nekadar çok yanlızım

Yaşamaya biraz ara verip dinlenme gibi bir imkanımız yok malesef.

Sizi yoran şeyler nedir acaba?

Ben de pek yorgunum ancak her sabah güneş doğduğunda şükredip kaldığım yerden devam ediyorum :) Bu ara yıllık izin tarihim gelse diye dua eder oldum.

Taşınmam lazım ama bir evtuttuk çok büyük dördüncü kat eminim kişın donucaz o evde başka şansım yok başka ev icin oraya gitmek istemiyorum meçburum kızım icin cocuga bakıcak kimse olmadıgı icin eşimin iş yerinin yanina taşınıcaz bu sene tam gün anaokuluna gitti öyle böyle bu seneyi atlattık eylülde ilkokula gidicek ilkokular öglenci olunca öglene kadar babasının işınde durucak sonra servisle okula gidicek bu cocuk bukadar şeye nasıl dayanacak bilmiyorum bir haftadır migde agrısından ölüyorum izin olma lüksüm yok çünkü ancak kızımın hasta oldugu zamanlar almalıyım dün okuldan geldi ateşliydi bugün piknige gidicek öylece okula gitti of arkadaş bir insanı güvenicegi hıçmı biri olmaz daha çok şey varda işim musait degil okuyan olursa bana güzel birşeyler yazarmı

Hakkınızda hayırlsı
yapacak baska bı secenek yoksa
katlanmak gerekır

Merhaba, siz çok mu yoğun çalışıyorsunuz? Okuldan önce etüt merkezi gibi yerlere verebilirsiniz kızınızı. ya da tam gün olan bir okula verebilirsiniz.
İleride benim durumum da sizin gibi olur herhalde. annem hasta, kayınvalide ile görüşmüyoruz sayılır. çocuğum olsa kimse bakamaz

Konu çocuk olunca akan sular duruyor.

Babasının iş yerinden ziyade yarım gün etüte yazdırabilirsiniz.

Basanının iş yerinde kalmak zorunda olursada bence sabahçı yapın çocuğunuzu, dinç bir şekilde gider, öğleden sonra da babasının yanında dinlenir ve derslerini yapar.

Eğer öğlenci olursa, okula biraz yorgun gider gibi geldi bana nedense.

Allah yardımcınız olsun, keşke ailelerden biri olsaydı da yakınınızda yarım gün baksaydı.

Çevap yazan arkadarlar çok sag olun inanın bu çoçuk bir buçuk senedi sürekjı okula gidıyor hastada olsa gidiyo iyide olsa geçen ban
Dc

iyokı òf anne bıktım işe git okula git bıktım ben budúnyada baska dúnyada yaşıçam diyor o yúzden eylüle kadar rahat zaman gecirsin istiyom ama başka çare yok bende biliyorum yine yazıyorum buraya

Eger benim gibi olucaksa durumunu bir degıl bin kere dúşúnü lútfen gercekten perperişan oluyor çocukta annede

:S cok uzuldum
yazın kım bakacak pekı cocuga okullarda kapanacak malum

Aştık sanırım artık internetle falan ilgilenmiyor çocugun derdine düstük e arda sitem etmiyor degil ben yanaşmasam kirkyıl aklina gelmez diyo napayım bende böyleyim işte

internetle ilgilenmemesine sevindim..
yaz okulu cocuk icin zevkli olabilir ama een az 400 tl.dir ne kadar maaş alıyorsun bilmiyorum.
kıyamam kızına daha cok küçük..
annen sana uzak mı?

Dörtdüncü katta olupta, soğuk olan ev var mıdır yahu ?
Ayrıca hiç yoktan başınızı sokabileceğiniz bir eviniz var , ne güzel değil mi ? Bardağın dolu tarafından bakalım birazcık (=

Eylülde ilkokula başlayacağı vakir, eğer okula öğlen gidicek ise, sabah 9 da kreşe yollarsınız , okul serviside ordan 12 gibi alsa, bi sorun olmaz herhalde ? Hem tam güne vereceğiniz paranın , yarısını vermiş olursunuz .
Hemde işinizden gücünüzden olmazsınız ..

Geçmiş olsun,keşke okula gitmeseydi o halde..

eşin ve sen ne iş yapıyorsunuz geliriniz ne kadar ailelerinizden uzak mısınız

isine ara verme gibi bir durum varmi yada bir bakici ikinizde calisiyorsunuz maddi gönden Problem degilse rabbim saglik versin dert etme herseyin caresi var cocugunuz herseyden daha önemli cocuklar kolay büyütülmüyor insallah kisa zamanda hersey rayina oturur

çalışan annelerin en büyük sorunu bu olsa gerek bebeğimize kim bakacak..

bana kalırsa çocuğunuzu ordan oraya sürüklemektense bakıcı tutun hem hastalandığında yanında olur, hemde çocuk helak olmaz ordan oraya gitmekten..

bu şekilde devam ederse ileride okuldan da bıkacak bu çocuk...

Kimseye cevap yazamadım işten iki saat izin olmak zorunda kaldım okulda ateşi çok cikmış dokto ilaç yazdı 38ateşle yatıyor şu an bakıcı olayina maşım yetmez ve burda güvenip kimseye bırakamam arkadaşlar ben öbür çocuklarımdan sonra kötü oldum hiç kimsye güvenmiyorum yarim gün anaokulu yarım gün ilkokul bizde düşündük bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…