimse anlamıyor ama artık alıştım.şimdi insanları anlamaya başladım onlar bizim gibi hissedemez ve anlayamaz.sanırım biz çok şey bekliyoruz.ateş düştüğü yeri yakıyor.aynı derdi çekmeyen kimse anlayamaz.sanırım biz fazla alınganız hep insanlar arkadaşlarım bana nisbet yapıyormuş gibi hissediyorum.sanki herkes acı çekmem için elinden geleni yapıyor.kimse ne çektiğimi bilmiyor.bilemezde zaten çünkü onlar aynı acıyı yaşamadı.artık öyle bunaldımki tek başıma bi adada insanların olmadığı bi yerde tek başıma yaşamak istiyorum.herkesten nefret ediyorum.ve seni o kadar ii anlıyorumki neler hissettiğini biliyorum.artık kendime söyleyecek bir teselli bulamıyorum.benimle aynı derdi yaşayan bi arkadaşım vardı hamile kaldı şimdi doğurdu.ve aynı acıları yaşamasına rağmen o bile diğerleri gibi davrandı tamamen unuttu acısını herkes gibi oldu.benim acılarımı bile bile hep bebeklerden hamileliğinden bahsetti.o zaman anladımki kimse beni anlayamaz.o zaman anladımki insan mutlu günlere kavuşunca eski yaşadıklarını unutuyor ve etrafında acı çekenler hiç umrunda olmuyor.şimdi kimsenin beni anlamasını beklemiyorum ve kimseyi görmek istemiyorum.herkesten uzak olmak istiyorum.herkes beni sinirlendiriyor.üzülme arkadaşım birgün bizde mutlu günlere kavuşucaz.her ne kadar buna inanmak çok zor olsada belki birgün diyorum.o zaman geldiğinde yine yanımda kimseyi istemiycem ve kimseye ihtiyacım olmayacak.sadece bebeğim olacak.bütün zamanımı onunla geçiricem kimse umrumda olmayacak.bu günlerin umuduyla yaşıyorum.

ben pakize tarzi tüp bebek merkezinde yaptırdım.bendede bi sorun gözükmüyordu bide beni çok ümitlendirdiler ilkinde olur diye.ve olmayınca yıkıldım tabi ben.raporu nasıl çıkartıcam bilmiyorumki.daha öncekileri raporsuz yaptık uğraşmak istemedik raporla.kesin tutacak sandık.ama 5-6 milyar para boşuna gitti.şimdi mecburum rapor çıkarmaya.ama nasıl olacak onuda bilmiyorum.ii bi hastane araştırmam lazım.amerikan hastanesiyle umut tüp bebek iyi diyorlar ama bilmiyorum karar veremiyorum.

canım benim araştırma hastanelerinde rapor çıkartılıyor biraz uğraşırsınız çünkü daha öncesinden aşılamanız yoksa yada direk tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olabilir raporun olması gerekiyor direk eğer tüplerinde sorun varsa tubal faktör deniliyor, eşinin sperm sayısı uygun sayıda değilse, yaşı 38-39 yaşında olanlara direk bu rapor veriliyor diye biliyorum bizim sorunumuz tubal faktör olduğu için direk tüp bebek uygulanır raporu verildiği için sadece 1-2 ay normal presedür gereği muayene, rahim filmi ve en son lapraskopik ameliyat sonucu raporu aldım bunlar normal süreçler tabiki merkezin yoğunluğuna göre değişebilir. İstanbulda devlet hastanesi olarak süleymaniyeyi duydum oranın tüp bebek merkezi iyi diyorlar. Gerçi raporu aldıktan sonra 800 ytl civarı ilaçların tutar bi okadar da merkezler alır fazla maddi olarak sıkıntı olmaz. Umut tüp bebeği çok duyuyorum.

arkadaşlar yaşadığımız şeyler ne kadarda benziyor.Allahım hepimize yardımcı olsun.
bugün 2.mikro sonucumu öğrendim.malesef olumsuz...
çok ağladım,başımda çok ağrıyor.
henüz kanamam olmadı,doktorum ilaçlardandır dedi.ilaçları kesersen kanaman başlar dedi.
bir daha denemeye gücü kalmadı.korkuyorum ya hiç bir zaman olmazsa....
işe bile gidecek gücüm yok,inşallah en kısa zamanda toparlanırım.
doktorum15 gün sonra tekrar bizi çağırdı.
bakalım gelecek günler neler gösterecek
inşallah rabbim hepimize kolaylıklar ihsan eder...

Canım Allah yardımcın olsun aynısını 2. kez negatif sonuçta bende yaşadım neler hissettiğini çok iyi biliyorum kimseye belli etmesemde çok acı çektim sanki dünyanın sonu gibiydi halada kendime geledim ya 3. denemeye hiç ama hiç cesaretim yoktu yine negatif sonuç almak yada hamile kalırsam ya düşükle sonuçlanırsa düşünceleri beni yiyip bitiriyor nasıl bu düşüncelerle baş ederim diye düşünüyorum.Allahtan ümit kesilmez bizim için hayırlısı neyse o olsun. HAyırlısı demekki böyleymiş. Dua etmekten başka çıkar yolumuz yok herşey çok iyi olmasına karşılık herşey Yüce Rabbimizin elinde dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok. bide polyanacılık oynuyorum ya hiç yumurtam olmasa ya rahmim ya erken menepoza girmiş olsak ne olurdu düşüncesi bile korkunç yinede bir umudumuz var. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Arkadaşım hiç umudunu yitirme gün doğmadan neler olur.

Back
X