- 30 Haziran 2017
- 142
- 69
- 48
- 35
- Konu Sahibi sedaserin7
-
Amin inşallah isteyen tüm kişilere nasip olsun.sağlıkla kucağınıza alın..
İnan tam bitti dediğim noktadaydım Allah çok büyük ..Yaa çok güzel. Bize bir gün şans güler mi acaba
Teşekkür ederimsizin için çok sevindim . sevgiyle kalın
Ben de birine senelerimi verip karşılığında aldatıldım.Ondan sonra yıllarca hayatımda kimse olmadı.İnsan sevmeye ve güvenmeye çok korkuyor.İnan tam bitti dediğim noktadaydım Allah çok büyük ..
Olmaz diyordum zamanı gelince cidden yaşanıyormuş herşey adım adım ve okadar çabuk oldu ki Allah mutluluğunuza mutluluk katacak şeyler yaşamayı nasip etsin :)Ben de birine senelerimi verip karşılığında aldatıldım.Ondan sonra yıllarca hayatımda kimse olmadı.İnsan sevmeye ve güvenmeye çok korkuyor.
Teşekkür ederim :)çok sevindim. hayırlısı olsun sizin için.
Amin Allah tüm isteyenlere nasip etsin bizede sağlıkla dünyaya getirmeyi :)Ne guzel bir hikaye! Miniginizle mutluluklar diliyorum size. :)
Allah'im, bizi de gorsen... :)
Aminn.Umutlu olmak lazım o zaman değil mi.Olmaz diyordum zamanı gelince cidden yaşanıyormuş herşey adım adım ve okadar çabuk oldu ki Allah mutluluğunuza mutluluk katacak şeyler yaşamayı nasip etsin :)
Amin inşallah cümlemizin:)Aminn.Umutlu olmak lazım o zaman değil mi.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
allah bızede nasıp etsın ınsallah. mutsuzlugumuzu mutluluga cevırsın allahım. karsımıza kalbımızın attıgı bıze deger bırılerını cıkarsın. bızı uzecek ınsanları da uzak tutsun ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?