NEGATİF SONUÇLARDAN SONRA neler yapmalıyız tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmisi

Merhaba,bende 2 kere tüpbebek denedim ve ikincisinin negatif sonucunu bir hafta önce aldım.Kimyasal gebelik oluşmuş.Benim eşimde sorun ama şimdi bende genetik tüm araştırmaları yaptıracağım.Birde laparoskopi yapılacak.Daha önce rahim filmi çekilmişti,hiçbirşey gözükmüyordu.Biliyorum zor bir olay...Benimde hayatımda hiçbir amaç kalmadı,boş boş etrafa bakıyorum,sürekli düşünüyorum,sanki hiç o duyguyu tadamayacağım gibi geliyor,sokakta hep hamile insanlar gözüme takılıyor,yeni doğmuş yumak gibi bebekler...Kimse ne eşiniz ne başkası anlayamıyor.Hatta belki abarttığınızı düşünüyorlar.Kimseden beni anlamasını beklemiyorum.Üstelik bu dönemde manevi olrak ne benim ailem ne eşimin ailesi ilgilenmedi.Bu beni transfer döneminde çok ama çok üzdü.Bilmiyorum insanlar o kadar anlayışsız ve bencilkiKendi başlarına birşey geldimi hemen yanıbaşında olmamızı beklerler ,oysa bu tüpbebek olayına o kadar kolay bir işmiş gibi bakıyorlarki,hiç önemsemiyorlar,belkide bu yüzden olmadı,bunları kafama çok ama çok taktım.Neyse şimdi yada 3-5 ay kendimi bu olaydan uzaklaştırmak istiyorum...Artık kimselerede alınmıyorum....

Canım Allah yardımcın olsun bende aynı duygular içindeyim ama eşim ailem herzaman bana destek oldu. Eşim epeyden beri babası ile görüşmüyordu ilk denememizde eşim babasından para istemişti ve durumu olduğu halde kılını bile kımıldatmadı buna eşim çok gücendi arada üveyannede var tabii. herneyse geçenlerde eşim mesaj atmış senin gibi baba olmaz olsun öldük mü kaldıkmı aramıyorsun babası aradı mesajı çeken senmiydin dedi kaç tane çocuğu varsa kötükedihüso sinir oldum neyse görüşelim demiş gitti yanına eşim gene bağırmış çağırmış neyse konu tam da bu konuya gelmiş kayınbabam nedese beğinirsiniz çocuğu ne yapacan zaten tüp bebek günah demiş. duyunca nasıl çıldırdım neden günah olsun nasıl çıldırdım anlatamam nemrut adam gerçi bu kayınbabam tüp bebeği nerden bilsin hep karısı olacak cadalozun akılları bu. bizim mutluluğumuzu çekemiyor tabii. düşünsene bide bunlarla uğraşıyorum nekadar üzüldüğümü tahmin edersiniz. bide böyle zır cahillerle uğraşıyoruz. ilaçlar zaten çok hassalaştırıyor ve halinizi kendinizdn başkası anlamıyor 3 ay geçti yeni yeni kendime geliyorum

