kendi doktorumdan da memnun değildim. sağolsun iki gün boyunca kanama oldum. beyefendi bir teli açma zahmetinde bulunmadı. hay allah senin durumun da benden bi farkı yok. ya ağlayacak halimize güler oldum. ne yapcaz biz ya. eşimde garibim kendini suçlu hissetmeye başladı. hep benim yüzümden diyip duruyor. şikayet bile edemiyorum artık. bi daha tüp bebek aşamalarını nasıl yapıcam diye düşünüyorum. ohss, bronşiit, kimyasal gebelik ve daha ne olacağı belli olmayan bir durum. bu gün kan alan bayan heyecanlı mısınız dedi. he he heyecandan ölücem acaba kürtaj mı olucam yoksa iğne mi diye aklımdan geçirdim. töbe töbe. bu bebekte isteyince gelmez. istemiyince bırakıp gitmez. ben vazgeçtim ne hali varsa görsün. gelene git gidene gel diyecek hal kalmadı bendeeeeeee. ben de artık kafama göre tekılcam. tedavi falan aman aman diyorum artık. rabbim hakkımızda hayırlısını versin. yarın zor bir gün senin için rabbim yardım etsin canım sana. hayırlısını dilemek lazım. bi de yaptıklarını neden yaptıklarını bize bir anlatsalar her şey iyi olacak . sana tekrar kolay gelsin diyorum canım..
Aynı ruh hali içindeyiz sanırım:roflol:
Sinirlerim bozuldu artık gülüyorum kusura bakma
Ben de tedaviden korkuyorum artık ,valla normal yollarda en azından elimizde yine bi bebek olmuyo ama böyle saçma sapan şeyler de başımıza gelmiyo,yaşayıp gidiyomuşum bea,ne istemişsem rahat halimden??
Bana da araştırcaz niye böyle oldu dediler ama şuan ben ortadan kaybolsam bu kritik durumda bile,bi arayıp sormazlar noldu niye gelmiyosun diye,
Napalım artık böyle en büyük sorunumun ne giysem bugün ne pişirsem olduğu günlere geri dönmek istiyorum başka bi talebim yok Allahımdan:)
Sana da kolaylık versin Allahım,en kısa sürede atlatırsın inşallah olumunekankayizsmile