- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Yoruldum yaşamaktan.
Merhaba, siz çok mu yoğun çalışıyorsunuz? Okuldan önce etüt merkezi gibi yerlere verebilirsiniz kızınızı. ya da tam gün olan bir okula verebilirsiniz.
İleride benim durumum da sizin gibi olur herhalde. annem hasta, kayınvalide ile görüşmüyoruz sayılır. çocuğum olsa kimse bakamaz
:S cok uzuldum
yazın kım bakacak pekı cocuga okullarda kapanacak malum
Aştık sanırım artık internetle falan ilgilenmiyor çocugun derdine düstük e arda sitem etmiyor degil ben yanaşmasam kirkyıl aklina gelmez diyo napayım bende böyleyim iştediğer konularından hatırlıyorum seni..
eşinle problemleri aşabildiniz mi?
Aştık sanırım artık internetle falan ilgilenmiyor çocugun derdine düstük e arda sitem etmiyor degil ben yanaşmasam kirkyıl aklina gelmez diyo napayım bende böyleyim işte
Taşınmam lazım ama bir evtuttuk çok büyük dördüncü kat eminim kişın donucaz o evde başka şansım yok başka ev icin oraya gitmek istemiyorum meçburum kızım icin cocuga bakıcak kimse olmadıgı icin eşimin iş yerinin yanina taşınıcaz bu sene tam gün anaokuluna gitti öyle böyle bu seneyi atlattık eylülde ilkokula gidicek ilkokular öglenci olunca öglene kadar babasının işınde durucak sonra servisle okula gidicek bu cocuk bukadar şeye nasıl dayanacak bilmiyorum bir haftadır migde agrısından ölüyorum izin olma lüksüm yok çünkü ancak kızımın hasta oldugu zamanlar almalıyım dün okuldan geldi ateşliydi bugün piknige gidicek öylece okula gitti of arkadaş bir insanı güvenicegi hıçmı biri olmaz daha çok şey varda işim musait degil okuyan olursa bana güzel birşeyler yazarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?