hepimizin yaşadığı aynı şeyler.bende aynı senin yaşadıklarını yaşayıp senin hissettiklerini hissediyorum.benide kimse anlamıyor ama artık alıştım.şimdi insanları anlamaya başladım onlar bizim gibi hissedemez ve anlayamaz.sanırım biz çok şey bekliyoruz.ateş düştüğü yeri yakıyor.aynı derdi çekmeyen kimse anlayamaz.sanırım biz fazla alınganız hep insanlar arkadaşlarım bana nisbet yapıyormuş gibi hissediyorum.sanki herkes acı çekmem için elinden geleni yapıyor.kimse ne çektiğimi bilmiyor.bilemezde zaten çünkü onlar aynı acıyı yaşamadı.artık öyle bunaldımki tek başıma bi adada insanların olmadığı bi yerde tek başıma yaşamak istiyorum.herkesten nefret ediyorum.ve seni o kadar ii anlıyorumki neler hissettiğini biliyorum.artık kendime söyleyecek bir teselli bulamıyorum.benimle aynı derdi yaşayan bi arkadaşım vardı hamile kaldı şimdi doğurdu.ve aynı acıları yaşamasına rağmen o bile diğerleri gibi davrandı tamamen unuttu acısını herkes gibi oldu.benim acılarımı bile bile hep bebeklerden hamileliğinden bahsetti.o zaman anladımki kimse beni anlayamaz.o zaman anladımki insan mutlu günlere kavuşunca eski yaşadıklarını unutuyor ve etrafında acı çekenler hiç umrunda olmuyor.şimdi kimsenin beni anlamasını beklemiyorum ve kimseyi görmek istemiyorum.herkesten uzak olmak istiyorum.herkes beni sinirlendiriyor.üzülme arkadaşım birgün bizde mutlu günlere kavuşucaz.her ne kadar buna inanmak çok zor olsada belki birgün diyorum.o zaman geldiğinde yine yanımda kimseyi istemiycem ve kimseye ihtiyacım olmayacak.sadece bebeğim olacak.bütün zamanımı onunla geçiricem kimse umrumda olmayacak.bu günlerin umuduyla yaşıyorum.

canım benim gene bizim umudumuz var ya erken menepoza girenler yumurta sorunu olanlar rahmi olmayanlar ve ciddi rahatsızlıklarla uğraşanlar onların umut etme şansıda yok. Ben inanıyorum ne olursa olsun 2 negatif sonuçta alsam inanıyorum benim ikizlerim olacak buna inanıyorum hiç ama hiç umudumu yitirmedim yitirmeyeceğim. Ama insan kötü oluyor kimse seni anlamıyor eşim sokaklarda bebek görse seviyor dayanamıyorum bazen gerçi eşim benimle çocuğumun olmayacağını bile bile evlendi ikimiziinde 2. evliliği ilk eşindende çocuğu yok. ve çocukları okadar çok seviyorki nerde görse sevmeden geçmez okadar düşkün. Allah hepimizin yardımcısı olsun şu 3 ayı nasıl geçirdim bilmiyorum iyi ki çalışıyorum kendimi işe verdim yoksa evde olsaydım kafayı yerdim kesin neden neden diye isyan değil ama insan soruyor neden diye neden olmuyor diğerlerinden benim eksiğim ne diyorsun offff offffffsenağlama

arkadaşlar olumsuz denemelerden sonra laparoskopi yaptıran varmı aranızda ben hsgmi dra gosterdim sorun yok dedi peki yapışıklık olabilirmi dediim bu tipşeyler genelde hsgde gorunmez dedi bende laparoskopi veya hist. ile baktırmak istediğimi soyleyince ancak olumsuz tup bebek denemeleri sonunda bu işlemi yaptıklarını soyledi bana çok garip geldi yani defalarca para dokucem sonramı bakılıcak ben şuan alsalar hemen laparoskopi ameliyatına hazırım ne var ne yok gorunsun istiyorum içinizde bu şekilde olumsuz durumlardan sonra lap. yaptıran varmı

benım arkadaşım yaptırmıştı sebep olmayınca doktor bu işlemı isteyebılıyor rahım içi daha ıyı gözüküyorr ama yıne hıç bır problem yok denılmıştı arkadaşım daha sonrakı denemesınde hamıle kaldı şimdi bı oğlu var ikinciyi istıyor yıne olmuyo bence dokktoruna guvenıyorsann iyi ise yaptır hayırlısı ols canımmmmmmmmmmmmmmmm

benım arkadaşım yaptırmıştı sebep olmayınca doktor bu işlemı isteyebılıyor rahım içi daha ıyı gözüküyorr ama yıne hıç bır problem yok denılmıştı arkadaşım daha sonrakı denemesınde hamıle kaldı şimdi bı oğlu var ikinciyi istıyor yıne olmuyo bence dokktoruna guvenıyorsann iyi ise yaptır hayırlısı ols canımmmmmmmmmmmmmmmm

teşekkürler ama benim drum malesef bu işlemi yapmak istmiyor lap. olumsuz tup bebek denemelerinden sonra yapıyormuş bizdaha hiç tüp bebek denemedik ama ben istedimki hiç denemeden bakılsın bir sorun varsa çozulsun boşuna dunya paara hem maddi hem manevi çaba harcamıyalım bir sorun varsa dedim ama israrla ypmıyor

çok garip yani şimdi defalarca deniycez olmazsa lap. yapılacak bu işler çok ağır ilerliyor

arkadaşlar olumsuz denemelerden sonra laparoskopi yaptıran varmı aranızda ben hsgmi dra gosterdim sorun yok dedi peki yapışıklık olabilirmi dediim bu tipşeyler genelde hsgde gorunmez dedi bende laparoskopi veya hist. ile baktırmak istediğimi soyleyince ancak olumsuz tup bebek denemeleri sonunda bu işlemi yaptıklarını soyledi bana çok garip geldi yani defalarca para dokucem sonramı bakılıcak ben şuan alsalar hemen laparoskopi ameliyatına hazırım ne var ne yok gorunsun istiyorum içinizde bu şekilde olumsuz durumlardan sonra lap. yaptıran varmı

badecim rahim filmi çekildimi lapraskopi tüplerde bir sorun varmı diye yapılan bir operasyon rahim filmi çekildi ise sorun yoksa tüplerde genelde istenmez ama rahim filmi çekilmemiş ise dr konusunda biraz düşün derim. ben rahim filmi çektirdim dr iyi çıkmamış dedi tekrar çekeceğiz dedi bişey gözükmüyor bende tekrar rahim filmi çektirmeyeceğimi başka bir yol varsa onu yapalım dedim oda lapraskopik ameliyat dedi bende tamam dedim ama ameliyat olmak için bir heyete giriyorsun onlar olur derse ameliyat olabiliyorsun bende heyete durumu izah ettim ve ameliyat kararı verdi. hop diye herkese yapılan bir şey değil tüplerde sorun yoksa rahim içine kameralı ultrason ile bakılıyor histerekopi deniyor galiba bunlar tüp bebek yaptırmadan yapılması gerekenler. sizde sorun neydi acaba

teşekkürler ama benim drum malesef bu işlemi yapmak istmiyor lap. olumsuz tup bebek denemelerinden sonra yapıyormuş bizdaha hiç tüp bebek denemedik ama ben istedimki hiç denemeden bakılsın bir sorun varsa çozulsun boşuna dunya paara hem maddi hem manevi çaba harcamıyalım bir sorun varsa dedim ama israrla ypmıyor

çok garip yani şimdi defalarca deniycez olmazsa lap. yapılacak bu işler çok ağır ilerliyor

tedavini nerde yaptırıyorsun canım neden olmadığı yönünde bişey demediler mi sebessiz infertilite olabilir ama bunda direk tüp bebebk uygulaması yapmıyorlar önce aşılama yaptırıyorsun sanırım 3 kez bi sonuç alınmazsa tüp bebeğe yönlendiriyorlar histereskopi ile rahim içinde yapışılık olup olmadığı çıkar rahim filminde yapışıklık olsa idi tüplerde bu çıkardı kim demiş çıkmaz eğer yapışıklık varsa laprakopik ameliyat ile hem buna bakılır ve sorun varsa düzeltilecek gibi ise düzeltirler nereye gittin acaba sağlık güvencen varsa devlet hastanelerine gidebilirsin ve bazı şeylşer için biraz ısrarcı olabilirsin. sen bişey demiyince yapacakları yok zaten devlette. bu gibi işlemleri devlet hastanesinde yaptırsana hem parada çıkmıyor

tedavini nerde yaptırıyorsun canım neden olmadığı yönünde bişey demediler mi sebessiz infertilite olabilir ama bunda direk tüp bebebk uygulaması yapmıyorlar önce aşılama yaptırıyorsun sanırım 3 kez bi sonuç alınmazsa tüp bebeğe yönlendiriyorlar histereskopi ile rahim içinde yapışılık olup olmadığı çıkar rahim filminde yapışıklık olsa idi tüplerde bu çıkardı kim demiş çıkmaz eğer yapışıklık varsa laprakopik ameliyat ile hem buna bakılır ve sorun varsa düzeltilecek gibi ise düzeltirler nereye gittin acaba sağlık güvencen varsa devlet hastanelerine gidebilirsin ve bazı şeylşer için biraz ısrarcı olabilirsin. sen bişey demiyince yapacakları yok zaten devlette. bu gibi işlemleri devlet hastanesinde yaptırsana hem parada çıkmıyor

