Merhaba,bende 2 kere tüpbebek denedim ve ikincisinin negatif sonucunu bir hafta önce aldım.Kimyasal gebelik oluşmuş.Benim eşimde sorun ama şimdi bende genetik tüm araştırmaları yaptıracağım.Birde laparoskopi yapılacak.Daha önce rahim filmi çekilmişti,hiçbirşey gözükmüyordu.Biliyorum zor bir olay...Benimde hayatımda hiçbir amaç kalmadı,boş boş etrafa bakıyorum,sürekli düşünüyorum,sanki hiç o duyguyu tadamayacağım gibi geliyor,sokakta hep hamile insanlar gözüme takılıyor,yeni doğmuş yumak gibi bebekler...Kimse ne eşiniz ne başkası anlayamıyor.Hatta belki abarttığınızı düşünüyorlar.Kimseden beni anlamasını beklemiyorum.Üstelik bu dönemde manevi olrak ne benim ailem ne eşimin ailesi ilgilenmedi.Bu beni transfer döneminde çok ama çok üzdü.Bilmiyorum insanlar o kadar anlayışsız ve bencilkiKendi başlarına birşey geldimi hemen yanıbaşında olmamızı beklerler ,oysa bu tüpbebek olayına o kadar kolay bir işmiş gibi bakıyorlarki,hiç önemsemiyorlar,belkide bu yüzden olmadı,bunları kafama çok ama çok taktım.Neyse şimdi yada 3-5 ay kendimi bu olaydan uzaklaştırmak istiyorum...Artık kimselerede alınmıyorum....
Canım Allah yardımcın olsun bende aynı duygular içindeyim ama eşim ailem herzaman bana destek oldu. Eşim epeyden beri babası ile görüşmüyordu ilk denememizde eşim babasından para istemişti ve durumu olduğu halde kılını bile kımıldatmadı buna eşim çok gücendi arada üveyannede var tabii. herneyse geçenlerde eşim mesaj atmış senin gibi baba olmaz olsun öldük mü kaldıkmı aramıyorsun babası aradı mesajı çeken senmiydin dedi kaç tane çocuğu varsa kötükedihüso sinir oldum neyse görüşelim demiş gitti yanına eşim gene bağırmış çağırmış neyse konu tam da bu konuya gelmiş kayınbabam nedese beğinirsiniz çocuğu ne yapacan zaten tüp bebek günah demiş. duyunca nasıl çıldırdım neden günah olsun nasıl çıldırdım anlatamam nemrut adam gerçi bu kayınbabam tüp bebeği nerden bilsin hep karısı olacak cadalozun akılları bu. bizim mutluluğumuzu çekemiyor tabii. düşünsene bide bunlarla uğraşıyorum nekadar üzüldüğümü tahmin edersiniz. bide böyle zır cahillerle uğraşıyoruz. ilaçlar zaten çok hassalaştırıyor ve halinizi kendinizdn başkası anlamıyor 3 ay geçti yeni yeni kendime geliyorum