- 13 Şubat 2018
- 1.539
- 3.445
- 133
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
demir eksikliği sebeiyle böylesiniz. Acilen ilaçlarınıza başlayın ve takviye alın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım doktora gidicem tabikide ama sanırım bukadar düşük değil benimki bilemicem baktırim bi cok sağol bilgilendirdiğin icinbunu kendi kendinize deneyemezsiniz tabi :) doktor tahlil sonuçlarına göre karar verip rapor çıkarttırırve ilacı yazar :)
benim değerim atıyorum alt sınır 10 ise 2ydi. laboratuvardan doktoru arayıp hasta nerede, başına bişey gelmesin demişler. yani kafanıza göre eczaneden alamazsınız..
Kızlar ben 4.5 aylık evliyim.Evliliğim çok şükür iyi gidiyor mutluyum.Tek mutsuzlugum kendimle ilgili.Evlendikten sonra üzerimde aşırı bir halsizlik var.Sürekli başımı koyacak yer arıyorum.Bütün günüm telefon tv...Sorumluluklarimi bile ihmal ediyorum.Evimin islerini,eşimin ütüsünü kişisel bakımımı vb...Eşim anlayışlı birisi ama yine de bu durum beni çok üzüyor.Halbuki kişisel bakımına,gelişimine ,önem veren hayallerı hedefleri olan biriydim.Ama suan o halimden eser yok.Evimin düzenini bile daha tam oturtamadim o kadar çok yapilacak isim var ki.Bu sene kpss ye hazırlanmak için calismama kararı aldım.Ama kitabin kapağını bile acmadim.Tembellik mi hastalık mı bilmiyorum..Hastaneye de gittim b12 ve demir eksikliği tanısı koyuldu.İğneler ilaçlar verildi ama tembel ben igne olmaya bile gitmeyip yarıda kestim tedavimi.Depresyonda filan da değilim.Bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bu durumu yaşayanlar ve atlatanlar var mı? Bir de 4.5 ayda halen.evimin.düzenini kuramamis olmam normal mi acaba?
Eve kapanmak tembelleştirmiş sizi
Kpss icin kursa falan yazılın
İlaçlarınızıda aksatmayın
Depresyon olayınıda bir daha düşünün derim
Evet demir oraniniz ciddi şekilde düşükse doktor kontrolünde damardan demir enjekte ediliyorBenimde demir eksikliğim var öyle damar yoldan vuruluyormu? Benimde ilgimi cekti bu konu bende biraz benziyorum konu sahibine fakat takıntılıyım düzen temizlik takıntısı herşeyi yerine getiririyorum ama dışarı cıkamıyorum evde hapis gibi oturuyorum önceden öyke değildi fakat şimdi cok halsizim hep yatıp uyumak istiyorum bana şunu bi anlatırmısın acilde de vuruyorlarmı yada doktoramı girmek lazım ? (Buranın fazla sistemini bilmiyorumda)
Düzen kuramamis olmanız normal zamanla oturur. Size en büyük tavsiyem tedavinize tekrar başlayın hemenKızlar ben 4.5 aylık evliyim.Evliliğim çok şükür iyi gidiyor mutluyum.Tek mutsuzlugum kendimle ilgili.Evlendikten sonra üzerimde aşırı bir halsizlik var.Sürekli başımı koyacak yer arıyorum.Bütün günüm telefon tv...Sorumluluklarimi bile ihmal ediyorum.Evimin islerini,eşimin ütüsünü kişisel bakımımı vb...Eşim anlayışlı birisi ama yine de bu durum beni çok üzüyor.Halbuki kişisel bakımına,gelişimine ,önem veren hayallerı hedefleri olan biriydim.Ama suan o halimden eser yok.Evimin düzenini bile daha tam oturtamadim o kadar çok yapilacak isim var ki.Bu sene kpss ye hazırlanmak için calismama kararı aldım.Ama kitabin kapağını bile acmadim.Tembellik mi hastalık mı bilmiyorum..Hastaneye de gittim b12 ve demir eksikliği tanısı koyuldu.İğneler ilaçlar verildi ama tembel ben igne olmaya bile gitmeyip yarıda kestim tedavimi.Depresyonda filan da değilim.Bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bu durumu yaşayanlar ve atlatanlar var mı? Bir de 4.5 ayda halen.evimin.düzenini kuramamis olmam normal mi acaba?
Kızlar ben 4.5 aylık evliyim.Evliliğim çok şükür iyi gidiyor mutluyum.Tek mutsuzlugum kendimle ilgili.Evlendikten sonra üzerimde aşırı bir halsizlik var.Sürekli başımı koyacak yer arıyorum.Bütün günüm telefon tv...Sorumluluklarimi bile ihmal ediyorum.Evimin islerini,eşimin ütüsünü kişisel bakımımı vb...Eşim anlayışlı birisi ama yine de bu durum beni çok üzüyor.Halbuki kişisel bakımına,gelişimine ,önem veren hayallerı hedefleri olan biriydim.Ama suan o halimden eser yok.Evimin düzenini bile daha tam oturtamadim o kadar çok yapilacak isim var ki.Bu sene kpss ye hazırlanmak için calismama kararı aldım.Ama kitabin kapağını bile acmadim.Tembellik mi hastalık mı bilmiyorum..Hastaneye de gittim b12 ve demir eksikliği tanısı koyuldu.İğneler ilaçlar verildi ama tembel ben igne olmaya bile gitmeyip yarıda kestim tedavimi.Depresyonda filan da değilim.Bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bu durumu yaşayanlar ve atlatanlar var mı? Bir de 4.5 ayda halen.evimin.düzenini kuramamis olmam normal mi acaba?
Kızlar halsizligimin sebebi sanırım hamile olmam![]()
Evet bugün test yaptimtest falan mı yaptırdın hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Tebrik ederim. Sağlıkla mutlulukla gelsin bebeğiniz inşallah.Kızlar halsizligimin sebebi sanırım hamile olmam![]()