canım ben daha once 2 kez kolayca hamile kaldım ama kürtajımdan bu yana 9 ay doldu 10. aya giriyoruz yumurta takibide denedik gebelik oluşmuyor malesef rahim filmi çekelim dediler çektik acibademde çektirdim oradaki dlar sorun yok dedi ama dışarıdan bir dra gostedim filmi güzel çekilmemiş ama sorun var gibi laparoskopi olmalısın dedi acıbademe tekrar gititm bu kez tup bebek bolumune oradaki dr baktı sorun yok tuplerden geçiş olmuş ama filmde kör noktalar vardır dedi mesela tüp saçaklarının oraları kör noktaymış filmde gorunmezmiş o kısımlarda yapışıklık varmı bilemeyiz dedi

ekimde ilk aşılamam yapılıcak ramazanı atlayalım dedik ama ben aşılama ile çok zaman kaybetmek istemiyorum ama bir yapışıklık varsada boşuna tupe para harcamakta anlamsız durum bu yani senin lap. sorun çıktımı peki

şimdi pazartesi yada salı dra gidicem kültür alıcaklar benden klamidya vb enfeksiyonlar varmı diye bunlarda kısırlık sebebi olabiliyormuış birde filmde tupler açık gorunsede hasaarlı olabiliyormuş bu tip enfeksiyonlar tuplere hasar verip rahim içinde yapışıklıklar yapıyormuş

şimdi pazartesi yada salı dra gidicem kültür alıcaklar benden klamidya vb enfeksiyonlar varmı diye bunlarda kısırlık sebebi olabiliyormuış birde filmde tupler açık gorunsede hasaarlı olabiliyormuş bu tip enfeksiyonlar tuplere hasar verip rahim içinde yapışıklıklar yapıyormuş

rahim filminde bir sorun yoksa zaten tüplerle ilgili önce aşılamayı deniyorlar aşılama olmadan zaten tüp bebek raporu alamazsın. Aşılama olduktan sonra 3 kez negatif sonuçtan yanılmıyorsam daha sonra tüp bebeğe sevk ediyorlar. enfeksiyondan dolayı tüpün yapısı bozulmuş olabilir bunun içinde zaten fazla bişey yapılamıyor yapışıklık varsa açabilirler ama yapısı bozulmuş ise tüpün maalesef düzeltme şansları yok bu yüzden lapraskopi sonucu direkt rapor veriyorlar. benim sorunum zaten tüpün açılamayacak kadar tıkalı olduğu ve yapısının bozulduğu. 2004 senesinde dış gebelikten ameliyat oldum ölümden döndüm sırf gözünü para hırsı bürümüş bir doktor müsveddesi yüzünden. 5 dakika daha hastane yetiştirmeseler rahmetli oluyormuşum ameliyatımı yapan başhekim yardımcısı dedi verilmiş sadakan varmış ve dediki kızım dedi doktor doktor gezme senin normal yolla bebeğin olmaz direk tüp bebek dene boşona paranı çar çur etme. bu yüzden dururmumu bildiğim için direk doktorlara müdahale ettim ameliyat taraftarı değillerdi ama ben ısrar ettim dururmumu anlattım dr böyle dediğini bunun üzerine heyete çıktım ve ordada durumumu anlattım ve ameliyat olur raporu alabildim ve ameliyat sonucu direkt tüp bebek raporu verildi. Ama senin durumunda tüplerde geçiş olduğu için önce aşılama yaparlar ama ben razıyım parasını öder yaptırırım diyorsan ayrı tabii yaptırabilirsin. Aşılama ile çok kişi hamile kaldı belki olur.

