neler oluyor anlamıyorum

YAAA aynen öleee buda benım zoruma gidiyo işteee bende senın dedigin gibi dedimm ama istemiyoo işteee ne yapcam ne etcem bilmiyorumm

cnm kendısıne gelmeyı bekleyeceksın bıryerden sonra kendi işi gücünü kurup parası olur hale gelecek ve seni arayacaktır gerçekten sevdiyse neler yaşadık ne kavgalarımıs oldu ama gene geldi.

cnm kendısıne gelmeyı bekleyeceksın bıryerden sonra kendi işi gücünü kurup parası olur hale gelecek ve seni arayacaktır gerçekten sevdiyse neler yaşadık ne kavgalarımıs oldu ama gene geldi.

bos bos beklemek ne kadar dogru olur bilmiyorum evet seviyorum ama bekleyerek yine sevicem unutmak için bi cabam olmicak bi gün gelip aradıgında ya ben olmazsam eger bu kadar zaman bensiz dayanabiliyorsa bundan snrada dayanır haftasonuna kadar beklerim aradı aradı aramadı son bi mesajla bitiririm hatalı olabilirim ama bu sekilde bi çözüm olamaz

bos bos beklemek ne kadar dogru olur bilmiyorum evet seviyorum ama bekleyerek yine sevicem unutmak için bi cabam olmicak bi gün gelip aradıgında ya ben olmazsam eger bu kadar zaman bensiz dayanabiliyorsa bundan snrada dayanır haftasonuna kadar beklerim aradı aradı aramadı son bi mesajla bitiririm hatalı olabilirim ama bu sekilde bi çözüm olamaz

cnm yapma lütfen sevmek bu değil ya o kendi açısından haklı yapacağı ne var sen çocugun üserine gidiyorsan sürekli bis ne saman evleneceğis dıye cocuk borç ödüyorsa gitmiştir.ınan benimkisi ben çıkmasdayım olmam ben dedı kafayı yedım günlerce ağladım doğumgünümde düşün olduğum yerde bıraktı gitti ağlamaktan adımı söyleyemes hale geldim ki ne kadar çok sevildiğimi biliyorum.ama dayandım ve bır yerden sonra kendısı geldi.parası olmasa genede gelmesdi çünkü kendine konduramasdı.Bisim için biryerde oturmak bıle önemli olan dıye dusunuyorus ama erkekler öyle değil mantıkken de boyle olması gerekıyor satn.Ha ben sureklı benım param senın paran senınkı benım dedıkce ben jigolomuyum dıye tutturdu,sonrasında ben tamam görüşmeyelim dedim diye ben onun parasını yemekle onu kullanmakla suçladı ne kavgalarımıs oldu bu para yüsünden bende bırakmıştım ama sürekli ağlıyordum en son tatılde aradım konuştuk barıştık ve bana söylediği şey işimi gücümü kurmasaydım para kasanır hale gelmeseydim barışamasdım oldu.al sana yaşanmış bir örnek.

Son düzenleme:
cnm yapma lütfen sevmek bu değil ya o kendi açısından haklı yapacağı ne var sen çocugun üserine gidiyorsan sürekli bis ne saman evleneceğis dıye cocuk borç ödüyorsa gitmiştir.İnan benimkisi ben çıkmasdayım olmam ben dedı kafayı yedım günlerce ağladım doğumgünümde düşün olduğum yerde bıraktı gitti ağlamaktan adımı söyleyemes hale geldim ki ne kadar çok sevildiğimi biliyorum.ama dayandım ve bır yerden sonra kendısı geldi.parası olmasa genede gelmesdi çünkü kendine konduramasdı.Bisim için biryerde oturmak bıle önemli olan dıye dusunuyorus ama erkekler öyle değil mantıkken de boyle olması gerekıyor satn.Ha ben sureklı benım param senın paran senınkı benım dedıkce ben jigolomuyum dıye tutturdu,sonrasında ben tamam görüşmeyelim dedim diye ben onun parasını yemekle onu kullanmakla suçladı ne kavgalarımıs oldu bu para yüsünden bende bırakmıştım ama sürekli ağlıyordum en son tatılde aradım konuştuk barıştık ve bana söylediği şey işimi gücümü kurmasaydım para kasanır hale gelmeseydim barışamasdım oldu.al sana yaşanmış bir örnek.

