negatif testtt .. Acillll

Mervemm1106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
91
1
48
35
Ankara
Kizlar formda okudum 5 6 ay boyunca adet olup , hamileligini sonradan ogrenen varmis. Bende surtunerek bi iliski yasadim ama bosalma olmadi. 2 3 ay sonra test yaptim. Tek cizgi ciikti. Ama sanki bu 4. Ayimda karnim sisti. Ve 2 kilo almisim .. korkmaya basladim. Bundan 2 hafta once karin agrisiyla doktora gittim ultrasonla bakti , gaz sikismasi var dedi baskada bisey demedi. Kan testi yapamiyorum. Hamile olup olmadigimi baska nasil anliyabilirim. Lutfen yardim

Neden kan testi yaptıramıyorsunuz ?

Çünkü kimsenin ogrenmemesi lazim. Cok pismanim.. hem 2 hafta once acile gittigmde benden beta testi istedi. Kanimi aldi. Ama hamilelik icin olan beta mi bilmiyrm. Bana hamile olabilr misin diye sordu hayr dedim.. sonra yanindakine yinede betasina bakalm dedi

Surtunmeyle hamile kalinmaz 4 ayda kimse 2 kilo almaz.hamile degilsin korkma canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O dediğin eskidenmis 6 ay bi insan hamile oldgunu anlmazmi hiç hareket ediyo bebek vs şimdiki teknoloji nekdr ilerde ayrica boşalma olmadan hamile kalamzzsin ve ultrsnda cikmamis olsa cikardi yani öyle bi ihtml yk

Canım ben hemşireyim bildiğim kadarıyla beta hcg var ve bu hamilelik için bakılır başkada beta yok. En iyi yöntem kanla bakılmasıdır idrar bakılana fazla güvenme fakat sürtünmeyle hamile zaten kalınmaz bide boşalma yoksa. Korkulacak bişey olduğunu pek sanmıyorum

Acildeki doktor beta istedi.. ama sordu bana hamile olabilir misin diye hayir dedimm yinede betasina bakalim dedi. Bende heralde baska bi cesidi var dedim. O zaman gebelik testi yapmis bana

Acildeki doktor beta istedi.. ama sordu bana hamile olabilir misin diye hayir dedimm yinede betasina bakalim dedi. Bende heralde baska bi cesidi var dedim. O zaman gebelik testi yapmis bana

Tatlım kanın içeriğini o kadar çok iyi bilmiyorum bir laborant değilim. Yani sonuçlar çıktığında sana yüksek diye bir şey dedimi

Ahhh canim nesihat almaktanda vermektende nefret ederim o yuzden tek bisi soyluyeyim bir anlik zebk icin hayatini mahvetme canim bak ben ve benim gibi olanlar cocuk icin oluyoruz tm hamile degilsin korkma adim gibi eminim bosalma yok 6 ayi birak 3ayda bebek kndni gstrr canim hamilesin diyelim aldiracan mi peki o benegin ne sucu olacak senin gibiler yuznden artk kimse kimseye guvnmiyor allah akil fikir versin yarin buraya konu acip iliskiye girdim ama adam bni terk etti demessin insLlah selametle kal....

Aslaaa... gdip saglik ocagina test yapsam mi yoksa ??

İçin rahat olacaksa yaptır mesela de ki geçen ay midemdeki şişkinlikten dolayı doktora gittim betama bakıldı yüksek dediler ama ben evli değilim içimi rahatlatmak için tekrar baktırmak istiyorum çünkü internette okuduğumda yumurtalık kistlerinde yükselebiliceğini okumuştum gibi bişey uydurabilirsin

Cok tesekkur ederm :)

Ama dediğim gibi endişe yapma korkunu anlayabiliyorum bişey olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…