rahim filminde bir sorun yoksa zaten tüplerle ilgili önce aşılamayı deniyorlar aşılama olmadan zaten tüp bebek raporu alamazsın. Aşılama olduktan sonra 3 kez negatif sonuçtan yanılmıyorsam daha sonra tüp bebeğe sevk ediyorlar. enfeksiyondan dolayı tüpün yapısı bozulmuş olabilir bunun içinde zaten fazla bişey yapılamıyor yapışıklık varsa açabilirler ama yapısı bozulmuş ise tüpün maalesef düzeltme şansları yok bu yüzden lapraskopi sonucu direkt rapor veriyorlar. benim sorunum zaten tüpün açılamayacak kadar tıkalı olduğu ve yapısının bozulduğu. 2004 senesinde dış gebelikten ameliyat oldum ölümden döndüm sırf gözünü para hırsı bürümüş bir doktor müsveddesi yüzünden. 5 dakika daha hastane yetiştirmeseler rahmetli oluyormuşum ameliyatımı yapan başhekim yardımcısı dedi verilmiş sadakan varmış ve dediki kızım dedi doktor doktor gezme senin normal yolla bebeğin olmaz direk tüp bebek dene boşona paranı çar çur etme. bu yüzden dururmumu bildiğim için direk doktorlara müdahale ettim ameliyat taraftarı değillerdi ama ben ısrar ettim dururmumu anlattım dr böyle dediğini bunun üzerine heyete çıktım ve ordada durumumu anlattım ve ameliyat olur raporu alabildim ve ameliyat sonucu direkt tüp bebek raporu verildi. Ama senin durumunda tüplerde geçiş olduğu için önce aşılama yaparlar ama ben razıyım parasını öder yaptırırım diyorsan ayrı tabii yaptırabilirsin. Aşılama ile çok kişi hamile kaldı belki olur.

sağol canım zaten ozelde tedavideyim drumda ozel aşılamada oyle olacak gorunuşte bir sorun olamdığı için rapor aşamalarına gelmem çok zor inşallahta gerek kalmaz ama bakalım zaman gostericek inşallah sende kısa sürede güzel sonuçlar alırsın

ya kızlar benim anlamadığım ben 6 ay önce çikolata kistinden ameliyat oldum.doktorum bana çok yapışıklık var tüplerde yapışmış kapanmış dedi.şimdi ben laparoskopi olsam tüplerim açılırmı?ameliyat raporum var elimde tüplerin kapalı olduğuna dair.ama rahim filmini her halukarda istiyorlarmış rapor için sanırım.ameliyat raporunu ve rahim filmini götürsem rapor hemen çıkarmı banada yoksa bide laparoskopi yaptır derlemi?

biozard çok güzel anlatmışsın yaşamayan bizim acımızı anlayamaz dışardan üzülme demek kolay geliyor yaşamayana haziran ben 5 sefer denedim 4 negatif biride düşükle sonuçlandı her seferinde çok üzüldüm ama bebiş kucağımıza almak istiyorsak yeniden kendimizi toparlayıp yeni denemeye geçmemiz gerekiyor başka çare yok bu iş sabır işi son denememde doktor kesin hamilesin dedi sonra test günü geldi negatif çıktı doktor şaşırdı nasıl olur olmaması için hiçbir sebep yok dedi. genetik testlerinide yaptırman gerekli onlar senin embriyolarının tutunmamasında bir sebep varmı yokmu diye araştırıyorlar iyi şanslar inşallah mübarek günler hürmetine rabbim cümlesine içinde sanada bu duyguyu tattırsın

sağol canım zaten ozelde tedavideyim drumda ozel aşılamada oyle olacak gorunuşte bir sorun olamdığı için rapor aşamalarına gelmem çok zor inşallahta gerek kalmaz ama bakalım zaman gostericek inşallah sende kısa sürede güzel sonuçlar alırsın

