Neler Oluyor Bize

ikincibahar45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
203
137
53
Herkese selam

Birkaç defa niyetlenmiştim bu konuyu açmak için ama vazgeçmiştim neyse kısmet bugüneymiş.
Konu başlığımdan da anlaşılacağı üzere "bize neler oluyor" merak ediyorum.:KK64:
Toplum olarak kimsenin kimseye saygısı yok:KK67:
Yaşanılan olaylar hepimizi yıprattı.
Üzgün, mutsuz, tedirgin, tahammülsüz insanlar haline geldik gelmeye de devam ediyoruz.
Bu durum birbirimize karşı acımasız insanlar haline gelmemize sebep oluyor sanıyorum.

Şurada bile (bile diyorum çünkü burada hepimizin amacı hemen hemen aynı sadece paylaşmak, paylaşarak bir nebze olsun rahatlamak) bazı yorumları okuyunca hiç alakam olmadığı halde üsluplardan rahatsız oluyorum.

Gidişata üzülüyorum:110:
Ne olacak sonumuz birey olarak, anne olarak merak ediyorum.

Allah sonumuzu hayır eylesin. inşallah.
Sadece paylaşmak istedim.:anneadayı:

Sevgiler:KK200:

Biz büyüdük ve kirlendi dünya.
Dünya hep böyle bir yerdi,o zamanların büyükleri de böyleydi.
Şimdi biz yaşıyoruz.
O yüzden eski bayramlar geyiği gibidir bu.
Küçükken güzeldir,büyüdükçe çirkinleşir.

Egolar bu kadar yüksekken, herkes kendi bildiğini en doğrusu karşıdakinin bildiğini saçma kabul ederken bu saygısızlık bitmez. Gerektiği kadar alçakgönüllü ve hoşgörülü olunmazsa iletişim olmaz. Herkes birbirini fikir yarıştırdığı bir rakip olarak görüyor, herkes birbirini fikirleriyle yenmeye hatta ezmeye çalışıyor. Kimsede karşıdakini anlamaya çalışma zahmeti yok. Bunlar biterse belki birgün nefretten değil sevgiden beslenen bir toplum oluruz kimbilir...

Back
X