ben ona asla evlenelim demedim dememde zaten sıkbogaz etmedim tek istedigim onunla gezmek sahilde falan yurumekti baska hiç bişi istemedim ne dersem ters anlıyo para konusunda ama kendisi bana zamanında cok yaptı cok yardımcı oldu zzor zamanlarımda ne olmus kii suanlık onunla bi yemek yesek parası benden cıksa cokta fazla sorun olmaması gerekiyo bunun bizim icin ama o anlamıyo

anlamadığını en ıyı bılen ınsanım çünkü deli gibi benımkısının askerlık öncesinde para harcıyorduk harcadığımıs parayla kesın suanda evlenebılırdık kı kalkmış bana ben bayandan para alamam diyordu kavga edıyorduk.Bisim için en önemli şey ilişkimise sahip çıkmakken onlara göre cebımde para yokken benım su bıle ıcmeye hakkım yok dışarıda olayıydı.Senınkısıde oyle oldumu bılmıyorum ama benımkısı ne arkadaşlarıyla görüşüyordu ne bırsey yapıyordu sureklı evdeydı ve borclarını ödemek tek derdiydi.Ya şey gıbı de düşün bunu bu kadar kredı cektıyse emınım oda böyledir askerden öncesi kasanıyordu rahatlıkla harcıyordu askerden sonra bu kadar borcun ıcıne gırmesı hatta buna kendını mecbur hıssetmesı onu yaralamıştır.Canım bekle sadece bekle bak belkıde borç kapanmayacak ama o ne demek istediğini anlayacak sana inancak.

anlamadığını en ıyı bılen ınsanım çünkü deli gibi benımkısının askerlık öncesinde para harcıyorduk harcadığımıs parayla kesın suanda evlenebılırdık kı kalkmış bana ben bayandan para alamam diyordu kavga edıyorduk.Bisim için en önemli şey ilişkimise sahip çıkmakken onlara göre cebımde para yokken benım su bıle ıcmeye hakkım yok dışarıda olayıydı.Senınkısıde oyle oldumu bılmıyorum ama benımkısı ne arkadaşlarıyla görüşüyordu ne bırsey yapıyordu sureklı evdeydı ve borclarını ödemek tek derdiydi.Ya şey gıbı de düşün bunu bu kadar kredı cektıyse emınım oda böyledir askerden öncesi kasanıyordu rahatlıkla harcıyordu askerden sonra bu kadar borcun ıcıne gırmesı hatta buna kendını mecbur hıssetmesı onu yaralamıştır.Canım bekle sadece bekle bak belkıde borç kapanmayacak ama o ne demek istediğini anlayacak sana inancak.

beniiii hiç anlamıyo bizde öyleydik askerden once orası senın burası benım geziyorduk ben o zamanlar kenara para koy dedigimde bana kızıyorduu 1 hafta gorusmeyelim kenara at diyordum beni anlamıyordu simdi anlıyodur eminim ama bos iştee suan anlaması bu kadar borc altına girmesi bu kadar sıkıntılı olmasının tek sebebi ailesi onu bu duruma onlar mecbur etti ceremesini ben cekiyorum ne kadar kolay onlar için kredi cek huseyin eve bakar bisde öderis bi oglunun oldugu ne zaman aklına gelicek dusunuyorum dogrusu bekliyorum suanda ama bnm de bi sabrım var 15 ay bekledim geleli 1 ay oldu bi kere görüştük ve sonrası kavga ve bu durumdayız demekki o hiç özlememiş kocaa 1 bucuk sene bu kadar küs kalabildigine göre bide biz hiç küs kalamazdık askerden snra buda cıktı davranısları degişti zoruma gidiyo hepsi ust uste geliyoo :((

hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme canım. senin içinde artniyet yok, eğer seni kayBederse çok pişman olur.. kayBeden sen olmazsın.. kusura Bakmasın ama Bu devirde senin kadar vefalı anlayişli saBırlı Bi kızı zor Bulur.. çok Büyük fedakarlıklar yapmışsın, Bi söze Bakıp seni kayBedecekse keyfi Bilir.. aslında Bu erkeklere fedakar olunca yaranamıyosun.. sen Başının etini yeseydin ne yap ne et Beni gezdir tozdur diye kıymetli olurdun.. orda sen küsüp gitseydin sen kıymetli olurdun.. sıkma canını, kendini de çok suçlu hissetme.. ama dediğim giBi evlerine girip çıkıyomuşsun direk git, çal kapısını, Bana Bişey söyle de.. Bitti mi de.. Bu senin en doğal hakkın, ama msj la Bitirme sakın ok..

canım bence çok kırıcı bi cümle kurmuşsun
erkekler açısından baktığında çok kırıcı olmuş yani
onlar paraları varsa kendilerine güveniyorlar
hele ki senin yanında zaten kötü hissediyordur çıkaramadığı için dışarı seni
bi de paran olunca ara diyince ne kadar kötü niyetin olmasa bile o şimdi param olmayınca beni istemiyor diye düşünüyordur
bence git evlerine güzelce açıkla kendini evde rahat konuşamadığını ona
tek isteğinin dışarda yürümek belki bi cafeye gidip 2 çay içeriz bunlar isteğim beni yanlış anlama fln de
gözüm yüksekte değil ayrıca canımız bişey isterse ben de karşılayabilirim de
bugün ben veririm yarın senin olur sen verirsin hayatta böyle şeyler her zaman olucak
önemli olan birbirimizi bırakmamamız fln de.
o zaten kabul etmez böyle bişiyi ama bunları duymaya ihtiyacı var sanki

hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme canım. senin içinde artniyet yok, eğer seni kayBederse çok pişman olur.. kayBeden sen olmazsın.. kusura Bakmasın ama Bu devirde senin kadar vefalı anlayişli saBırlı Bi kızı zor Bulur.. çok Büyük fedakarlıklar yapmışsın, Bi söze Bakıp seni kayBedecekse keyfi Bilir.. aslında Bu erkeklere fedakar olunca yaranamıyosun.. sen Başının etini yeseydin ne yap ne et Beni gezdir tozdur diye kıymetli olurdun.. orda sen küsüp gitseydin sen kıymetli olurdun.. sıkma canını, kendini de çok suçlu hissetme.. ama dediğim giBi evlerine girip çıkıyomuşsun direk git, çal kapısını, Bana Bişey söyle de.. Bitti mi de.. Bu senin en doğal hakkın, ama msj la Bitirme sakın ok..

yaaa ben onun icin cok sey yaptım ama oda benım icin yaptı hakkını yiyemem evet evlerine girip cıkıyorum pazar gunu gidicem konusucam hala anlamamakta ısrar ederse ne yapcam :((

canım bence çok kırıcı bi cümle kurmuşsun
erkekler açısından baktığında çok kırıcı olmuş yani
onlar paraları varsa kendilerine güveniyorlar
hele ki senin yanında zaten kötü hissediyordur çıkaramadığı için dışarı seni
bi de paran olunca ara diyince ne kadar kötü niyetin olmasa bile o şimdi param olmayınca beni istemiyor diye düşünüyordur
bence git evlerine güzelce açıkla kendini evde rahat konuşamadığını ona
tek isteğinin dışarda yürümek belki bi cafeye gidip 2 çay içeriz bunlar isteğim beni yanlış anlama fln de
gözüm yüksekte değil ayrıca canımız bişey isterse ben de karşılayabilirim de
bugün ben veririm yarın senin olur sen verirsin hayatta böyle şeyler her zaman olucak
önemli olan birbirimizi bırakmamamız fln de.
o zaten kabul etmez böyle bişiyi ama bunları duymaya ihtiyacı var sanki

biliyorum cok kırdım :((( ama niyetim öle degildi söledim de ben ondan hiç bi zaman hiç bişi istemedim ki sunu al sunu yap falan diye kendimi onunla parası icin berabermisim gibi hissettim o beni öle anlayınca cok dert oldu içimee ama beni tanıyooo bu sekilde bişi sölemek istemedigimi anlaması lazımmmm

Hayırlısı olsun, hiç üzülme kafanada takma,
yazdıklarına bakılırsa değmez çünki.
Sebep arıyormuş zaten ayrılmaya.

Bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim. a.s.

Hayırlısı olsun, hiç üzülme kafanada takma,
yazdıklarına bakılırsa değmez çünki.
Sebep arıyormuş zaten ayrılmaya.

Bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim. a.s.

aynen öleymiş ve sadece aldatma bu konuda deil aralık ayında face ve msn acmıs benım haberim yok bi ton sey ögrendim adam olmayan birine adam gibi muamele yaptıgım icin üzülüyorum sadece

aldatmış mı...Karatersiz insanlarla zaten hiç işin olmasın canım..Kendini kurtarmıssın belkki biraz geç olmuş ama zararın neresinden dönülürse kardır demişler..Bence derin bi ohhh çekip hayatına yeni bir sayfa açarak devam etmelisin..Çünkü bende zamanında değmiyecek bi insana deger vermiştim bende acılar cekmiştim ama inan değmezmiş be güzelim..Bende hayatıma tertemiz bi sayfa açtım ve çok mutluyum eminim sen de öyle olacaksın..Sakın üzme kendini tatlım.

aldatmış mı...Karatersiz insanlarla zaten hiç işin olmasın canım..Kendini kurtarmıssın belkki biraz geç olmuş ama zararın neresinden dönülürse kardır demişler..Bence derin bi ohhh çekip hayatına yeni bir sayfa açarak devam etmelisin..Çünkü bende zamanında değmiyecek bi insana deger vermiştim bende acılar cekmiştim ama inan değmezmiş be güzelim..Bende hayatıma tertemiz bi sayfa açtım ve çok mutluyum eminim sen de öyle olacaksın..Sakın üzme kendini tatlım.

ahh be canım hanii kendime kızıyordum nasıl ben o sözü söledim diye ama simdi anlıyorum ki daha fazlasını haketmiş bütün hayatı yalanmıs yaa faceler acmıs msn acmıs vee benım bunların hiç birinden haberim yok hayata bak yaa resmen yalan icinde mutlu olmaya calısıyormusum....

Back
X