Anladım canım ama bildiğim kadarı ile rapor çıkartmak için özel de yapılan aşılamalar kabul olunmuyor diye biliyorum. İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım benim güzel temennilerin için teşekkür ederim kendine iyiy bak

ya kızlar benim anlamadığım ben 6 ay önce çikolata kistinden ameliyat oldum.doktorum bana çok yapışıklık var tüplerde yapışmış kapanmış dedi.şimdi ben laparoskopi olsam tüplerim açılırmı?ameliyat raporum var elimde tüplerin kapalı olduğuna dair.ama rahim filmini her halukarda istiyorlarmış rapor için sanırım.ameliyat raporunu ve rahim filmini götürsem rapor hemen çıkarmı banada yoksa bide laparoskopi yaptır derlemi?

ameliyat raporun varsa yeniden operasyon geçirmenen gerek yok ama araştırma hastanesi yada üni,versite hastanesinde ameliyat olmuş olman gerekiyor bildiğim kadarı ile eğer böyleyse rapor alabilirsin tüplerin kapalı olduğu için direkt tüp bebek tedavisi uygulanır. ameliyatı nasıl olmuştun alttan mı yoksa göbekten mi yaptılar. Eğer ameliyat raporunda tüpler kapalı yazılıyorsa zaten bi operasyonla açılacak gibi olsa idi açarlardı. Bazı yapışıklıklar açılabiliyor ama enfeksiyon yüzünden ağır hasar görmüş tüpler açılamıyor açılsa bile tüplerin içindeki tüycükler enfeksiyondan ötürü çok hasar gördüğü için embriyoları rahimiçine taşıyamıyor ve bu da dış gebeliğe sebep verebilir. Lapraskopi basit bir ameliyat korkulacak bişey yok

biozard çok güzel anlatmışsın yaşamayan bizim acımızı anlayamaz dışardan üzülme demek kolay geliyor yaşamayana haziran ben 5 sefer denedim 4 negatif biride düşükle sonuçlandı her seferinde çok üzüldüm ama bebiş kucağımıza almak istiyorsak yeniden kendimizi toparlayıp yeni denemeye geçmemiz gerekiyor başka çare yok bu iş sabır işi son denememde doktor kesin hamilesin dedi sonra test günü geldi negatif çıktı doktor şaşırdı nasıl olur olmaması için hiçbir sebep yok dedi. genetik testlerinide yaptırman gerekli onlar senin embriyolarının tutunmamasında bir sebep varmı yokmu diye araştırıyorlar iyi şanslar inşallah mübarek günler hürmetine rabbim cümlesine içinde sanada bu duyguyu tattırsın[/QUO
AMİN canım cümlemize. Dün gitiğim merkezi aradım seninle aynı merkeze gitmişiz galiba bu denemem maya tüp bebekte olacak. Dedimki dr bana genetik araştırma yapacağız diye konuştu ama bu testler sadece kan pıhtılaşaması lenfosit vb gibi testler aklıma takıldı dedim çıkacak sonuçlara göre değerlendirme yapacaklar dedi. dedim ben tedaviyi düşünüyorum yazılan ilaçlara başlayayım mı dedim hemşirede başla dedi hayırlısı bakalım 25 eylül gibi sonuçlarım çıkmış olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dua etmekten başka çaremiz yok herşey nekadar iyi olursa olsun son işlem Yüce Rabbimizin OL demesine kalıyor.

Evet canimm aynene dediğin gibi yaradan ol dedimi oluyor gerçekten zor rabbim kolaylik versin inş kisa zamanda kavuşursun bebşlerine.........moralini bozma inşş sevineceğin gün yakindirrrrrrrrrrrrrrrrr

