Kızlar ben bu ay ovulasyon testı ıle hamıle kalmayı denedım adetıme 7 gun var ama son 3 gundur karnımda adet agrıları hıss edıyorum,goguslerım cok hassas ustunde uyuyamıyorum ama baska hıc bısey yok.yarın doktora gıtcem sızce onceden bılırmı doktor? Hamılemıyım?sızde nasıldı?yarını nasıl beklıycem((((
Hamile olabilirsin cnm beninde göğüslerim aşırı hassas olmuştu. Hakkında hayırlısı . Inşallah hamilesndir. Daha çok yeni kan tahlili yaptir. Alttan bakmak isteyebilir doktor en azından adet günün gecsin varsa bisey kanda cikar belki.
Hamile olabilirsin cnm beninde göğüslerim aşırı hassas olmuştu. Hakkında hayırlısı . Inşallah hamilesndir. Daha çok yeni kan tahlili yaptir. Alttan bakmak isteyebilir doktor en azından adet günün gecsin varsa bisey kanda cikar belki.
Doktora gıtdım doktor daha erken dedı sımdı bır denerız neqatıv cıkar adete kadar morelın bozuk beklemenı ıstemıyorum dedı.bır hafta sonra gıdıcem tekrar.erken hamılelık testı aldım 2 gun sonra denıycem cok heyecanlı bır surec
Doktora gıtdım doktor daha erken dedı sımdı bır denerız neqatıv cıkar adete kadar morelın bozuk beklemenı ıstemıyorum dedı.bır hafta sonra gıdıcem tekrar.erken hamılelık testı aldım 2 gun sonra denıycem cok heyecanlı bır surec
Ben yeni hamile kaldim , Bende yumurta takibi ile hamile kaldim . Eger hamile kaldiysan ilişkiden 4 -5 gun sonra gögüslerinde ağri oluyor buyuyor, benim diş etlerimde kanadi iliskiden 10 gun sonra kanda hamile oldugumu ögrendi . Anliycagin bi kan testi yaptirirsan 9-10 gun sonra cikiyor