• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEGATİF TESTLER

Merve2143

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
25
3
86
30
Arkadaşlar dünde konu açmıştım ama pek yazan olmadı belim sırtım aşırı ağırıyor 10 gündür sat 18 Mayıs yumurtlama gününü değerlendirdim adetime sanırım 4-5 gün var yüzüm sivikce doldu midem ne yesem bulanıyor. 11 inde ve biraz önce test yaptım hem kaset hem erken gebelik testi ama negatif. Bu saatten sonra pozitife dönme ihtimali var mı ? Kısacası adete bi gün kala veya adet günü pozitif çıkma ihtimali nedir daha önce tecrübe edenlerin yorumunu bekliyorum ❤️❤️❤️

Arkadaşlar dünde konu açmıştım ama pek yazan olmadı belim sırtım aşırı ağırıyor 10 gündür sat 18 Mayıs yumurtlama gününü değerlendirdim adetime sanırım 4-5 gün var yüzüm sivikce doldu midem ne yesem bulanıyor. 11 inde ve biraz önce test yaptım hem kaset hem erken gebelik testi ama negatif. Bu saatten sonra pozitife dönme ihtimali var mı ? Kısacası adete bi gün kala veya adet günü pozitif çıkma ihtimali nedir daha önce tecrübe edenlerin yorumunu bekliyorum ❤️❤️❤️
Doktorlar özellikle adet gecikmesi olduğunda test yapılması gerektiğini hatta gecikmenin 1 hafta geçmesini beklemek gerektiğini söylüyorlar. Erken gebelik testleri genelde yanıltıcı olabileceği gibi beklenen adet tarihiniz geçtikten sonra kan tahlili yaptırmanız en garanti yöntem. Adetleriniz düzenliyse gecikmeyle birlikte düzensizse de gecikmeden 1 hafta 10 gün sonra kesin sonuç alırsınız. Güzel sonuçlar alırısınız umarım 🌸

tabi ki bundan sonra da pozitife dönme ihtimali var adet gecikmesine kadar beklyin bazen geç döllenmede oluyor ki en sağlıklı test sonucu da adet geciikmesinden sonrA YAPILan testler .rabbiim gönlünüze göre versin

Back
X