haziran 15
açık ameliyat oldum yani göbekten sezeryan gibi.özelde oldum ama raporu kabul ederler herhalde.rahim filmini bile özelde kabul ettiklerine göre mutlaka geçerlidir.orda tüplerin kapalı olduğu yazıyo zaten.bide rahim filmi çektiricem ordada görecekler kapalı olduğunu.daha ne yapayım kanıtlamak için.laparoskopiye gerek yokki benimkinin açılacağını hiç sanmıyorum çünkü ben 4.evre endometriozisten ameliyat oldum.yani çok ileri düzeydi.
işin kötüsü bayramdan sonra rapor için uğraşmaya başlayacaktık ama adetin 1.günü randevu al dediler süleymaniiyede.3.günüde testler yapılıyo sanırım.ama benim adetim bayrama denk geliyo.of ya o zamanda süleymaniye kapalıdır.test falan yapmazlar.taaa kasıma kalacak.bende o zamanlar işe giricem.napıcam bilmiyorum.iyice kafam karıştı.zaten doğru dürüst bi merkezde bulamadım.umut tüp bebek çok ii diyorlar ama oda karşıda.bide medical parc var ii olan.onlarlada gidip görüşmek lazım.of bıktım artık ya hiçbirşeyle uğraşmak istemiyorum.millet yanlışlıkla hamile kalıyo bide bizim çektiğimiz işkenceye bak of of.

haziran 15
açık ameliyat oldum yani göbekten sezeryan gibi.özelde oldum ama raporu kabul ederler herhalde.rahim filmini bile özelde kabul ettiklerine göre mutlaka geçerlidir.orda tüplerin kapalı olduğu yazıyo zaten.bide rahim filmi çektiricem ordada görecekler kapalı olduğunu.daha ne yapayım kanıtlamak için.laparoskopiye gerek yokki benimkinin açılacağını hiç sanmıyorum çünkü ben 4.evre endometriozisten ameliyat oldum.yani çok ileri düzeydi.
işin kötüsü bayramdan sonra rapor için uğraşmaya başlayacaktık ama adetin 1.günü randevu al dediler süleymaniiyede.3.günüde testler yapılıyo sanırım.ama benim adetim bayrama denk geliyo.of ya o zamanda süleymaniye kapalıdır.test falan yapmazlar.taaa kasıma kalacak.bende o zamanlar işe giricem.napıcam bilmiyorum.iyice kafam karıştı.zaten doğru dürüst bi merkezde bulamadım.umut tüp bebek çok ii diyorlar ama oda karşıda.bide medical parc var ii olan.onlarlada gidip görüşmek lazım.of bıktım artık ya hiçbirşeyle uğraşmak istemiyorum.millet yanlışlıkla hamile kalıyo bide bizim çektiğimiz işkenceye bak of of.[/QUOTE
görmüşlerdir zannedersem. Ama rapor alabilmen için araştırma ve üniversite hastanelerine başvurmak gerekiyor.tüplerin kapalı ise zaten direkt tüp bebek raporunu verirler işin çoğuna göre kolay olur. tüp bebek merkezleri bildiğim kadarı ile açık oluyor bayramda çalışıyorlar çünkü o günlere denk gelen günlerde transfer bile oluyor ama önce polikliniğe gideceğin için orası kapalıdır. tam olarak hangi güne gelirki acaba testler için 4. hatta 5. gün de olabiliyor çünkü daha önceden 2. yada 3. gün diyorlar ama tatil gününe denk gelirse 4. 5. günde oluyor benim drlarım tatil gününe denk gelirse ozaman gel diyorlardı önemli olan ilk gününü bilmek çünkü bazı testler ilk güne göre belirlenip çağrılıyor.

biozard umudunu kaybetme bu işlerde en önemlişey moral moralini hep yüksek tutman moralin bozulduğu an tedavi ilerlemiyor ve hatta yumurtalar bile alınan onca ilaca rağmen gelişmiyor. o yüzden moralin hep yüksek olacak sinirlenmiyeceksin üzülmeyeceksin. bunlar çok önemli bide olumsuz yaklaşma olmaz gözüyle bakıncada olmuyor hep olumlu yaklaş içinden kötü duyguları sök at acaba olacak mı olmayacak mı diye düşünme bu düşünceler bile olumsuz etkiliyor düşüncesindeyim. 2 seferde de kafamda hep acabalar vardı tutacak mı tutmayacak mı yedim bitirdim kendi kendimi rahat bırakmadım bu sefer düşünmeyeceğim bile 2 seferde de kesin sonuç alana kadar hep yatmıştım bu sefer 2 gün yatıp işe başlayacağım düşünecek fazla zamnım olmaz böyleli,kle. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X