nekadar beklemem gerek düşük yaptım

Esra3229

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
255
0
46
Ordu
kızlar aranızda erken düşük yapan benim gibi varmı.düşükten nekadar sonra hamile kaldınız nekadar korundunuz beklediniz.

ben cok yaptım erken düşük kimyasal gebelik deniliyor ama bence doktora görün tedavini ol derim:34:
geçmiş olsun

eger biokimyasal gebelik geciridiysen cok değil 1 aylık korunma sonrası yeniden calısmalara baslayabilirsin benim doktorum öle sölemişti

yok normal gebelik yasadım.peki bişey söyleyeceğim çocuğun düştüğünü anlayabilirmiyiz 4haftalıkken.

onun kesin bi süresi yok canim bildigim kadariyla.. hani düsük yapip da kalani kürtajla temizliyolar yaa o zaman rahimin dinlenmesi amaciyla arkadasima dr 3ay demisti.. bana ise hic öyle bisey demedi cünkü benimki kanamayla kendiliginden gitti... kürtaja gerek kalmadi.. he sorarsan kac ay sonra hamile kaldin diye henüz tik yok :1::1::1: bi süre daha korundum okuldan dolayi. son 3aydir ugrasiyorum bisey olmuyo insallah bigün hepimiz yasariz bu mutlulugu...

Esra seninki sanırım kimyasal gebelikti.Hiç kese görünmüş müydü ultrasonda?Senin değerin hep düşüktü düzenli yükselmiyordu zaten kanamanda(adet gibi) hemen başlamıştı değil mi?Kimyasal gebelik oluyor eğer öyleyse.Kimyasal gebelik geçirdiysen ya da kürtaja gerek olmadıysa tekrar hamile kalmak senin psikolojine bağlı kendini ne zaman hazır hissedersen yani..

Gebeligin kan degerleri disinda bir kaniti olmamissa ona kimyasal gebelik deniyor. Gercek gebelik degil demek degil, sadece kimyasal olarak kanitlanabilecek kadar kucuk oldugu icin oyle deniyor. Kese olustu mu, kese bos muydu dolu muydu bilinemedigi icin. Kan degeri 1500e gelmeden zaten kese de gorunmuyor ultrasonda. Kimyasal gebelik gecirip dusuk olunca kanama biraz daha uzun suruyor adetten, biraz daha sancili, ama oyle acikca parca falan gormeyebilirsin. Belki pihti gorursun. Ben bir tane kimyasal yasadim, 4 haftalik yani regl olmam gereken zamanda gitti. Bir de normal dusuk yasadim. 6 haftalikti. Kese gorunmustu, degerim 2000lere kadar cikmisti, ama 300lerden itibaren lekelenmem vardi. En sonunda lekelenme kanamaya dondu ve dusuk yasadim. Kurtaj olmadim. Keseyi dusurdum butun olarak. Allah kimseye yasatmasin ama cok var, Allah sagliklisini versin. Ondan sonra bir-iki ay bekledik. Doktor bekleyin demedi, ben hazir degildim. Dusukten 3 ay sonra cok sukur hamile kaldim, bu seferki saglikli elhamdullullah:nazar: Allah butun isteyenlere saglikli gebelik, kolay dogum, saglikli ve omurlu bebek nasip etsin. Bence senin bir ay bile beklemene gerek yok. Ama psikolojin bozulduysa bir ay bekle, azicik kafani dagit, esinle gez. Allah hemen verir ins.

geçmişolsn inşş bi daha yaşamzsnn en doğru cvp dr verr korun dediyse vardr bi bildiği korunma dediysede kanmm bittikten sonra başla

bende 4 nisanda düşük yaptım 5 haftalıktı kimyasal mış

dr korun demedi
4 ün oluyo geri hamile kaldımm inşş sorunsz geçirrm

:59:cevaplarınız için çoook tesekkür ederim.doktor bişey söylemedi kimyasal demedi.ne bileyim ya.kese görünecekti düşük yaptım.değerlerim sıfırlanmasını bekliyorlar.tabi nezaman sıfırlanır onuda bilmiyorum.ALLAHIM sağlıklı nasip etsin birdahakine inşallah.kızlar doktorum soru sormadan cevap vermiyor da

Back
X