selam arkadaslar benım sorunum biraz karısık benım bir erkek ark. var askerdeydi ve bitirdi geldi bi kac sorunumuz oldu askerden geldigi gibi söz falan dusunuyorduk ama kardesi evlendigi için baya borc olmustu onları ödüyorlar birde ustlerine biz yuklenmeyelim diye biraz beklemeye karar verdik işe girdi calısmaya basladı o askerdeyken aklı kalmasın diye haftasonlları arkadaslarımla bile dısarı cıkmıyordum eeee geldi dogal olarak onunla cıkıp gezmek istedim buda sen hep gezmek istiyorsun hiç sormuyorsun paran varmı yokmu falan diye baya cıkıstı ama bende gezmek için cok paranın gerekmedigini anlatmaya calıstıysam yok anlamadı cebinde en az 150 tl yokkken cıkıp gezemezmişiz parasız beni dısarı cıkarmazmıs bende sinirlendim iyi o zaman paran olunca ararsın dedim ama ben bunu ters bi anlamda sölemedim fakat o benı yanlıs anladı tamam yanlıs bi cumle kurdum ama sölemek istedigim o sekilde degildi 6 gundur konusmuyoruz kavgamısdan ertesi gun mesaj attıgımda beni arama param oldugunda ben seni ararım ve sagol yuzune bakıcak yuz bırakmadın dediii son mesajıydı o kadar aradım mesaj attım ama tık yok ne yapcagımı bilmiyorum yaaa simdiden yorum yapan ark. tskler
Buraya kadarmıs bitti ayrıldık söylenen sözün kırıcılıgı degilde baska insanların araya girmesiymiş insanlar demek yanlıs baska bi kızın araya girmesiymiş gitsin güle güle ama bu sekilde olmamalıydı yediremiyorum kendime resmen aldatıldım sebeb kocaman bi hiç giden ve geri gelmeyen koca bir 3 sene ve arkadaslarım degermiydi demekten kendimi yiyip bitirdim bi erkek için degermiydi bunca gözyasına deger miydi arkadaslarıma aglayamıyorum icime akıyo gözyaslarım belki aglasam rahatlıcam ama yapamıyorum sadece nefes alamıyorum bogazımda birsey dugumleniyor yutkunamıyorum zamanla gecicek biliyorum ama yinede acı cekmeden duramıyorum kendimi sorgulamaktan geri kalamıyorum ne yapıcagımı bilmiyorum yonumu sasırdım sanki hayat bu kadar basit mi yaaa....
Buraya kadarmıs bitti ayrıldık söylenen sözün kırıcılıgı degilde baska insanların araya girmesiymiş insanlar demek yanlıs baska bi kızın araya girmesiymiş gitsin güle güle ama bu sekilde olmamalıydı yediremiyorum kendime resmen aldatıldım sebeb kocaman bi hiç giden ve geri gelmeyen koca bir 3 sene ve arkadaslarım degermiydi demekten kendimi yiyip bitirdim bi erkek için degermiydi bunca gözyasına deger miydi arkadaslarıma aglayamıyorum icime akıyo gözyaslarım belki aglasam rahatlıcam ama yapamıyorum sadece nefes alamıyorum bogazımda birsey dugumleniyor yutkunamıyorum zamanla gecicek biliyorum ama yinede acı cekmeden duramıyorum kendimi sorgulamaktan geri kalamıyorum ne yapıcagımı bilmiyorum yonumu sasırdım sanki hayat bu kadar basit mi yaaa....
Son düzenleme: