Neler oluyor bana?

demir eksikliği sebeiyle böylesiniz. Acilen ilaçlarınıza başlayın ve takviye alın.

bunu kendi kendinize deneyemezsiniz tabi :) doktor tahlil sonuçlarına göre karar verip rapor çıkarttırırve ilacı yazar :)

benim değerim atıyorum alt sınır 10 ise 2ydi. laboratuvardan doktoru arayıp hasta nerede, başına bişey gelmesin demişler. yani kafanıza göre eczaneden alamazsınız..
Yok canım doktora gidicem tabikide ama sanırım bukadar düşük değil benimki bilemicem baktırim bi cok sağol bilgilendirdiğin icin 😘😘❣️

*****konu sahibinede bence sende baktır *******

Durumunuzdan hosnut olmamaniz bile harekete gecmeniz icin bir sebep . Bu durumu kabullenip ben boyle seviyorum deseydibiz asil durum vahim olurdu.
oncelikle mitlaka bir kan tahlili yaptirin . ben de ayni sizin gibiydim surekli uyuma istegi basini bir yere koyma istego. ama kanimin ve b12 min asiri dusuk oldugunu ogrendim . aynu zamansa d vitamini takviyesi aldim . bu surecte iyilesicem toparlanicam kalk simdi surdan basla yapa yapa bitirsin diye kendimi motive ettim yaptiktan sonra dinlenirim bos bos dinlenicegime bi seye degsin dedim . cok sukur takviyelerden sonra ben niye cekmisim o hallerimi diyorum . bi isim varsa da ertelemiyprum . telefonda mi konusuyorum hemeb camasir katliyorum asilcak varsa asiyorum . sonra bi bakiyorum aa gözumde buyuyen is bitmis ve ben rahat rahat dinleniyorum oluyo .Tavsiye ederim :)

Kızlar ben 4.5 aylık evliyim.Evliliğim çok şükür iyi gidiyor mutluyum.Tek mutsuzlugum kendimle ilgili.Evlendikten sonra üzerimde aşırı bir halsizlik var.Sürekli başımı koyacak yer arıyorum.Bütün günüm telefon tv...Sorumluluklarimi bile ihmal ediyorum.Evimin islerini,eşimin ütüsünü kişisel bakımımı vb...Eşim anlayışlı birisi ama yine de bu durum beni çok üzüyor.Halbuki kişisel bakımına,gelişimine ,önem veren hayallerı hedefleri olan biriydim.Ama suan o halimden eser yok.Evimin düzenini bile daha tam oturtamadim o kadar çok yapilacak isim var ki.Bu sene kpss ye hazırlanmak için calismama kararı aldım.Ama kitabin kapağını bile acmadim.Tembellik mi hastalık mı bilmiyorum..Hastaneye de gittim b12 ve demir eksikliği tanısı koyuldu.İğneler ilaçlar verildi ama tembel ben igne olmaya bile gitmeyip yarıda kestim tedavimi.Depresyonda filan da değilim.Bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bu durumu yaşayanlar ve atlatanlar var mı? Bir de 4.5 ayda halen.evimin.düzenini kuramamis olmam normal mi acaba?

Sen baya baya tembelsin kız :D

Neyse, en azından güne başladığında yapılacak işleri bir kağıda yaz ve as bir yere. Sırasıyla yaptıkça tik at. Öyle eline telefonu alıp bir yandan da tv izlersen bir şey yapamazsın tabi:)

Zamanla alışırsın...

Ben evlendikten sonra 3 ay kadar işsizdim ne ütü ne temizlik ne yemek hiçbir şeyi yetiştiremiyordum. Çünkü öğlene kadar yatmak falan günü öldürüyor sonuçta. Ne zaman ki işe başladım evdeki düzenim oturdu. Beni evde oturmak çok köreltiyor kesinlikle bence sende öylesin.

Eve kapanmak tembelleştirmiş sizi
Kpss icin kursa falan yazılın
İlaçlarınızıda aksatmayın
Depresyon olayınıda bir daha düşünün derim
Benimde demir eksikliğim var öyle damar yoldan vuruluyormu? Benimde ilgimi cekti bu konu bende biraz benziyorum konu sahibine fakat takıntılıyım düzen temizlik takıntısı herşeyi yerine getiririyorum ama dışarı cıkamıyorum evde hapis gibi oturuyorum önceden öyke değildi fakat şimdi cok halsizim hep yatıp uyumak istiyorum bana şunu bi anlatırmısın acilde de vuruyorlarmı yada doktoramı girmek lazım ? (Buranın fazla sistemini bilmiyorumda)
Evet demir oraniniz ciddi şekilde düşükse doktor kontrolünde damardan demir enjekte ediliyor

ben kendimi cozdum artik bi kac isi beraber yaparsam benden iyisi yok.bi tek ise odaklanirsam onu bile basaramiyorum.bu donemlerde herkes bundan sikayetci

Kızlar ben 4.5 aylık evliyim.Evliliğim çok şükür iyi gidiyor mutluyum.Tek mutsuzlugum kendimle ilgili.Evlendikten sonra üzerimde aşırı bir halsizlik var.Sürekli başımı koyacak yer arıyorum.Bütün günüm telefon tv...Sorumluluklarimi bile ihmal ediyorum.Evimin islerini,eşimin ütüsünü kişisel bakımımı vb...Eşim anlayışlı birisi ama yine de bu durum beni çok üzüyor.Halbuki kişisel bakımına,gelişimine ,önem veren hayallerı hedefleri olan biriydim.Ama suan o halimden eser yok.Evimin düzenini bile daha tam oturtamadim o kadar çok yapilacak isim var ki.Bu sene kpss ye hazırlanmak için calismama kararı aldım.Ama kitabin kapağını bile acmadim.Tembellik mi hastalık mı bilmiyorum..Hastaneye de gittim b12 ve demir eksikliği tanısı koyuldu.İğneler ilaçlar verildi ama tembel ben igne olmaya bile gitmeyip yarıda kestim tedavimi.Depresyonda filan da değilim.Bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bu durumu yaşayanlar ve atlatanlar var mı? Bir de 4.5 ayda halen.evimin.düzenini kuramamis olmam normal mi acaba?
Düzen kuramamis olmanız normal zamanla oturur. Size en büyük tavsiyem tedavinize tekrar başlayın hemen

Sorununuz demir eksikliği falan değil siz yapmadıkça yapmak istemiyorsunuz uyku uykuyu tembellik tembelliği getirir böyle gider bende bir ara işten ayrılmıştım evdeydim geç kalkıyordum kahvaltı ediyordum başka bir iş yapmıyordum hep tv falan sonra eşim rahatsız olmaya uyarmaya başladı ve toparladım kendimi işe girince de daha aktif oldum evimin işini düzenli yaptım biriktirmedim yemeğimi haftasonundan yaptım ütülerimi tv izlerken akşamları yaptım kolay oldu bir de şimdi çocuk var yarım gün iş çocuk ev düşünün ve o tempoya alıştım daha enerjiğim artık sizde bir düzene koyarsanız hem yorulmaz hem dinlenir hem ders çalışmaya zamanınız olur

hayatımda ilk defa duş almaya/banyo yapmaya üşeniyorum.
her gün zevkle duş alan insan, şimdi duştan çıkınca oh tertemiz oldum 2 gün duş almıcam diye seviniyorum kendi kendime.
temizliği çok severek kulağımda kulaklıkla yapardım, şimdi bir sil süpür bile canım sıkılıyor.
hiçbirşeyden keyif almıyorum artık. ki kendimi doldurmayı çok seviyorum, filmler, diziler kitaplarla...
şimdi bir kitap aldım 10 gün önce 10 sayfa okudum.
elimde olsa hep uyusam.
her gün yemek yapıyorum tabii ama basit yemekler, misafir gelsin istemiyorum detaylı temizlik yapmak zorunda kalmayayım diye.
bu yıl ne oldu bilmiyorum ama kesin bişey oldu bana.

Back
X